Therapy you were never a friend to me and you can keep all your misery

Imorgon är det NP i fysik och jag har inte pluggat något denna kväll. Men det gör inget. Jag har förlorat all plugglust när matten gick dåligt. Men så är det väl. Har annars varit en rätt okej dag. Dock som vanligt på måndagar så kändes det som om jag lämnat hela huvudet hemma. Man är inte riktigt med i svängarna. Imorgon så är det NP. Sen drar jag och Isabelle till HC för att käka och leta bikini. Åker hem ett tag och sover lite, sen in till skolan igen för programmering. Nu ska jag se Big Brother och sen sova. Nighty.


I'm finding me out, I'm having my doubts, I'm losing the best of me.

Omg. Dör lite tror jag. Hamnade just på en blogg Viccy tipsa mig om där det fanns bilder på några skor ur skopunkten och din skos höstkollektioner. Hittade självklart två par jag ville ha. Har förövrigt beställt en till långklänning från HM. Beige. Förhoppningsvis lika snygg som den andra. Kan användas till svart också vilket är bra!

Dagen har spenderats städande. Var iväg och kollade när Isabelle spelade fotbollsmatch mot Vånga också. Isabelles City vann med 6-0 och hon gjorde själv ett mål. Riktigt kul faktiskt, länge sedan jag såg sådan fotboll. Kollar ju bara på Premier League nu mera när jag inte själv spelar.



Länge leve längesen, som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull

Ännu en vecka närmare sommarlov. Inte mycket kvar nu. Minus en rapport denna vecka. Minus en fysikbok också (nej, det är inte klart. Den råkar bara vara borta). Skönt att få andas ut iaf någon dag, sedan drar fysikplugget igång. Tisdag är det NP och jag ska göra bra ifrån mig. Maj månad har verkligen inte varit bra. Inte på nått sätt. Inte skolan, inte fotbollen och inte allt annat heller. Det har verkligen sugit. Nya tag ska såklart tas för Juni. Självklart. Jag kommer alltid igen. På något vänster. Min blogg har verkligen blivit en deppblogg. Haha. Forreal. Jag skulle vilja blogga mera om mode eller något. Skulle gärna lägga ut mer bilder på vad jag har på mig, men jag är inte riktigt gjord för någon modellkarriär. 


(bilden råkade faktiskt bli någorlunda bra, men ni skulle sett dom andra..)


I'm obsessed and stressed with this mess, I can't think of things To write down, to type down

Jag är så trött på när saker inte går som man vill att de ska gå. Hade verkligen en bra känsla över NP i matte. Tydligen tyckte inte facit detsamma. Jag hatar när man tror att det går bra och besvikelsen man känner när man får reda på att det inte var så. Hellre att det känns skit från början. Då har man iaf inte några högre förhoppningar. Förlorade all plugglust som fanns överhuvudtaget i min kropp. Måste fixa det sista med rapporten ikväll också. Jobbigt att känna att man vill skita i precis allt då. Antagligen får jag bara ta tag i mig själv och göra det ändå, men jag känner att jag bara vill att allt ska vara över nu. Måste ta nya tag till i hösten igen.


Turn the crowd up now, We'll never back down, Shoot down a skyline, watch it in primetime

Rapport, rapport, rapport. Älskade rapport. Borde skriva på den, jag vet att jag borde det. Ändå sitter ajg i soffan och kollar på IFK istället. Rapportdokumentet är öppet, men inget skrivs. Jag är slut på idéer och orkar inte krysta fram något. Det blir inte bra då. Väntar ett tag och se om nått kommer till mig, sen är det bara att skriva vare sig jag har idéer eller inte. Har tid imorgon och på fredag till att skriva den, så det bör lösa sig. Har egentligen haft otroligt mycket tid till att skriva idag, men har inte riktigt förvaltat den på rätt sätt. Kom hem från basgruppsmästerskapen runt 11 (haha, ovärd dag. Drog innan det var klart). Sedan dess har jag sovit och kollat på Hawaii five-0. Menmen, jag har bara mig själv att skylla helt enkelt. Ger det ett tag till, sen är det dags helt enkelt.

Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker, det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Trött och småsliten har jag känt mig hela dagen. Var på basgrupp 11.15 och hade sedan hål till 15.15. Undrade i princip hela dagen vad jag gjorde där. Mina fina kompisar kände ungefär likadant så efter lunch gick vi på en promenad till strömsparken, la oss i gräset och sov en stund. Haha. Det såg säkert otroligt roligt ut, men skönt var det kan jag lova. Råkade dock hamna bredvid två utländska personer som pratade konstant i munnen på varandra i en timme. Rätt spännande att lyssna på till en början. Blev dock rätt irriterande mot slutet, så vi gick tillbaka till skolan och pluggade lite istället. Nationella i fysk på tisdag och rapportinlämning på fredag. Denna vecka lär bli hård. Men det är bara att köra på. Finns inga val riktigt.



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Lördagen bestod då av den omtalade reunionen på Jönsbergska. Började en aning stelt men det blev faktiskt bättre än förväntat enligt mig. Tycker att det är lite småkul att träffa folket ändå. Alla har förändrats till det bättre (Ja, nästan iaf) och blivit lite större, lite mognare och lite bättre.
Lite random bilder. Några tagna av Evelina och några av Linus. (facebook dårå). (Yes. Jag lyckas göra nått konstigt på exakt alla bilder. Men w/e)




We never sleep, Never get tired, Through urban fields, and suburban life

augusti - maj. Upp och ned går det, hela tiden. Nu är det över, säsongen är slut och det är nästan tre månader kvar tills det börjar igen. På nått sätt är det lite sorgligt. Jag vet att jag kommer att tycka att det är tomt under helgerna utan fotboll och jag vet att jag kommer att sakna det. Även om jag hatar sporten halva tiden så är det ändå helt underbart när det är bra. Nu får vi se vad som händer under sommaren och jag hoppas att nästa säsong inleds med en trip till London. (haha. Alltså, de har bara förlorat en hemmamatch denna säsongen och den lyckades jag vara på. Lyckat!).


Hands are shaking cold, these hands are meant to hold


jag borde göra nått åt mitt hår snart. Blir galen.


Go ahead as you waste your days with thinking, When you fall everyone sins

Frågan är ju vad man ska ha på sig imorgon. Långklänning eller inte? Hatt eller inte? Vill ju göra ett intryck av förändring. Jag är verkligen inte samma person som jag var när jag slutade där. Mycket har hänt under dessa två åren kan jag lova. Jag är bara rädd för att jag ska återgå till samma person jag var där när man kommer tillbaka till samma plats och samma människor. Därför vill jag vara lite radikal imorgon. Lite bättre, lite snyggare och lite mer annorlunda.


ja eller nej?


look to the left, look to the right

Matte. D. Är. Över. Så galet skönt. Det gick ganska bra faktiskt. Nu är det bara fysik, programmering och svenska kvar. Sedan är det lov och sommar och jobb och fester och grillkvällar med underbara peoples och allt annat som hör till sommaren. Ska bli grymt galet kul och skönt för den delen med. Imorgon råkar jag vara ledig. Inga lektioner. Så jag orkar inte ta mig till skolan, tar en välförtjänt vila istället och sover ut innan jag åker på ett besök hos tandläkaren @ 14.10. Har inte varit där på tre månader nu, känns nästan lite tomt. Var ju tidigare stammis som var där minst en gång i månaden! Inte för att jag älskar placet, men har man gått dit väldigt frekvent i typ två år känns det smått konstigt att inte dra dit lika ofta. Aja. Får se vad fredagskvällen bjuder på. På lördag är det iaf fest och reunion på Jönsbergska. Ska bli högst spännande att åka tillbaka dit igen efter två år. Även träffa folk man inte träffat sedan dagen man slutade. Creepy.

The scars of your love remind me of us, You're gonna wish you never had met me


Så helt galet snyggt då. Om jag någonsin skulle få för mig att klippa kort igen så skulle jag nog överväga denna frisyr iaf en gång. (Med förhoppning att jag kan se lika snygg ut i den som Molly). Bilden är tagen från Finalen av Americas next top model cycle 16. Den sändes precis i USA, så nej ni har inte missat något! Känner att jag vill göra nått åt mitt hår snart. (har ju lite planer osv. Ska lägga över lite med mamma och se vad hon säger). Kul att få göra nått liksom. Antingen blir det innan sommaren eller så tar jag det innan jag börjar skolan igen i höst. We'll see!


I may be scared and a little bit frightened, But I'll be back, I'll be coming back to life


Denna fina bild får sammanfatta min vecka. Detta är precis vad den bestått av hittils och antagligen kommer bestå av de kommande dagarna också. Fint fysikskämt dessutom.


The cruel words and the false accusations, The mean looks and the same old frustrations


Girl we could form a team and I could be the king you could be the queen

Evig kärlek till matteboken.se. Herregud att jag inte upptäckt detta tidigare. De har spelat in lösningarna till ALLA tal på nationella proven 2002 och 2005. Just nu sitter jag och kollar lösningarna till alla MVG-uppgifter. Hon som löser dem är slightly för pedagogisk och långsam för min smak, men det kan säkert vara bra det också. Helt plötsligt känns allt bra inför imorgon!


Turn my sorrow into treasured gold, You'll pay me back in kind and reap just what you've sown

Sometimes you just gotta take some risks. Imorgon åker klänningen på. No turning back now. Så blir det. kanske slänger upp en bild eller två imorgon. Om ni har tur och om jag orkar. Det vet man ju aldrig. Om 3 minuter är det Big brother och i helgen är det reunion på Jönsbergska. Läskigt.

såhär vill jag nog ha mitt hår. Plus en raklugg eller så.

There's a fire starting in my heart, Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark


Hittade en fin bild på facebook typ. Haha. Efter frågan "Vad är magrutor egentligen?". Jag gillade den. Thats so true.

We let the fire be the light, Sky is the floor tonight Fly me with your gentlest way


Idag tog jag tag i allt och körde på. Matte, fysik och programmering. Köttig dag men det blev bra ändå. Är något av en expert på att tycka att allt är jobbigt, vakna och ta ny tag. Kanske är bra på ett sätt. Inte många veckor kvar till lovet nu. Bara att köra på gärnet sista och gå all in. Sitter och funtar på om jag bör göra nått nytt med mitt hår. Kanske, kanske inte. Kan visa senare.


And I can not escape the past, creeping up inside reminding me that i can never bring you back

Många tankar som passerar genom mitt huvud nu. Vissa viktiga, andra mindre viktiga. Ska jag tagga om till imorgon? Ska jag har långklänningen på mig? Hur ska det gå med matten? Vågar jag har klänningen på mig? Osv. Osv. Sitter just nu och kollar på big brother och ska snart gå och lägga mig. Får se hur jag känner inför allt imorgon när jag vaknar. Har jag tur så vaknar jag upp glad och positiv. Men, man vet aldrig. Everything can happen.


if luck is on my side tonight, my clumsy tongue will make it right

Just nu känns det som om allt blir fel. Jag gör fel, jag lyckas inte med det jag vill och allt verkar gå åt fel håll just nu. Det är inte mycket kvar av skolan nu, men det är viktiga saker kvar. Jag har en downperiod i både livet och i skolan just nu och det märks. Allt jag vill är att det ska vända till alla viktiga prov kommer igång. För det gäller mycket nu.. Visst, det är bara att ta nya tag, men det är svårt. För jag bara misslyckas hela tiden. Vet inte varför. If nothing goes right, go left.

Now son, I'm only telling you this, Because life, can do terrible things

Alltså. Fotboll i all ära. Diskussioner i all ära. Men när man blir hackad på och rent utsagt blir kallad smuts för det fotbollslaget man håller på är det inte OK längre. Jag gillar att retas, sure I do. Men när det går så långt blir jag fan sur och ledsen för den delen. För det är inte OK. Så är det. Jag trodde seriöst mer om den personen som skrev just "jag hatar dig, du är spurssmuts". Okej, kanske inte överdrivet seriöst. Men det är inte inget heller. Det spelar ingen roll hur sur man är, man säger inte saker till folk. Man kan svära över hur en fotbollslag spelar, man kan bli sur över att folk retas, men man går inte på den andra personen personligen. Jag hade faktiskt inte gjort samma tillbaka, tro det eller ej. Jag har iaf lite vett i skallen.

el stockholmo calling

Everything can happen in Stockholm. Så är det. Det kom vi på i helgen, tror jag. Grym helg faktiskt. Stockholm är awesome. Johnossi är awesome. Micke Persbrandt är far less vältränad än i filmer, ibland är man bönder på vift och vafan är egentligen en bondestödjare?


tagg innan. Loggboken är bra att ha!

highway driving. Vi är på G! Tagga med Johnossi och lite Veronica Maggio

lite happyfaces. GOGOGO!

"Där är någon som har hungriga marsvin" - Hanna

happy people @ slussen. Väntar på djurgårdsfärjan!

Johnossi. Snart dags. Humöret stiger!

John och Ossi. Mackan Krunegård och Adam Olenius har också hittat upp på scenen!

John i all ära!

Snygga folks med el Stockholmo i bakgrunden!

ett stycke julia och ett stycke isabelle (från hannas blogg)

ett stycke viccy och ett stycke helge (från hannas blogg)

en långklänning fick jag med mig hem. Som sagt, everything can happen i el stockholmo!

Aa. In all, en asbra helg. Åkte direkt efter skolan (isabelle körde trefiligt. DETDU!). Vi orienterade oss till Saltsjöbaden (Tänk stockholmska) med en orienterare i bilen (kan vara bra att ha). Landade lite fint, bytte till Johnossikläder och tog tåget in till slussen. Vidare med färja till Grönan och där käkade vi pizza i väntan på att allt skulle börja. Hamnade rätt långt bak i publiken men smidiga som vi såklart är lyckades vi hamna halvt längstfram sedan iaf. (Tyvärr flyttade vi oss bakåt efter ett par panikkänslor när alla började dansa och man flög som en vante åt sidorna). Skrek oss hesa åt Johnossi som spelade hela 17 låtar. Dog lite, tog en läsk för att återställa rösten och tog färjan tillbaka till slussen. Sedan tåget hem till Saltsjöbaden med galet smutsiga skor. Sov, vaknade till Håkans Känn ingen sorg för mig Göteborg. Käkade frukost packade in oss i bilen och åkte in mot el stockholmo C. Hamnade på en parkering vid slussen, blev ruinerade på parkeringsavgift och gick åt fel håll på Västerlånggatan. Hamnade ändå i stan där vi gick ett tag. Mötte upp Helge och käkade lunch och åkte sedan hem vid femtiden. Fina dagar helt enkelt.


Be careful what you wish for 'Cause you just might get it








the first kiss stole the breath from my lips, why did the last one tear us apart?


skulle sitta fint just nu


and you're still out of my reach and you're still all of the things that i want in my life

jag hatar shorts, jag hatar mina ben, jag hatar värmen för att den gör så att jag måste ha shorts på mig. Jag hatar allt just nu. Dessutom är jag trött på mig själv. Orkar inte riktigt med mig längre. Varför kan man inte ta en paus från sig själv för? Vara lite schizo ett tag. Kanske, kanske inte. Jag vet inte. Just nu är jag lite sådär. Lite sådär småjobbig liksom.

I pray, to cut you free of me and come to see me, I have mountains to climb and I’m leaving home

dagen citat : "Men jag är fortfarande skitnere"
Haha. Dålig humor, maybe. Men seriöst Kul var det iaf. (Testa att säga det högt :))

these words can cut right through, 'cause all along i've knew you're sorry but you haven't said it yet














and count the stars to from the lines and find the words we'll sing in time

Cravings right now:
* Låga vita converse
* Den halvlånga klänningen från Gina Tricot
* En svart bustier
* Att mitt hår ska se lite ordentligt ut
* Ett par höga jeansshorts
* Att Katerina åker ur Big Brother (check)
* Att nästa helg ska bli helt underbar
 

And I would have stayed up with you all night, Had I known how to save a life

Lite blandad kompott på saker som hänt i helgen. Gjort massor olika saker samtidigt som humöret gått upp och ned rätt frekvent. Gud så trevligt... Ska bli skönt med lite skola igen, för på fredag drar vi till el stockholmo. Det ska verkligen bli asbra. Inget kan komma ivägen. Så är det bara. Hade också tänkt att göra ett fint experiment den här veckan till bloggen. I samma anda som påsklovet tänker jag blogga i bild med rubriken; "En vecka på kunskap". Ska visa er alla (få?) bloggläsare hur en vecka på kunskap ser ut. Kan nog bli riktigt spännande ska ni se! Senare ska jag se mästarnas mästare, big brother och plugga lite. Se lite serier också för den delen. Imorgon blir det megahårt fysikplugg. Prov på tisdag. Aja. se fram emot veckan i bilder iaf!

i've been lost, i've been out, i've been losing.






 


this aint a love song, this is goodbye

augusti - maj. Början av augusti: "det bästa som finns". I början av maj: "kan inte helvetet vara över snart?". Jag orkar inte mer nu. Nu vill jag bara att det ska vara över. Dock två veckor kvar. Två veckor av lidande kvar, sedan tänker jag koppla bort det helt. Ladda om till augusti. För nu orkar jag verkligen inte mer. Nu orkar jag inte lida mer, se allt gå åt helvete.

och du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

6 dagar kvar nu. Endast. Johnossi, gröna lund.♥
Ska snart åka till smultronstället with my dear friends. Skönt väder också. Riktigt fint. På nått sätt borde jag vara glad idag. Det är fint väder, allt är bra typ. Men ändå så, nä. Idag känner jag att jag bara vill igga kvar i sängen och skita i allt. Bara vara. Menmen, nu ska jag iväg och det är bara att göra det bästa av det.

Dom stänger men ingen bryr sig, Blir blind när alla lampor lyser

Har haft en såndär riktigt bra dag idag. Har varit överdrivet glad av någon anledning. (Sådär så att man börjar undra vad för konstigt bokstavskombination jag har egentligen). Har pluggat på ordentligt idag. Fått massor matte gjord och jag lyckades till och med komma hem med den där känslan att allt i världen kommer att bli bra (och en pyttekänsla av att matte kanske är kul ändå...). Har annars spenderat kvällen pluggandes till programmeringsprovet som är direkt efter matteprovet imorgon. Känslan där är tyvärr inte lika bra som med matten, men jag tror ändå att det kommer gå rätt bra. Har lite tid imorgon i skolan till att plugga till båda proven så jag gissar på att det kommer att gå bra ändå.

Åkte också bort till HC en stund med mamma. Hittade en halvlångklänning på Gina som jag nästan gillade lite. Jag är ju annars den sorts personen som A-L-D-R-I-G skulle ta på sig en klänning om jag inte var tvungen. Tog lite bilder så får se vad mina kära friends säger om det imorgon. (Ni kan även kolla på den här nere).


and i'm a little bit lost without you and i'm a bloody big mess inside

Nytt läppstift inhandlades igår på Åhléns. Cream Coral heter det och jag totalälskar det redan! Har länge letat efter ett i orange/korall-färg och nu äntligen hittade jag ett som var sjukt snyggt, så jag slog såklart till! Jag är nöjd. Perfekt!


this aint a love song, this i goodbye

Jag lever osv. Haha. Jag mår bra dessutom. Faktiskt. Mycket i skolan som drar fokus från allt annat dock. Matteprov och programmeringsprov på torsdag. Är väl ganska bra i fas ändå med allt. Har dessutom massor timmar work shop imorgon som jag verkligen ska försöka utnyttja. Sedan är det även lite svenska och engelska som måste bli gjort. Ska ladda upp med lite serier och Big brother. Mycket fint det med. Ska försöka skicka lite tal till Anders idag också, så att jag får lite försprång imorgon och kan plugga lite mer programmering. Har annars spelat lite gitarr och pluggat as usual. Även handlat lite födelsedagspresenter på stan. Mycket födelsedagar nu. (Isabelle fyller 18 imorgon!!!!♥). Dom ska antagligen ut och fira henne en stund också. Jag får åka hem istället. Lite synd att ha massor av plugg samt inte åldern inne. Men det tar jag igen sen när jag fyllt 18 kan jag lova!
Märkte förövrigt i söndags vilka sjukt underbara vänner jag. Galet. ♥. Hjärta till er alla.


you might have got the best of me, but you'll never get the rest of me.

Valborg blev kaos och slutade förjävligt. Känner just nu att personen inte ens är värd min tid. Jag är absolut inte ledsen, bara jävligt pissed off. Jag lär nog inte blogga på ett tag om jag känner mig själv rätt. Ville bara säga det.

RSS 2.0