"Every song ends, but that's no reason to not enjoy the music"

Ja, nu är det snart dags. Har precis avslutat min "good bye tour" i området. Lite sorgligt faktiskt. Har träffat några otroligt trevliga människor. Just nu sitter jag i sängen och viker ihop mina kläder för att sedan packa ner dem. Känns jätte tråkigt att lämna stället där jag spenderat fyra veckor. Att aldrig kanske se männsikorna jag träffat här igen? Ja, jag vet att jag deppar. Men det känns jobbigt liksom. Sista natten i huset på 3 månader ca. Snart är jag hemma. Wierd. Kommer att sakna allt något enormt. <3

Onsdag, 29 Juli

Hejhej. Jo, det var så att jag inte orkade posta ett inlägg igår. Så därför vart det inget. Sen så måste jag säga, det hjälper inte heller att det bor jäkla myror i min dator. Jag hatar myror!! Så, det var liksom så att jag skulle ta bort en tangent för att kolla om det lår nått sött där. Så typ lyckades inte jag få på den sen igen :(. Så nu har jag en tangent mindre. Nä då, men jag ska nog be morfar sätta dit den igen. Då får han något att pyssla med. Iaf. Som vanligt har vi badat och solat båda dagarna. Igår var vi också på marknaden på kvällen. Idag har jag varit ensam hemma, eftersom att de andra åkte till Rayong. Jag har solat och badat med de andra. Så ser det ut typ.

BYE BYE

Måndag, 27 Juli

Hejhej igen! Yttligare en fin och solig dag här i Mae Phim. Vilken lycka! Hehe. Som vanligt har det solats och badats idag. Skönt faktiskt. Man får ju passa på nu innan jag åker hem. Vilket då är på fredag. På tal om det, vad elaka ni är som inte vill vara med och hämta mig på Arlanda. Anders, jag var med och hämta dig. Du kan allt följa med och hämta mig. Nej, men det är ju kul att träffa lite folk som man varit borta från ett tag. Jag har tråkigt. Har inget roligt att skriva ju. Imorgon lär vi antagligen göra samma sak igen. Om ni vill veta lite annat vad som händer här i Thailand kan ni ju alltid kolla in pappa och Veronicas blogg HÄR. Äsch, nu orkar jag inte mer.

BYE BYE

Söndag, 26 Juli

Ja, ännu ett till inlägg. Börjar bli en aning tjatigt nu eftersom att det jag gör inte är skärskilt intressant. I know. Men, det finns liksom inget intressant att skriva. Alla dagar går ut på att : vakna - äta frukost - gå ut och bada/sola - käka lunch - gå ut och bada/sola - duscha - käka middag. Hur intressant är det på en skala då ? 0! Typ. Så ja. Har ingen aning om vad jag ska skriva. Tur för er att jag åker hem på fredag kväll. Då blir det ca 15 timmar tyst och ensam tid. Jobbigt. Att inte prata på 15 timmar är rätt jobbigt. Man kan ju inte prata med sig själv heller, då vill jag inte veta vad folk tror. Haha.
Nej. Inte så att jag typ längtar hem till Sverige eller så. Nej, nej. Jag skulle allt kunna stanna här FOREVER. Fast, ja, det får jag inte :(. Tyvärr kommer jag hem igen. Stackars er där hemma. Jaja.
Btw, någons som tycker att de vill följa med mormor och morfar till flygplatsen och träffa kära mig? *host*
1 augusti klockan 10.30 (:

BYE BYE

Fredag, 24 Juli och Lördag, 25 Juli

Hejhej. Nu var det så att jag inte orkade skriva något inlägg igår, så därför bli det "dubbelinlägg" idag. de här dagarna har inte varit så händelsefulla, så därför gör det inte så mycket att vi kör två dagar i ett inlägg. Så, båda dagarna här har varit ganska soliga. Så vi har spenderat den mesta tiden vid poole. Solat och badat och tagit det lugnt. Igår kom det nya människor hit till området. Ena familje med två småbarn och den andra familjen med två barn i min ålder. Barn och barn. Men ja. iaf. Igår så var vi alla ( de två nya familjerna, vi, Maria och Lucky och norrmännen) å Seabreeze och käka, badade och umgicks :D. På kvällen var vi på Pla Loma och åt. Min favorit restaurang.

Idag så har vi också bara solat och badat. Jag och Veronica var hemma vid vår pool på förmiddagen, medan Oliver och pappa var borta vid den stora poolen. Vi beställde hem lite lunch från en restaurang och käka. På eftermiddagen så gick vi och Henriette gick bort till den stora poolen. Sola lite såklart. Bada lite också (:. På kvällen gick vi på "pizza kväll" på Villa Bali tillsammans med norrmännen. Ja, nu har jag precis fixat mina naglar och kollar på Charmed och One Tree Hill om vartannat. I morgon hoppas vi på ännu mera sol. Har hört att det ska bli sämre väder i veckan. Tråkigt, eftersom att jag åker hem fredag natt. Vi får se helt enkelt.

BYE BYE

Torsdag, 23 Juli

Hejhej (:. Idag ni, idag har det faktiskt varit en aning sol här i Mae Phim, så jag passade på att sola! Jag var så duktig så. Tror faktiskt att jag låg i ca 1,5 h. Iaf. Tillbaka till morgonen. Jag vaknade vid ca 20 minuter över 12. Idag sov jag faktiskt ca 11h. Duktigt av mig. Eftersom att jag missade typ hela förmiddagen gick vi på eftermiddagen bort till poolen. Där badade vi lite och solade då såklart. Man får ju passa på, eftersom att jag i morgon bara har en vecka kvar här i Thailand. Ifs kommer jag ju tillbaka på höstlovet men ja. Så nästa vecka ska jag försöka sola så mycket som möjligt. På kvällen gick vi ut och käka tillsammans med norrmännen. Pizza vart det den här gången :D. Gott faktiskt. I morgon blir det förhoppningsvis bad och sol igen.

BYE BYE

Onsdag, 22 Juli

Hejhej! Idag fick jag ett märkligt uppvaknande. Oliver kom in klockan 07.05 med frukost till mig. Då hade jag sovit i ca 4h och var ganska borta. Så jag tänkte att visst, jag kan väl käka frukost. Så jag hällde upp mjölk i en skål. Sedan hade Oliver sagt att jag skulle lämna mjölken till Veronica, för hon ville också ha. Jaja, tänkte jag, de andra har också fått frukost på sängen. Så jag gick in i de andras sovrum för att lämna mjölken till Veronica. Då låg hon inte på sin plats, dessutom hittade jag inte pappa heller. Men han kom sen ut från toaletten och frågade vad jag gjorde med mjölken där. Själv fattade jag ingenting eftersom att jag bara sovit i 4h. Så jag gick tillbaka till mig och tog med mej skål och flingor ner ist. Käkade upp flingorna och gick och la mig igen. Somnade om och vart väckt vid 10 igen. Då skulle jag tydligen gå upp, eftersom att det skulle komma folk och städa. Jag som var väldigt trött gjorde iordnig mig och gick sedan ner. Senare på eftermiddagen vart det också lite sol ute, så jag gick ut och badade. Men såklart började det senare regna lika snabbt som det slutat. När det regnar här nere så blåser det även rätt mycket. Hugos vagn stog uppe på salan för att undgå att bli blöt. Men den vart faktiskt mer än blöt sedan den blåst ner i poolen och pappa simmat klädsim för att fiska upp den. Det är ca 2m djupt där vagnen åkte i och därför var pappa tvungen att springa ut och dyka i med det samma. Dagens händelse liksom (:. Till mat åts schnitzel, precis som förra veckan. Dock inga pengaerbjudanden för mig den här gången :(. Hehe.

BYE BYE

Tisdag, 21 Juli

Hejhej. Idag har det regnat något otroligt här. När jag vaknade i morse trodde jag att någon duschade, men det var dock fel. Det regnade. Så därför har vi inte gjort så mycket. Jag har suttit inne och kollat på Vänner, spelat lite kort mm. Annars inget speciellt. Gick ut och käka på kvällen, precis som vanligt :D. Och eftersom att det faktiskt var uppehåll på kvällen så tog jag att ganska långt kvällsdopp. Det var faktiskt mysigt. Efter det spenderade jag kvällen på msn med Linn (:

BYE BYE

Fel på internet!

Idag kommer inget inlägg eftersom att vårt crapinternet inte funkar så bra. Kommer uppdatera två inlägg imorgon ist.!

Måndag, 20 Juli

Hejhej :D Idag har det varit en rätt bra dag eftersom att det varit rätt soligt :D. Iaf. Jag vaknade vid 20 i 10 av att det hammrades och sågades något otroligt på nedervåningen. Det visade sig tydligen vara massor av thailändare som skulle bygga färdigt garderobsdörrarna och en bänk i köket. Lyckades dock somna om. Vaknade sedan vid halv tolv istället. Han bara sätta mig upp innan pappa knackade på dörren och frågade vad jag skulle ha och äta eftersom att han skulle ner på stan och hämta mat. Jag gick ner och åt frukost och tog sen ett dopp i poolen. På eftermiddagen så var vi borta vid den allmänna poolen med våra grannar norrmännen. De har två barn vara av ett har en kompis med sig. Petter är 6 år och Josefine och Henriette är 13. Efter att vi badat gick jag, Josefine och Henriette runt och snackade lite (:. Lite svårt att förstå språket ibland, men det funkar (:. Sen åkte vi till en restaurang lite utanför byn. Nu på kvällen har jag varit hemma och tittat färdigt på Grey's Anatomy (:.

BYE BYE

Söndag, 19 Juli

Hejhej :D. Vad har hänt idag då ? Jo, idag har det varit en någorlunda solig dag i Mae Phim. Såå idag har jag varit ute och solat en del. Måste ju jobba lite till på brännan eftersom att alla där hemma förväntar sig att man ska komma hem jätte brun.
Jag ska tyvärr skylla ifrån mig också. He-he. Nej men, det har ju inte varit jätte soligt de har två veckorna. Och när det har det har jag faktiskt försökt sola lite. Men nu ska jag göra bättre ifrån mig, så att jag mäter upp till alla förväntningar där hemma.
Iaf. Jag solade lite på för och eftermiddagen. Sedan på kvällen åkte vi ner på stan för att käka. Sedan dess har jag legat i sängen och kollat lite på Grey's Anatomy, men även kollat med pappa hur det gick i Brittish Open. He-he. Särspel är det. Iaf.
Det var min dag typ. Inga bilder tyvärr..

BYE BYE

Lördag, 18 Juli

Hejhej :D I dag är det eran lyckodag eftersom att jag kommer lägga ut bilder på allt jag köpt  på min shoppinrunda i Bangkok. Men till dagen först. Vaknade och käkade hotellfrukost. Mums :D Jag höll mig till den underbara franska avdelningen ofc ;) Sen gick jag och Veronika bort till M.B.K för att handla mina Converse. Det var då bara jag och Veronika eftersom att Oliver var sjuk, och pappa stannade hemma med honom. Vi gick en lite stund efter att vi köpt conversen och då hittade jag ett par till shorts, tre linnen och 1 t-shirt. (bilder kommer (: ). Sedan gick vi hemmåt, packade ihop det sista och tog en taxi till busstationen. Därifrån tog vi bussen till Ban Phe där vi sedan vart hämtade av Maria och Lucky. Bussresan tog väl ca 3h och 30 min varav 2 jag sov. På kvällen tog vi hem mat från Pla Loma. Sedan fixade jag även mina naglar (bild kommer på det med (: ). Annars inte så mycket mer. Till bilderna ;


Diesel shorts (:


Zooyork tröja (:


De tre linnena (:


Den här tröjan var självklar!


Lika självklart var att jag köpte en likadan till Linn (:


Plånboken (:


Diesel klocka (:


De omtalade Conversen (:


Min maikyr (: Självgjord ofc!

BYE BYE

Fredag, 17 Juli

Hej hej folk.Ska göra ett litet kort inlägg. Idag har vi shoppat också. Vi alla var iväg på förmiddagen. Men på eftermiddagen stannade jag hemma med Oliver som vart sjuk.cDå handlade pappa och veronica lite grejer. Några saker till Oliver och Hugo och några till sig själva. De var även mycket snälla och sa att de skulle betala mina converse :D Tack!
Så jag ska nig köpa dom i morrn (:.

BYE BYE

Torsdag, 16 Juli

Hejhej :D Innan jag börjar berätta om vad vi gjort idag vill jag bara säga; mitt batteri till datorn har börjat funka igen. Så ni kan fortfarande se fram emot dagliga uppdateringar. Så till dagen. Vi tog bussen till Bangkok från Klaeng klockan halv 9 i morse. Resan tog två timmar och jag sov ca 1 timme av tiden. Vi kom fram, tog en taxi till hotellet på Siam squere. Sen spenderade vi eftermiddagen på ett shoppingcenter. Jag hittade inget till en början, men kom igång lite mot slutet. Innhandlade en plånbok, ett par shorts, en klocka och en T-shirt. Ska antagligen köpa ett par Converse för resterande pengar :D. Ska se om jag kan fixa in en bild på dem :) i morgon ska vi fortsätta att shoppa. Förhoppningsvis hittar jag inget, så att jag har tillräckligt med pengar till skorna.


Vad tycks ? :)

BYE BYE

Onsdag, 15 Juli

Hejhej. Idag har det varit rätt molningt här i Thailand. Fast det var dock lite sol i morse när jag vakndade. Därföt tänkte jag att jag skulle passa på att sola efter frukosten. Men såklart hann det börja regna innan jag kom så långt. Så udag har jag mest suttit inne och läst. Nu på kvällen så var vi nere på Tequila och käka. Idag är det onsdag och då severar de gigantiska schnitzlar. Pappa lovade mig 1000 bath om jag åt upp hela, vilket jag sedan gjorde. Därför är jag nu 1000 bath rikare. Dessutom lyckades även mitt batteri till datorn gå sönder, så ni lär nog se allt mindre utav mig framöver, tyvärr. I morgon åker vi till Bangkok för att shoppa. Kommer hem på lördag. Hoppas få låna pappa eller Veronicas dator så att jag kan uppdatera er på vad som händer.

BYE BYE

Tisdag, 14 Juli

Hejhej! Just nu sitter jag och trånar efter converse. Kollar på Converse.com, och det finns typ otroligt många jag vill ha.  Någon som vill köpa? Hehe. Endast 500 kr + frakt. Det är ju typ inget. *Host*. Men jag antar att jag inte lär äga några av dem. Fast ändå kanske. Hittar jag inget roligt i Bangkok ska jag definitivt köpa ett par i Rayong :D. Anyway. Vad har hänt idag då? Jo idag vaknade jag vid ca 11.40. Tittade ut genom fönstret och insåg att det var dåligt väder, så jag satte på ett avsnitt av Grey's Anatomy. Sen kom pappa och sa att de skulle gå till Sea Breeze och käka lunch, så jag följde med för att käka frukost. Det började regna medans vi käkade, så därför stannade vi där ett tag. Sen bar det hemmåt. Lite senare på eftermiddagen åkte jag, Veronica och Maria till en marknad i Klaeng. Där hittade vi lite saker till Oliver och pappa. Jag väntar dock med att shoppa tills vi åkter till Bangkok, som vi btw bokade in att göra torsdag-fredag-lördag. Sen kom jag på en sak som jag skulle skriva i förra inlägget. Medans vi svenska hemma letar efter skönhetsprodukter med "natrual tanning" kör thailändarna hårt på "natrual whitening" i varje produkt. Antagligen vill man alltid ha det man inte har..

BYE BYE

Måndag, 13 Juli

Hejhej gott folk! Vad har hänt idag då? Jo, idag har vi varit på shoppingrunda i Rayong. men tyvärr hittade jag ingenting. Men vi har dock planerat en shoppingresa till Bangkok om några dagar. Vi ska nog boöver där nån dag också, så att vi får ut det mesta av staden :) Annars så tycker jag att det är lite sådär att vara ute bland folk eftersom att thailändarna stirrar otroligt mycket på en. Ibland kan de även peka eller ta kort. Man känner sig otroligt utstirrad och det är rätt obehagligt.. Annars är det helt okej. Nu har jag inget mer att berätta för idag. Bilder har jag inga heller.

BYE BYE

Söndag, 12 Juli

Hello people! Idag har det varit en molnig dag här i Mae Phim. Så idag har jag suttit mest inne. Finns liksom inget att göra ute, om man inte vill bada. Men, jag tog allt både ett dopp i morse när jag vakna och ett på eftermiddagen :D Bilder kommer sen... Annars har det inte hänt så mycket speciellt. Alltså en rätt så tråkig dag. Vad mer vill ni veta? Hm.. Nej, jag vet faktiskt inte. Så här kommer två st bilder ist.


Morgondoppet.



Julia och Hugo badar :)

Lördag, 11 Juli

Hej hej!. Jag haar lagt märke till att ni börjat bli allt sämre på att kommentera. När jag kom hit hade jag typ 6 kommentarer på varje inlägg, nu har jag ca 2-3. Mycket dåligt! Iaf. Idag blev jag väckt klockan 9 av att folket här skulle åka till Ban Phe och handla mat. Jag behövde dock inte följa med, men jag vart allt tvungen att kliva upp och vandra ner för trappan för att låsa dörren. Sen kunde jag såklart inte somna om, så jag satte på datorn. Käka lite frukost och titta lite på Grey's Anatomy. Sen kom folket hem igen, och vi gick till poolen. Nu på kvällen var vi över hos våran vän Maria med sonen Lucky, som är lika gammal som Hugo, och käka mat. Kom hem och tog ett premiärdopp i våran pool. Nu ska jag kolla lite på Grey's Anatomy igen och sen sova. Tyvärr inga bilder idag, eftersom att det inte finns några fler fotade. Eller, jag kan väl se vad jag kan rota fram.



Hugo vid poolen.



Den här bjuder jag på...

Fredag, 10 Juli

Hejhej ;D Just nu sitter jag i sängen och kollar på Grey's Anatomy. Har precis laddat över lite random bilder från kameran som jag lägger upp här sen. Jo, vad har hänt idag då? I morse åkte pappa, Veronica, Oliver och Hugo på en lite cruiz till Bangkok Hospital i Rayong. Det är nämligen så att Oliver har öroninflammation efter för mycket badande under vattnet. Eller ja, vad man nu ska säga. Jag kännde dock inte för att följa med utan stannade istället hemma. Jag solade lite utanför huset, drog en vända till poolen och kollade lite på Grey's Anatomy. Mycket mysigt. På eftermiddagen så gick vi alla till poolen och var där en stund. Gick ner lite senare på "stan" för att käka middag. Jag åt faktiskt thai-mat den här gången ;D. Och, ja, nu sitter jag här. Nu till bilderna :D



Innan avresan. Norrköpings tågstation.



Den allmänna poolen som används tills våran pool blir lagad.



Hugo på språng.




Från  kvällen restaurang :)


Bild från Classic Forest, där vi åt den 7 juli.


Torsdag 9 Juli

Hejhej. Idag har jag tyvärr inga bilder att lägga upp. Idag har det annars inte hänt så mycket. Poolen på förmiddagen. Sen gick vi hem för att käka pannkakor till lunch :D Sedan åkte jag och Veronica ner till "stan" och fick massage i 1h och 20 m. Det var faktiskt NICE :D Kostade 500 bath, vilket är ca 125 kr. Sedan kom det även förbi en kille som börjar laga våran pool nu, har ju inte fått tag i företaget innan. Men nu lovar de att poolen ska vara klar på lördag :D. Det är bra. Nu på kvällen gick vi ut och käka på en av resturangerna. Kött och pomme för min del. Haha. Mycket thai-mat det. Iaf. Nu ska vi se någon film där nere. Imorgon kanske ni får lite fler kort :D

BYE BYE

Bilder :)

Här kommer äntligen lite bilder på huset :)




Tisdag, 7 Juli

Hej hej! Nu kör vi på ett inlägg till :). Idag har vi legat vid poolen, as usual. Skönt faktiskt. Idag var det även bra väder. Soligt, med enstaka moln. Bäst än så länge :). Passade på att sola idag också. Resultat blev det såklart :). Ska nog köpa mig en luftmadrass också, så att det blir ännu bättre resultat. Eftersom att pappa och Veronica firade 2 år som gifta idag, så gick vi på lite "finare" restaurang den här kvällen. Nu kanske ni tror att den var JÄTTE fin, men nej nej. Om ni hade vetat klassen på restaurangerna nere på gatan hade ni förstått vad jag menat. Restaurangen var som en vanlig svensk restaurang helt enkelt. Jag har bilder därifrån, mrn internetet här är ju inte bäst, så därför kan jag inte ladda upp dem. Har kunnat ladda upp en bild på poolen, så det är allt ni får. Bilder på huset kommer, när jag tar dem i morgon :D. Fast nu bestämmde jag att bilden på poolen kommer i morgon också. Synd om er. He-he. BYE BYE

Mae Phim, Rayong, Thailand

Kör på samma stil som det förra inlägget :D
Ja, Hej!. Har tyvärr varit internet lös, därav bristen på uppdateringar. Just so you know. He-he. Hemma är klockan nu strax efter två, medans klockan i Mae Phim är strax efter 8. Idag har det varit lite halv dåligt väder. På morgonen - förmiddagen har det regnat. På eftermiddagen var det förvisso uppehåll, men lite kallt. Kallt är väl då ca 25 ggr. Iaf. Jag vet att jag har lovat er bilder, och de kommer så fort jag har tagit dem :D. Hehe.
Det var nog allt från mig idag :D

BYE BYE

Radison, Arlanda, Stockholm.

Hej Hej! Nu sitter jag på vårat hotell här på Arlanda. I morgon bär det av mot Thailand. ¨Tydligen går det första planet klockan ett. Mellanlandar i Berlin och sedan mot Thailand. Trevilgt. Idag har det annars inte hänt så mycket. Vi har mest åkt tåg och sisådär. Ätit mat här på Arlanda. Dessutom kollade jag på gymnasievalet i morse, och ja ni kan andas ut, hehe. Klart jag kom in! Viccy också för den delen :D. Grattis Viccy och ni alla andra som kom in ;)
I morgon kommer det nog ingen uppdatering, men förhoppningsvis på fredag :D

BYE BYE


RSS 2.0