jag är dålig på att uppdatera

Ja, det är jag verkligen, dålig på att uppdateran alltså. Imorgon bär det iväg till Stockholm, och på torsdag morgon bär det av mot Berlin och Mae Pim. NICE ha? Jodå. Så snart, snart, ska jag packa, men bara snart. Har inte orkat än. Ifs ligger altt i högar i mitt rum, men ändå. Imorgon får jag också veta gymnasie intagnings grejer. Då ska jag ringa Viccy eller så, det får vi ju inte glömma! Ja, ni lär nog få veta allt om det då. Jag kan lova er att när jag är i Thailand, då kommer jag att vara duktig på att uppdatera, mycket duktig :D. Kanske till och med lite bilder. Julia ska vara duktig. Iaf, det var nog allt dör idag :D Hehe.

BYE BYE

Sommarglass.com

Bli medlem där! En sida där du kan få glasscheckar till mobilen! Även Ben & Jerry's, vilket är min favorit, som ni vet ;)!
På sidan kan du även tävla och få poäng. Som sagt, BLI MEDLEM! Det gynnar även mig, så va snäll! :D

BLI MEDLEM HÄR!

R.I.P Michael Jackson <3

Ja, Rest In Pease Michael Jackson. Hörde väl för ja, ungefär en halvtimme sedan (kl00.20 - 00.30) att Michael Jackson har avlidit. Ganska chockerande eller hur?. Han dog tydligen av en hjärtattack. Inte för att jag var ett jätte fan av honom, men jag tycker ändå att det är sorgligt. 

R.I.P MICHAEL JACKSON! 

Hejhej

Hejhej, förlåt för att jag inte uppdaterade igår, hade lite annat att göra. Nyss pratade jag med pappa, via skype. Även fast vi fortfarande är i Sverige båda två. På tal om det, mina sommarmål kommer att stå kvar på inlägget "We're going down, down..." där kommer jag även uppdatera nära jag gjort några av målen, så vill ni se; Klicka då på " We're gping down, down..." i menyn till vänster. Just nu är jag klar med 3 av de 16 målen. Annars tittar jag just nu på Project Runway Australia, då i brist på annat. Nu har jag även flyttat alla mina saker från pappa till mamma, men dm passar inte in i mitt rum, dom hör ju hemma hos pappa! Känns just nu lite jobbigt att behöva flytta ;(. Aja. Nu skiter vi i det. Imorgon ska jag nog fixa lite i rummet, har fortfarande fyra svart sopsäckar med kläder att packa upp. *suck*. Om någon vill göra mig sällskap är det bara att höra av sig! ;) Idag är det ca 8 dgr kvar tills det bär av ;)

BYE BYE

We're going down, down in earlier round. And sugar we're going down swingin'

Japp, som en del av min rubrik säger; he-he. Läsar antalet går NERÅT. Vart är ni någon stans? Ja, det kan man ju undra. Btw, var rubriken också en rad ur en Fall Out Boy låt, vars namn är Sugar we're going down. Hard to figure out, ha?. Nej, inte mycket. Idag har jag haft en slapp dag, inte gjort speciellt mycket. Fixat om lite på datorn iför Thailand typ. I morgon börjar däremot some serious moving, då alla mina saker ska flyttas till mamma, och möblerna magasineras. Snart är det dags, people. 
Jag har gjort lite mål inför sommaren;



Sluta skolan 

Åka till Thailand 

Åka hem ensam från Thailand 

Prata med Isabelle och Josefine 

Ringa pappa via Skype 

Bli brunare än mamma 

Äta glass på Smultronstället 

Äta Ben & Jerry's 

Säga hejdå till huset <3 

Flytta alla mina saker till mamma

Se om alla säsonger av OTH

Se om alla säsonger av Grey's Anatomy

Vara uppe hela natten

Packa till Thailand

Säga Hej då till pappa, med familj <3

Köra ut mopeden till mormor och morfar

 
13,5 klara, 2,5 to go.

Bra va? Aja, C U GUYS TOMORROW,
BYE BYE


OTH <3

Hejhej. Kom precis hem från en lite shoppingrudna på maxi ;). Måste ju inhandla några sommarkläder innan Thailand. Dessutom var det extra viktigt eftersom att jag inte ägde några innan ;). De vart 2 par shorts från Gina, en jeansskjorta och en t-shirt. NICE. Nu blire lite mer One Tree Hill och some ztrawberries. Gott <3. I morgon börjar det flyttas saker. Så det är antagligen det jag kommer hålla på mest med imorgon. En blogg uppdatering ska jag nog hinna med också ;)

C U GUYS !

BYE BYE

Midsommardagen

Midsommardagen är nog den tråkigaste dagen som finns! Det finns ju absolut ingenting att göra. Kul för mig som är jätte rastlös. Nej, inte mycket. Dessutom trodde jag att jag typ "kommit över" det här med det jobbiga med sluta skolan och det här. Men nej, nej. Det är fortfarande jobbig att åka förbi skolan. Haha, löjligt, Jag vet. Sen dessutom så när vi åkte från landet igår så vi ju då Robin som "gick", ja nu måste man säga gick, i min klass. Alltså, inget speciellt med Robin eller så, men bara själva Jönsbergska grejjen. Att inte gå med det där folket eller att gå på den skolan. Jobbigt sådär. Ja. Så är det faktiskt. Skönt att åka bort ett tag sen så påminns man inte om sånt hela tiden. Ja, på onsdag är det bara en vecka kvar, tror jag. Nu är det nära.

C U GUYS!

Bye Bye

Midsommarafton

TjaTja gott folk. Är just nu i Husby för att sova med mina kära kusiner. Linn och Alex. Vi har varit på landet och tagit det lugnt. Inget vilt festande precis, haha. Nä, skämta. I morgon blir det väl typ fotbollsgolf om den är öppen. Allt man kan tävla i är kul C:. Haha. Annars inget speciellt. Nästa vecka börja flyttandet från huset i Smedby. Då ska alla möbler magasineras, andra grejer flyttas till mamma, osv. Ja, sorgligt är det faktiskt. Aja, nu har jag inget mer att komma med..

C U GUYS !

BYE BYE  

Here I am.

Tjatja. Gör ni då? Själv sitter jag här och tittar på One Tree Hill as usual. Idag gick jag upp klockan 10, JAG VET, REKORD!. Haha. Nej men, vi var tvungna att åka till Linköping eftersom att vi skulle ta sprutor (inför resan). Sen tog vi en trip förbi Mc Donalds och sen hem. Sen dess har jag suttit vid datorn. I morgon är det midsommarafton. Blir att spendera med ena delen av familjen på landet. Hehe. Ja ni, har inte så mycket annat att skriva om, så jag lämnar er ;)
C U GUYS!

BYE BYE

Dålig uppdatering - Dålig Dator

Ja, jag vet att jag inte varit särskilt bra på att uppdatera. Men jag har faktiskt något att skylle på ;) Hehe. Min dator har varit as konstig. Så fort jag skrivit färdigt och tryckt på "spara & publicera" har allt försvunnit och inlägget inte publicerats. Därför har jag inte kunnat uppdatera. Men nu gör jag ;) Just nu är jag hemma hos familjen Kitti som snart åker till Kroatien. Kommer inte träffa dem förens i Augusti eftersom att jag hinner åka iväg inne de kommer hem. Därför tillbringar jag så mycket tid som möjligt här ;) Vi har cruisat runt lite i stan och köpt jordgubbar :D. Dom ska nog snart ätas. Ikväll hänger jag här runt och så. Inget speciellt sådär. Lite MYZZ àla Mallan style. Nädå. Japp såblire. Nu ska jag ner och äta kött<3

C U GUYS!
BYE BYE 

Söndag - Måndag natt

Hejhej. Ja, nu är det nett mellan söndag och måndag. Fase vad konstig tdet känns att inte gå till skolan och ha idrott klockan 20 över 8 med Patrik Andersson. Nej, fy fasen. Jobbigt. Saknar allt. Inte ens kul att ha sommarlov. Kom och tänka på alla folk som man gått i samma klass som i 4 år, som man inte sa hejdå till och som man aldrig kommer se igen. Nej, ryck upp dig Julia. Snap out of it. Nu ska vi inte sörja mer. Idag vaknade jag vi 12 - halv 1. Gick upp och käka frukost samtidigt som de andra familjemedlemmarna åt lunch. Sen var vi iväg på 90 års kalas. Kvällen tillbringades hemma hos Josefine. Nu tittar jag på andra säsongen av In treatment. Måste erkänna att första var bätte, iaf än så länge. I morgon ska jag till Mantorp, mina kusiner fyller år. Det blir nog bra ska ni se ;). Hittar ingen rolig musik åt er, utan nu får ni faktiskt ta att posta lite förslag åt mig. aja, C U GUYS!

BYE BYE


Sorry.

Ja, förlåt för dålig uppdatering. Var då bara inte på ett så bra uppdateringshumör igår. Iaf, Sorligt var det att lämna skolan. Ja, tjöt gjorde jag också. Trodde absolut inte att det skulle bli så jobbigt. Tänker bara på alla folk man gått i samma klass som i 4 år, som man nu aldrig kommer att se igen typ. Nej, det var jätte jobbigt. Så jag kännde inte för att posta ett inlägg igår. Just nu, ska jag snart göra iordning mig. Jag, pappa och brorsorna ska bort till ett par kompisar ikväll. Känner inte att jag har, eller orkar så mycket annat, så jag hänger på. Ska fixa lite tills dess. Annars har jag rensat i huset idag. Slängt en jäkla massa skit i containern utanför. Vi har ju massor som ska rensas nu innan Thailand. Aja. Här kommer lite musik också. Det var ju ett tag sen jag la upp musik. Fall Out Boy - Sugar we're going down, en live verision dock. Men det duger ;)

Stavfel

Hejhej. Just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, samtidigt som jag äter med sked ur en burk nutella. Man måste ju "fira" att det är skolavslutning i morgon. Eller ja, jag vill ju egentligen inte fira. Tycker att det är sorgligt att sluta ;(. Idag har jag varit på studentmottagning med mina fina släktingar. Mycket roligt. Innan dess, fotbollsturnering på Himpa. Jag var bästa coachen :D. Hihi. Ville dock inte spela själv. Okej. Så att ni vet kommer det att rulla in kommentarer från mina *host* snälla släktingar som tycker att det är så kul att kommentera mina stavfel. Inte roligt, Inte roligt. Så nu måste jag även tänka supermycket på hur jag skriver för att de inte ska bli för många kommentarer. Iaf. Nu ska jag se vidare på One Tree Hill, sen smörja på ett till lager av brun-utan-sol och sedan ringa Kellebasi. Hörs i morgon! BYE BYE

FÄRDIG!

Ja, nu är jag helt färdig med vad jag ska ha på mig på fredag :D. Hejhej BTW. :D Shoppade det sista på stan idag. Annars då, allt bra? Här är det perfekt. Nästan iaf. Fotbollstunering imorrn. Nej, tycker inte om sånt. Lyckades hamna i ett bra lag dessutom, så antagligen går vi vidare. Något jag inte vill precis. Men vi får se. Kanske får ont i foten *host*. Man vet aldrig xd. Hehe. Just nu, sitter jag som vanligt och kollar på In treatment. Det är faktiskt sjukt bra. Dricker lite smoothie oxå :D. Imorgon lir det dessutom också student, vad säger man? ja, student mottagning kanske?. Iaf, ska fira min syssling som tar studenten. Hihi, själv är det min tur om tre år. Nära! Haha. Aja, nu ska jag se klart på mitt avsnitt och sedan ringa Kellebasi. C U!

BYE BYE


lalala.

Hejhej :D vad gör ni folk då?. Just nu sitter jag och lyssnar på Breaking Dawn som ljudbok på datorn.
Älskar den boken <33 Ja, det låter en aning konstigt, men det funkar ;). Annars idag har jag hämtat min moped på finspångsvägen. Redan klar efter en dag :D. Nu kan jag både blinka höger, vänster OCH tuta xd :D. Hehe. Imorrn äre Volleybolltunering på skolan ;) Kul, hoppas jag. Gillar volleyboll. På torsdag är det fotbollstunering, inte lika peppad för den precis. Jo, men jag spelade fotboll förut, tills i julas för att vara exakt. Det är därför jag får en sådan prestationsångest att det blig jätte jobbigt att spela, eftersom att jag inte är så särskilt duktig om man säger så.  Vi får väl hoppas att det blir okej. På fredag är det skolavslutning. Känns också helkonstigt. Aja, kul att det ska vara typ 10 grader varmt och regn...

BYE BYE

Lunchdax!

Haha, Hejhej igen folk 8). Nu äre dags för mat här i skolan. Har ingen aning om vad det bli, men man får ju hoppas att det blir bra. Det ärs vårt att hitta på nått att skriva om nu när man ska skriva så många inlägg på en dag. Men aja, hoppas ni blir nöjda iaf ;). Nyss satt vi digga till smurfhits, gamla godingar sådär ;). Haha.  Crazy sista dagar nu i skolan, absolut inget seriöst överhuvudtaget. Men, det är ju ändå Nice det. Vet ni vad jag tycker oxå? Ni folk borde kommentera mer, ligg inte på latsidan. KÖR PÅ! ;) Jag kanske lovar att svara också. Det är ju nice. Aja. ses senare !

BYE BYE.

Skolan ftw.

Haha, Hejhej ;) Just nu sitter jag i skolan med laptopen i knät och skriver blogg ;).  Det är nice, hinta ju er om speldagen vill skulle ha idag. Så, ja här är jag ;). Sitter i caféet med tjejerna och kör "jag har aldrig" och sanning och kånka ;) NICE vettu. Haha, sen blire lite cola på allting, NICE. Ja, vad ska man mera berätta då? Äsch, inget. Vet inte riktigt.
Haha, fick just frågan vad jag skulle göra om jag fick byta kön för en dag. haha. Vad skulle ni göra?.. Våga inte att ignorera att kommentera! xd ;) Aja, nu kommer lite skön musik ;)

2Pac - Ghetto Gospel ;)

Regn + Finspångsvägen = tyvärr sant..

Haha, Hej på er allt folk där ute! Inklusive "jag". Ja shit, vem är du egentligen? Kan man undra. Haha, tack för länken till min låt ;) Den postas idag btw. *Bugar*. Aja. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra, för då ska jag hoppa på mopeden, som förnärvarande har en högerblinkers ur funktion. Den ska då lämnas in på finspångsvägen, Norrköping cykel och motorcentrum. Haha, NOT SO FUN. Iaf. Vad ahr hänt idag då? Först på morgonen lite städning, så vi slipepr göra det på onsdag xd. Sen blev det åka av till stan för att köpa godis till eftermiddagens filmvisning på skolan :D Som sagt, har ju hintat er om att det är handledardagar.  Imorgon är det speldag och då åker den kära datorn med till skolan. Kanske ni får se några extra inlägg? Haha, lyllos er liksom. Japp, typ så. Ska förbereda mig en spellista tills jag ska åka till FV ( finspångsvägen). Haha, orkar inte åka 20 minuter på mopeden i tystnad, nej, nej. Musik för hela slanten. En hint bara, på fredag är det skolavslutning; 4 dgr kvar. Thailand ;24 dgr kvar .. Japp.
Aja, nu kommer musiken som ni alla väntat på Lorentz & M.Sakarias - Baby!
Och ett extra tack till "jag" för länken; Tack "Jag"! ;) Och Btw "jag". Gör som Marie säger och lämna ett fint namn till nästa gång ;).


Hejhejhej.

Hejhej! Here I am again :D. Japp. Just nu sitter jag och kollar på In treatment. Min nya superbra serie! Rekomenderas! Haha, alltså, när man förklarar hur den är låter det as tråkigt, det handlar om en psykolog som har en massa passienter. Avsnitten är på ca 25 minuter och gå alltid ut på en "session" med passienten, alltså en "träff", Hela avsinttet är alltså så att passienten sitter och berättar problemen för psykologen och de diskuterar och grejer. Det är den enda. Låter inte så kul va? Men det är as bra! Tror att programmet går på Canal + och ska nog strax börja på 1:an. Iaf ;) det kollar jag på nu. Har precis varit på en runda med Kellebasi och tankat mopeden. Sen tog vi också en tur in till stan för att köpa godis. I morrn har vi "handledar dagar" i skolan, vilket innebär att vi gör saker med våra handledare. Vi har bestämmt att vi ska se på film och äta godis :D. Hihi. Trevligt Trevligt. Snart ska jag springa ner och sola. Måste ju jobba lite på brännan tills skolavslutningen på fredag!
Hade ju fått önskemål på låt här, förlåt att jag glömde i förra inlägget!. Önskemålet var då på Laurenz & M.Zacharias - Baby. Men eftersom att jag tyvärr inte kan hitta den på Youtube så kan jag inte posta den ;(
Tog ist en låt som har spelats på East Fm nu ett tag som jag fastnat lite för. Janet Leon - Heartache on the dancefloor.


förlåt.

Hejhej, ber om ursäkt för dålig uppdatering. Har inte orkat bara. Just nu har jag precis gjort mig iordning och ska strax åka in till stan med mamma. Där ska det letas efter datorväska och cardigan till skolavslutningen. Vi får ju hoppas att det går vägen. Igår var jag i skolan på dagen dårå, sen hem och sova hos Josefine. Idag blire väl att träffa Josefine igen och sen kanske lite fotboll. Sverige - Danmark ;) . Annar vet jag inte så mycket. Nästa vecka är det ju skolavslutning. As nervös är jag, kommer kännas as konstigt att lämna skolan och inte komma tillbaka.. Ska ju lägga upp lite musik idag också, inga önskemål har ju kommit in, dåliga ni folk är.. Aja, så då får jag väl se om jag kan hitta på något kul.
Jo, idag blire en låt från Fall Out Boys senaste skiva som släpptes i December.  Även gästande i låten är Lil' Wayne.
Fall Out Boy ft. Lil' Wayne - Tiffany Blews

Hej Männsikor

Hejhej. Vad gör ni då?. Jag sitter iaf här framför datorn och ska precis kolla på In Treatment. Tänkte posta lite musik, men har absolut ingen aning om vad för musik jag ska lägga ut. Vad vill ni ha för något? Några önskemål? Jag vet faktiskt inte vad det blir för något idag. Har typ redan gått igenom mitt musikförråd. Eller vänta, nu kom jag på nått ;)
Den officiella låten för nya trensformers filmen ;) den är rätt bra :D
Linkin Park - New Divide

Folk 8)

Hejhej folk 8). Japp, mitt nya uttryck för MÄNNISKOR I GRUPP xd. Aja. Just nu sitter jag framför min nya dator med en burk nutella och skriver lite blogg, och kollar på In treatment. Till dagen; Vad har hänt idag då? Jo, först var det idrott på morgonen, vollyboll. Man kan ju go CRAZY på killarna, eftersom att det fortfarande är som de var i sjuan; med mottot, VI KILLAR ÄR BÄST, NI TJEJER ÄR SÄMST OCH DÄRFÖR TÄNKER VI INTE PASSA ER. Moget eller hur?. Idag vart jag lika arg på dem som jag brukar, men orkade inte säga något utan gick därifrån ist. I normalt fall så är jag inte särskillt rädd för att klaga och hade gladeligen gjort det, men då får man bara någon uppkäftig kommentar tillbaka, eller så blir dde arga, efter som att de också lever efter mottot; NI TJEJER SKA INTE HA NÅTT ATT SÄGA TILL OM,  Vilket ofta gör mig frustrerad eftersom att jag väldigt ofta har något att säga till om. Som sag, omogna killar som provocerar mig till döds. Aja, tillbaka till dagen; efter idrotten, Matte, och sen träslöjd ;) Bara för att jag har höjt mig från G - MVG i träslöjd över en termin :D :D. Hihi, jag är BÄST, (FORTFARANDE SARKASTISKT!!!!!). Japp. Efter Lunch var det avfärd mot Karstorp, för er som inte vet vart det ligger ( kan ju inte kalla er suckers, eftersom att Karstorp borde man egentligen inte veta vart det ligger). Iaf, det ligger då mellan stan och Västra Husby. Så där cruisa vi runt ett litet taag. Till målet med färden till Karstorp; PAINT BALL . Haha, lite sådär småmysigt i regnet.. Aja, resultatet efter dagen; 5 FETA BLÅMÄRKEN!. Haha, Mest Pers fel eftersom att han peppra mig i ryggen, när jag redan var träffad och påväg ut. AJ AJ PER!!. Japp, sen vart det hemfärd från Karstorp på moppe, i regnet. MYS MYS. Jaja. Nu är jag ju iaf hemma. Okej folk, vad vill ni ha för musik idag då? Tror jag langar lite Kid Down, ett nytt  svenskt band, som är as bra!. Eftersom att de inte är så kända, så finns inte deras bästa låtar på Youtube, så därför blir det en annan, som då också är bra. Aja, Rekomenderar starkt att köpa *host* ladda ner deras skiva I want my girlfriend rich ;) Med låtarna To the rythm of a new drum, honestly och I want to be a kid. Men även den här; Kid Down - I'll do it for you.

I'm back ;)

Hejhek, Sorry för den dåliga uppdateringen, men som ni vet har jag tillbringat helgen på landet utan tillgång till internet. Lite solande och så har det blivit. Men bli inte för upphetsade på att se resultat, för det finns knappt. Får ta till solariet innan skolavslutningen. Iaf ;) Vad har hänt idag då? Jo, först vollyboll på idrotten, sen vare no, franska Lunch. Efter lunch; engelska, so och svenska. En lång dag idag. Idag fick jag även veta att jag höjt mig i ett till ämne, alltså +5 poäng i betygen. Tror att jag räknat ut att jag har ca 285 / 310 poäng, just nu. Det är 35 poäng mer än i vintras. Det är NICE ;). I morrn blire först halv dag i skolan, sen på eftermiddagen; PAINT BALL :D. Det blir ju spännande. Får se hur det går där ;). Killarna har ju förvarnat om att de ska skjuta på armar och ben med flit på oss tjejer, så att vi får blåmärken till skolavslutningen den 12 juni. Schysst? xd. Äsch, fast jag är ju bäst (SARKASTISKT FÖR ER SUCKERS SOM INTE FÖRSTÅR!) Japp. Hoppas vi är clear på den punkten?. Bra. Japp, vad blire för musik idag då? Jag vet ju att jag lovat er dubbelt. Här kommer de två låtar av Simple Plan som jag tycker är de absolut bästa!
Simple Plan - When I'm gone och Simple Plan - Save You
 

BYE BYE


 

RSS 2.0