Torsdag, 29 Oktober

Hej! Yes, en helt vanlig dag i Mae Phim. Lite bad, lite sol, lite allt möjligt. Allt dagar är skapligt lika varandra. Känner inte riktigt att jag har något intressant att leverera. Dock längtar jag till lördag. På lördag smäller det. Kanske borde jag inte vara så kaxig med tanke på att det är spurs som spelar på lördag och att det är arsenal de möter. Men vi får hoppas på det bästa. Jag lär nog infinna mig på Tequila iklädd min matchtröja. Sen får vi bara hoppas på det bästa :D

Imorgon ska vi faktiskt göra ett till försök på att komma iväg till Koh Samet. De andra försöker har ju inte varit så lyckade så vi får ju hoppas på det bästa! Lite havsbad, lite vita stränder. Maybe en hennatatuering. Haha. Moget. Men och? Man får ju göra det man kan liksom. Mina söta föräldrar låter mig inte göra en riktig innan den dagen jag fyller 18. Men grattis. Den 17 december om 2 år lär jag komma hem med en ska ni veta :)

BYE BYE

Tisdag, 27 Oktober

Hejhej! Ber om ursäkt för brist på uppdatering igår. Pluggade faktiskt :) Iaf. Nu är jag här igen.
Vi kör igenom dagarna lite snabbt. Igår så var jag och familjen Käll ute och snorklade på en liten ö. Mycket kul :) Såg lite fina fiskar + lite solande.  Vi åkte tillbaka till Koh Chang lagom till lunch. Käkade på stranden precis som vanligt. Efter det så vart det lite mer solande och badande. Sedan head up to the hotelroom.  Fixa lite inför kvällen. För ovanlighetens skull  tog vi en taxi över hela ön (ca. 2 mil) för att käka middag på Buddhas wiev i Bang Bao.

Idag åkte vi iväg på elefanttur på morgonen. Tog ungefär hela förmiddagen. Tillbaka till stranden för lite luncg + massage as usual :). Sedan upp på hotellrummet för lite pluggande. Bilder på allt detta finns på FB. Kolla gärna :D

BYE BYE

Söndag, 25 Oktober

Hej gott folk! Måste säga att man inser hur dagarna ser likadana ut när man bloggar. Iaf. Idag har vi hängt nere på stranden as usual. Blev lite lunch där också. Efter lunch vart det lite massage på stranden och sen upp till rummet. Fixa iordning sig lite och sedan ner för middag. Käkade pizza på hotellrestaurangen. Sedan tog vi en tur ned för gatan för lite shopping. Hittade dock inget. Nu sitter jag här igen. Måste egentligen sova snart. Ska upp tidigt imorgon för att åka ut och snorkla. Trevlig. Kanske man kan bli lite brunare dessutom :) Komihåg att kolla bilderna på FB. Orkar inte lägga upp här eftersom att det tar sån tid.

BYE BYE

Lördag, 24 Oktober

Hejhej! Kör vi igenom vad som hänt idag då:
Började med en 4 timmars tur i buss + färja till Koh Chang. Här ska det stannas i 4 dagar, tror jag nämnde det i förra inlägget? Iaf. Låg vi  poolen ett tag men drog sedan ner till stranden för lunch. Där spenderades även eftermiddagen. Solade och badade om vartannat. Gick upp på rummet för att fixa till mig lite för kvällen. Upptäckte att de visade spurs på tv. Han dock bara med att se ena halvleken.. Resultatet kan vi ju ta någon annan gång. Nu blir det lite one tree hill och lite msn för att muntras upp en aning. Tyvärr har ju fotboll en baksida också :/

BYE BYE

Fredag, 23 Oktober

Hejhej! Ja ni. Självklart misslyckades vi även idag med att komma iväg till Koh samet! I natt har det åskat mycket och när vi vaknade var det mulet och regnigt. Så det var bara att ställa in allt igen. Så dagen spenderades vid poolen när det inte regnade. Lunch på seabreeze och middag på Pla Loma. Känns det igen? iaf. Imorgon åker vi till Koh Chang vad som än händer :) Där stannas det i 4 dagar. Vita stränder here we come!
Nu är det bara 9 dagar kvar. Shit vad tiden går fort alltså. Vi ses snart folket där hemma!

BYE BYE


Torsdag, 22 Oktober

Hejhej! Ännu en dag har gått dårå. Idag skulle vi ju åkt till Koh Samet. Men det vart inte riktigt så.. Mathilda kräktes under natten så vi stannade hemma. Senare under dagen kräktes även Anton. Men nu har vi bestämt oss andra för att åka till Koh Samet imorgon iaf. Hoppas att vi lyckas komma iväg den här gången. Annars har vi bara varit iväg och käkat. Jag har fått lite massage + manikyr och pedikyr. De tyckte tydligen att mitt lack såg lite dåligt ut :(. Haha, nej men nu är det riktigt fint! På kvällen käkades det på Jojo's seafood och nu sitter jag vid datorn som vanligt. Surprise? Haha. Om någon vill prata med mig finns jag på msn ;)

BYE BYE

Onsdag, 21 oktober

Hejsan folk igen! Idag har det varit yttligare en fin dag i Mae Phim. Lite solande såklart :) var tvungen att ta ryggen nu så att man inte skulle se ut som Ross i vänner. Ja, ni som sett fattar xd. Haha :D Resultatet vart nog rätt bra. Imorgon jobbar vi på magen igen. Brun ska jag bli såklart! Vi käka lunch på seabreeze, like always. "Varför bryta ett vinnande koncept?" Isabelle Trobeck. Citerar dig där lite fint Isabelle :D Haha. Sen vart det middag på Classic forrest. Ni som följde bloggen i somras vet att vi käka där en gång då också. Annars får ni väl skrolla ner lite och läsa helt enkelt ;) Efter det har det softats lite i salan. Jag har gjort färdigt lite skolarbete och lyssnat lite på musik :D. Komihåg att det ligger ute nya bilder på FB. Somsagt blir det Koh Samet över dagen imorgon. Så vi hörs på "kvällen". 

BYE BYE

Tisdag, 20 Oktober

Hejhej Thailand! I'm back! Ja, nu är jag tillbaka i värmen. Så otroligt nice! Kom ju igår, men orkade inte riktigt uppdatera. Men, nu ni. Här är uppdateringen. Dagen startade runt halv 11 (för mig då :) ). Solade lite, badade lite. Sen drog vi ner till stranden för lite lunch. Stannade där tills ungefär klockan kvart i 6. Mathilda min fina medresande brände sig på en manet och lyckades till och med göra en vistelse på Bangkok hospital i Rayong. Lite mindre roligt kanske. Men Tilda är back to normal nu och sitter här bredvid mig. Men, nu kommer en till rolig sak :) :) : När vi åkte hem från stranden så var vägen bort till oss avspärrad. Pappa gick ut ur bilen för att prata med folket. Det visade sig att de hade hittat en bomb lite längre bort. Typ ca 500 - 1000 m bort från där vi svänger in. (Dock inte så nära oss så ni kan vara lugna). Vi vart förbisläppta för att kunna åka hem. Senare på kvällen hörde vi hur de sprängde de bomben de hittat. Story of the day :) Lite bilder får ni också!

BYE BYE






Uppladdning

Shit. Jag vet inte hur länge sen det var jag uppdatera. Eller ja, jo. Sånt kan jag ju se egentligen. Men ändå.
Men jag tänkte köra lite när jag är i Thailand igen. Åker då dit nu på söndag. Så då får ni se allt jag gör igen.
Lär nog lägga upp många bilder på facebook. Men för er som inte känner för att logga in på facebook, så kan ni nog hitta lite bilder här. Ville bara säga det :D

RSS 2.0