I'm just awesome

Haha. Jag är ju så sjukt bra på att blogga. Ae. Vad säger man. Jag gör mitt bästa. Egentligen inte. Men aa. Anyways. Det har varit lov. Måndag = Stockholm = shopping. Love it! Eller, Love it to the limit som jag och Oscar skulle sagt. Iaf. Kan väl fixa lite bilder på vad jag köpte, lite senare. (Nån annan gång helt enkelt). Iaf. Tisdag pluggade jag, eller aa. Jag tänkte plugga iaf. Är det ändå inte tanken som räknas? Iaf. Vad gjorde jag egentligen? Kollade på OS, gick ner till hospitalsgatan, hämta Hugo, gick hem igen. Typ. Rätt skönt faktiskt. Sen typ onsdag. Dagen spenderades hos Josefine. Sen fotboll<3 på kvällen. (Fin 4-0 vinnst. Bästa Pavly<33) Iaf. Torsdag skulled et kanske ha bowlats, vart inte riktigt så. Jag kollade på OS och sov ist. Inte helt fel det heller. Sen fredag så vare bowling och annat kul med folk från skåne :). Aa. Idag vart det att umgås med skånefolket. Typ så. Imorgon blire fotboll<3, sen lite plugg. Eller lite, mycket. Har skjutit allt framför mig hela lovet. (bra Julia, bra!). Sen kanske träffa Tomas en stund också :). Fullt upp helt enkelt. That was about it ;)


pepp

jag är så grymt pepp inför stockholm med Viccy och Hanna på måndag. Ska bli så sjukt kul! En fin höjdpunkt på veckan liksom. Självklart ska jag också hitta på annat kul under veckan också, men det är inget som är fullt bestämt än. Ae. Känns som om jag har 0 intressanta saker på hjärnan att skriva om just nu. Så ae, det blir inte så mycket av det, tror jag. Ae. Det blir inte det. Förresten! Ni kan ju alltid gå in på East FMs hemsida och ladda ner Hugo och Julles låt :) Fuckshitup - H.K. & J. Den är grym :)

feeling good

yes. Nu är jag typ back to normal again. Lite småsvag bara. Märks när man tycker att det är jobbigt att gå 10 minuter hem från skolan samtidigt som man bär på skolböckerna. Känns rätt lame att tycka att det är jobbigt och jag kan lova att jag vanligtvis inte är otränad, faktiskt. Iaf. På kvällen har det pluggats liiite mindre än vad jag borde. Men jag orkar verkligen inte. Jag tar det som det kommer istället. Vi får se hur det går. Ska iaf bli skönt med en veckas lov nästa vecka :).  Jag har också fixat lite med Isabelles blogg. Lite ny header och lite nya färger. Kolla in HÄR. Iaf. Annars inte mycket nytt. Imorgon blir det en hel dag i skolan. Idag var jag ju bara där sista timmen. Imorgon går jag hela dagen. Blir nog bra. Yes, så är det!

jo men.

jo, men jag sa ju att jag skulle börja uppdatera bättre. Självklart har jag då gått och blivit sjuk och har därför legat däckad i soffan istället för att blogga. Så jag ber om ursäkt. Hoppas ursäkten godtas :). Så ja, igår tillbringades dagen i soffan. Sovande varvades med tv-tittande. Sökte lite sommarjobb gjorde jag också, därf framåt kvällen när jag var halvt klar i huvudet iaf. Idag har jag varit hemma också, men ska nog dra mig mot skolan till halv 3 för sagoskrivning på plats. Orkar inte ha nått restarbete så därför pallrar jag mig in till skolan. Iofs mår jag mycket bättre idag och känner mig nästan frisk. Så, det ska nog inte bli nått problem. Aa. Men jag kanske uppdaterar nått ikväll eller så. Får se hur jag känner mig.

like always

yes, like always bir mina uppdateringar färre och färre. Känner att jag inte är så bra på det här. Men, nu, nu ska jag verkligen försöka göra det bästa av det här! Så, nu ska jag verkligen försöka bättra mig. Faktiskt :). Iaf. Det har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna. Det har varit skola precis som vanligt. Det är ju rätt mycket i skolan nu och det kommer att bli mera framåt v. 10. Så det är bara att vänja sig. Men det rullar på. Det blir nog lite plugg på lovet nästa vecka också. Men det blir också en resa till Stockholm med bästa Hanna och Viccy! Sk bli riktigt kul att shoppa uppe i huvudstaden :) Ska redan börja fundera på vad som ska inhandlas. Sen ska jag använda lovet till att ta det lugnt, vila upp mig och ladda inför kommande skolarbeten som jag vet kommer kräva mycket tid och ork. Men jag klarar mig. Det vet jag :)


Lite lagom söt bild från romme.


thåström / johnossi

yes, idag stog konsert i linköping på schemat. Thåström och Johnossi. Jag och Tomas tog tåget från Norrköping runt 5, sen gick vi till sporthallen.  Måste säga att det var riktigt bra! Johnossi är ju riktigt gymma och Thåström var rätt bra han också. Egentligen är jag ju lite mer emo än så. Men det var grymt bra iaf :) Kom väl hem runt halv 12 efter ett besök på Mcdonalds också. var riktigt hungrig när jag kom hem. Men det gjordes det nått åt rätt snabbt :) Iaf. Nu så sitter jag och väntar på att Grey's Anatomy och Private practice ska bli klara så att jag kan kolla :). Är egentligen rätt trött efter att ha blivit väckt efter 6 timmars sömn av min handledare, eftersom att våran andra handledare glömt maila ut till oss att vi ha föreläsning om IV-valen klockan 10 och att vi inte alls började kvart i 12 längre. Vart lite jobbigt där. Men till skolan kom jag iaf. Sen slutade vi väl där runt kvart i tre tror jag. Sen blev det att åka hem till pappa, eftersom att jag inte orkade ta bussen till rambodal för att ta den in till stan sen 1-2h senare. Ibland är det rätt smidigt att bo på G. Ö-vägen också :).



Johnossi


jonas-style

jag ska köra lite jonas-style idag, nu. I det här inlägget iaf. För er som inte vet, så menar jag självklart Jonas Dahlquist. Vem annars? haha :). iaf. Tänkte köra vad han kallar; Samma mamma. Någon annan än jag som har tänkt på (antagligen inte, men man kan ju hoppas?) att Tobbe ur Eva och Adam (Erik Johansson tror jag att han heter) är aslik Joe Hart? (Birminghams målvakt). Sjukt lika är de! Haha. Jag tänker på det varenda gång jag ser Joe Hart. Så nu var jag bara tvungen att dela med mig av det :) vad tycker ni?
                                                                     



Joe Hart?



Erik Johansson?


jag förstår inte

nej, jag förstår verkligen inte mening med puffar på facebook. Seriöst vad är dom till för? Det står ju typ bara, "den och den personen har puffat dig - Puffa tillbaka". Jaha och liksom? Ae, konstig sak det där. Iaf. Vad gör jag då? Inte mycket egentligen. Lyssnar lite på musik, gör lite franska glosor och snackar med lite folk på msn, typ. Imorgon blir det Thåström / Johnossi med Tomas :). Ska bli riktigt kul faktiskt :) Även fast det inte är riktigt min musik. Men jag har lyssnat lite mer på Johnossi nu och jo, det funkar :). Även fast jag föredrar lite mer emo.
Annars har det väl inte varit en så händelsefull dag? Inte vad jag kommer ihåg iaf. Haha :).  Jag och Oscar har däremot hittat en bra låt :) Handlar om lite PES och lite andra roliga saker. Grym röst har han som sjunger också. :) Lyssna!

Beans on toast - Whatever happened to the rubicks cube?


aha.

Ae, men då sitter man här igen då. Vid datorn då alltså. Tack o lov finns det inget skolarbete att gör idag. Eller ja, finns och finns. Det finns alltid. Men det finns inget jag behöver göra just nu :). Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Spelade lite fifa 10 förut, men sen orkade jag inte mera. Snart blir det lite streamad fotboll.
Spurs - Wolves. Känns sådär, eftersom att det är spurs som spelar så kan det gå precis hur som helst. Men jag ser ändå fram emot det. Ni anar inte hur fotboll kan göra mig lycklig. Samtidigt som att det kan göra mig sjukt sur också, när det inte går bra. Men det är de bakslag man får ta för att uppleva lyckan när det faktiskt går bra!
Aja, vi skippar fotbollen nu. Jag ändrade lite på designen på bloggen här nyss. jag måste säga att man tröttnar fort och när man kan ändra själv, ja då gör man det. Jag vart nog rätt nöjd. Ska kanske fixa till en ny header också. Kände för det typ. Men det får bli lite senare, efter fotbollen. Eller typ någon annan dag. Det funkar ju också. Imorgon är det skola igen. 11.15 - 16.10. Ganska lång tag. Skulle nog inte palla om vi började tidigare än 11.15 faktiskt. Nej, jag skulle nog inte det. Thank you för att vi inte gör det då, helt enkelt.  Iaf. That was about it.


.

I'm calling out to you again
Wherever you are
I know you sometimes feel afraid
Wherever you are

Lazee ft. Apollo drive - Calling out



oscars awesome specialfeature

Ae, men tjenare.
Här kommer ett viktigt meddelande till alla er vilsna själar i cyberjungeln.
Från och med nu kommer det komma lite ord från mig ibland på bloggen, som en liten specialfeature med en tvist.
Vem är "jag" då? Ae, ni kan kalla mig "mannen som pratar med hästar", eller ja. Ni kan kalla mig vad ni vill. Poängen är att jag är vilsen själ själv.
Jag kommer att vara ert ljus i mörkret, denna kväll. Dyrka mig, och alla era drömmar kommer gå i uppfyllelse.

Det enda ni behöver göra för att få uppleva evig lycka är att:
1. Ta på er Lederhosen och en Tyrolerhatt (Detta är livsviktigt, det går inte att genomföra utan! OBS!)
2. Spring 2-3 varv runt erat hus. (Detta beror helt på hur stort ditt hus är. En friggebod kräver ungefär 3 varv, medans Vladmir Putins privata herrgård bara kräver 2)
3. Joddla högt och kör en liten dans.

Nu, borde ni känna er ganska mycket gladare än när ni började.


i like it

ja, jag gillar att jag är så grym på att uppdatera. Jag gillar också att jag är så grym på det här, att blogga alltså. Fast alltså, nae. Egentligen inte. Jag har inte så många läsare och det gör mig egentligen inte så mycket. För då äre inte så många som sörjer mig när jag inte uppdaterar liksom. Ganska fint sådär. Iaf. I somras hade jag ganska många läsare. Eller ja, "ganska många". Nu ska vi absolut inte överdriva. Men om vi säger så, så var de fler än nu :). Men det gör mig inte ett dugg. Iaf. Min kära vän Oscar har insisterat på att han ska ha en egen lite kolumn här på bloggen lite då och då. Kallad Veckans Oscar eller liknande. Namnet är ju inte fastställt än. Det kommer lite senare, typ om 10 min när jag ska publicera hans inlägg :). Sen har jag även lovat lite fler bilder på bloggen. Så jag ska väl, iaf försöka, lägga in lite fler. Självklart ska jag vara duktig i det här inlägget och lägga in bilder. Men sen efter det, ja då får vi se hur det går. Idag får ni väl se lite bilder på min nya mössa (♥) och kanske en pose från mig i mitt typ nya rum?. Sen även lite random bilder från Thailand. Laddade nämligen över 1940 objekt från kameran till datorn nyss. Kan ta ett tag att gå igenom, men smällar får man ta :). Annars har det väl inte hänt så mycket speciellt viktigt idag? Lite skola som vanligt, lite allmänt annat plugg. Sen lite fifa 10 med bror på det. Ganska trevligt. Sen vart det även lite fifa 10 själv. Sånt som gillas. Men till bilderna då:

Min bror råkar då vara, typ gangster? Passa er! :)


Alltså, skulle inte vara fel att ha den här mannen som tavla eller typ tapet i sitt rum



Eller typ den här mannen.



a little bit off that, då menat typ vältränad mage, skulle inte sitta fel. Detta råkar ju vara jag från Thailand i höstas.



mästerfotografen fixar en bild på mössan. Hehe. Juste, mössan.



liiite tydligare.



sen drar vi på en pose. Only 'cause your worth it :)


bad update

Ja, jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Den här veckan har det varit mycket att göra. Även helgen är helt uppbokad av saker jag ska iväg till. Men så blir det antar jag. Iaf. I tisdags så vare plugg som stog på schemat sedan vi hade matteprov på torsdagen. Dessutom kunde jag inte plugga på onsdagen eftersom att det då var romme och fotboll. Så I tisdags var det mattepluggande. Onsdag romme och fotboll ( Leeds - Spurs 1-3). Så torsdag sen då, skola och lite stan. Sen plugga franska och skriva labbrapport på kvällen. Det är verkligen sjuuukt mycket i skolan nu. Men jag antar att det bara är att köra på och fortsätta kämpa. Idag skulle jag egentligen bort. På typ "kalas" eller liknande. Men nu är det så att det vart inställt. Så jag ska in till pappa i stan, ta det lugnt med dom och plugga lite. Man kan mäta hur mycket skolarbete man har om man tvingas plugga på en fredag (vilket faktiskt ALDRIG skulle fall mig in annars). Men måste man, så måste man helt enkelt. Imorgon bär det iväg till Mantorp för att träffa kusiner och lite så. Blir att stanna där över kvällen. Även lite fotboll ska hinnas med :). På Söndag kommer det att bli "kalas". Sen även lite pluggande på det. As always. Nu ska jag kolla på lite Private Practice innan jag drar mig mot pappa.  

suck

Ja, suck. Jag har just insett hur mycket pluggande jag kommer att behöva göta den här veckan. Grymt mycket! Bättre blir det inte heller av att jag ska till Romme på onsdag, elelr ja, ifs så är ju det kul, men det gör ju också att man kommer efter mera i skolan liksom. Men jag får väl bara hoppas på att jag tar mig igenom det. Fast, det gör jag nog :). Har varit lite dålig på uppdateringen den här helgen. Har gjort en massa saker och har dessutom varit utan internet typ hela helgen. Men iaf. Tomas sov hos mig i fredags, sen drog han iväg på morgonen för att spela match. Så jag sov lite till, drog mig upp för att kolla på fotboll. Sen vart det att åka iväg till Jursla och träffa roligt folk :). Åkte hem vid halv två, då vart det att åka till pappa och den nya lägenheten. Sen söndagen tillbringades hos pappa i lägenheten. Lite mat ute hos faster, lite pluggande och ta det lugnt allmänt med den nyhemkomna familjen :). Idag har det varit skola igen, sen hem och plugga lite typ. Som vanligt helt enkelt. Som jag nämnde innan så lär jag plugga massor den här veckan. Usch. Men det är bara att kämpa på antar jag. Yes, det var nog allt. :)


RSS 2.0