You kill me, you always know the perfect thing to say, I know what I should do, but I just can't walk away

Det är kaos nu. Vet inte riktigt hur det bli på valborg (Vi har för mycket att välja på, haha) sedan kommer nästkommande veckor i skolan bli rent ut av helvete. Har galet mycket att göra nu och har riktigt många prov och NP på g. Kommer helt enkelt bli mycket pluggande såhär på sluttampen. Känns just nu lite sådär, men jag antar att det bara är att ta sig igenom. Sov typ 4 timmar i natt (haha, drack energidryck till frukost). Sen överlevde jag skolan och nu sitter jag och orkar inte röra mig en centimeter. Var förövrigt iväg på en promenad i solen idag och köpte isglass. En moodraiser helt klart! Nej, nu ska jag ta och dö lite här i min säng.

Just do your best, do everything you can And don't you worry what the bitter hearts are gonna say.

Det är onsdag och det innebär att jag bloggar i text igen. Har faktiskt saknat att få kommentera bilderna jag lagt ut, haha. Även säga några väl valda ord om de dagar jag inte la upp några bilder. Torsdag så träffade jag Josefine en stund på kvällen och kom hem till en överaskning.. Fredag så blev det en runda på stan plus en fin promenad i solen med Tomas. Söndag påsmiddag med släkten. Sjukt fint lov har jag haft, helt underbart! Började undra mot slutet om det var sommarlov eller påsklov. Har faktiskt hunnit med så mycker under lovet som man inte har tid till annars! Idag var det en lektion i skolan och den började 12.45. Kände dock verkligen av att det var 11 dagar sedan jag var i skolan sist. Blev lite svårt att koncentrera sig mot slutet, men jag gissar på att det kommer. Imorgon så är det skola mellan 8.15-16.55 vilket gör att man helt enkelt bara MÅSTE anpassa sig till skolan igen. Lite (mycket) matteplugg lär det också bli som jag inte gjort under lovet. Ska ta och käka lite godis nu. Tror jag!

He's the rebel, I'm the daughter waiting for you, You're my river running high, run deep run wild











As I'm swimming through the stereo, I'm writing you a symphony of sound




I'm not afraid to be who I am 'Cause nobody told me that I couldn't be that





We are stuck like two pieces of velcro, At the park, in the back of my car, It doesn’t matter what I do, I can't keep my hands off you






And she said, you might have got the best of me but you'll never get the rest of me








Normally i try to run and i might even wanna hide, 'cause i never knew what i wanted 'til i looked into your eyes






I'll take you home if you don't leave me at the front door, Your body's cold, but boy we're getting so warm












what's the point of doing anything, if you never know this

Åh. Kollade på mästarnas mästare och dom spelade Johnossi två gånger. Blir lika full av lycka varje gång jag hör dom. (can't wait till den 13 maj). Så håller nu på att lyssna igenom min älskade Johnossilista på spotify. Iaf. Dagen har spenderats med Isabelle. Vi var ute på mina äventyr, nejmen. Vi gjorde en lista över saker som ska hinnas med på lovet och brainstormade saker vi ville göra. Sedan tog vi bilen (nedcabad) in till stan och köpte glass. Satte oss på en bänk i solen och käkade glassen och pratade om allt möjligt. Riktigt fin söndag om jag får säga det själv! Annars inte så mycket gjort. Haha, det är ju trots allt söndag. Har faktiskt bestämt mig för att blogga i bild resten av veckan. Ska få med allt jag gör på bild helt enkelt. Blir en fin utmaning! Hoppas ni gillar det!


Dagens bild!


you light up my sky just like a firefly , your words are more than just a passing breath

Dåligt med bloggning, känns som om jag helt enkelt håller på att gå tillbaka till bara mig själv igen. Skönt med lov. Något otroligt, obeskrivligt skönt. Hoppas att det kan bli en bra vecka och att jag kan vara glad. Har varit smått nere senaste dagarna även fast jag försökt att inte vara det. Imorgon ska jag ut till mormor och morfar för att hämta badmintonrack och anders gitarr. Kanske hinner med lite övningskörning om jag har tur också.
Annars då? Hänt nått speciellt? Nja. I fredags var det endast en mattelektion sedan lov. GALET skönt. Fika med kunskapare + Alex (mirakel). Fint. På kvällen niornas melodifestival för att kolla på Josefine. (Som förövrigt var galet grym). Sen vidare på lite förfest uppe i Haga. Drog dock därifrån rätt tidigt. Skönt sätt att fira in ett lov helt enkelt. Idag har jag sovit massor. Sedan chillat lite med Cicci, Johan och Alex. Käkade pizza, kollat på film och spelat gitarr. Även lite fiskspel med Cicci. Tyvärr förlorade jag.. (Får ta och öva lite när Hugo kommer hem!)




would you lie with me and just forget the world

Har precis lärt mig hur man plockar Chasing cars av snow patrol. Låter dock inte så fint när man har världen sämsta gitarr. Måste verkligen till mormor och hämta anders gitarr snart så jag får lite bra ljud. Måste dock säga att chasing cars kan vara världens finaste låt. Faktiskt. Har många minnen kopplade till just den låten, men inte bara därför. Hade den på repeat när den var ny för typ 4 år sedan. Riktigt fin. Även när jag spelar den akustisk också. (Förutsatt med bra gitarr). Annars svenska NP skrivning i 5 h idag. Gash. Skönt att det är över iaf. Imorgon är det en mattelektion, sen är det lov. Lite påskäggsjakt också iofs. Sedan kanske det blir en finfika med kunskapare och sedan iväg efter det. Fint ska det bli. Hoppas att jag kan vara på bra humör imorgon. Har inte haft det bästa humöret de senaste dagarna. Började i tisdags och har liksom bara blivit sämre. Kanske bara behöver sova lite. Fick skjuts hem av Isabelle från skolan idag. Den tjejen lyckas alltid få mig på bra humör. Så hem kom jag glad iaf! Sedan dess har jag kollat på Off the map och spelat gitarr. Tagit det lugnt helt enkelt. Skönt kan jag lova. Nu längtar jag efter lov. LOVLOVLOV.

(frågan är om jag ens får g på NP svenska. Skapligt många stavfel jag fått rätta i den här texten...)

You're such a pretty thing to be running from anyone a vision with nowhere to go


Om man bortser från det som står längst ned på bilden så känns den rätt bra. Man kanske måste tro lite mer. Inte bara på spurs, utan i allmänhet. Tro att man kan göra saker. Jag blev lite smårörd av den här bilden. På nått sätt känns det så stor. Jag vet inte. Men nu, Jag TROR

i need a little more help than i've ever had and i little more love than i've had yet

Hm. En lite dal i humöret idag. Många anledningar till detta. Just nu känns allt jobbig, komplicerat och allmänt åt helvete. Sådär som det kan vara ibland, typ. "If nothing is true, what more can I do?". Fint citat, lite opassande kanske, eller inte. Kan inte riktigt bestämma mig faktiskt. Nej, just nu vill jag bara lägga mig ner och sova. bara vara borta en stund och komma tillbaka när allt känns bra igen. Men jag kör på och hoppas att allt blir bra tror jag. Det enda man kan göra just nu. Orkar inte ta tag i saker orkar inte försöka fixa något som jag inte vet hur jag ska fixa. Ska ta och lyssna lite på musik, kolla efter lite kläder online och sedan kolla på lite serier och må bra. Dricka lite påskmust så att jag inte kan sova också. Alltid fint. Imorgon blir en kort skoldag. Ska bli skönt tror jag.

hey I want it, hey hey, i want it

Fullspäckad lördag på G. Har grejer hela dagen som överlappar varandra. Har lite fritid nu fram till typ halv två sen så börjar allt. (haha, ska ta mig tid till att se spurs varesig det finns tid eller inte dock). Positivt att vakna och dra upp rullgardinen och inse att det är fint väder ute. Alltid en moodraiser. Igår så blev det lite kvällsfika med fina friends på skafferiet. Sånt som man gör när man inte har åldern inne för krogen. Haha. Nejmen, blir nog party här någon helg framöver. Tycker att det är rätt skönt att bara ta det lugnt såhär en helg efter en asjobbig skolvecka. (Okej, jag hade massor att göra men jag hade rätt fina sovmorgonar). Anyways. Fint iaf. Ska ta och käka lite godis och fixa iordning mig så ska jag springa iväg och hämta Oliver från hans kalas! C YA


i'm gonna loose controll and gonna party all night

Just nu vill jag...
... ha alla pengar i världen och bara gå och köpa upp alla snygga kläder som finns på stan
... ha ett par höga jeansshorts (som jag känner att jag ser bra ut i)
... se all time low spela live
... att det ska bli den 13 maj så att vi kan dra iväg till le stockholmo och se Johnossi (och shoppa)
... göra en kickassbra svenskaredovisning imorgon och bara sätta ett fett MVG
... inte vilja ta livet av mig på matten för att jag inte orkar med den (JÄVLA PI)
... se lite allmänt snygg ut sådär så att jag förvånar mig själv
... fixa fram ett par fina magrutor typ
... hitta ett par apsnygga byxor som man bara vill bo i
... köpa ett riktigt fint läppstift i typ korall/orange
... att min bikini ska komma så att jag kan se hur den ser ut på (fördel om den är snygg på)
... hitta lite klädinspiration någonstans
... hämta den bra gitarren hos mormor
... att tottenham kanske typ vinner massor i helgen?
... att typ city förlorar en hel del också

baby, seasons change but people don't and i'll always be waiting in the backroom

Ingen uppdatering igår och ni vet vad det betyder. Ingen bra kväll. Tyvärr är det över nu och det känns rent utsagt piss. Men, man får inte glömma att vara stolt över vad de faktiskt har lyckats att åstadkomma. Det är enormt bra gjort. Tar bara en liten stund att smälta/komma över gårdagen. (Haha. Jag slet av mitt påslakansett, trog ner tavlan och tog av mitt iphoneskal. Idag bojkottade jag). Menmen, annars en rätt bra dag. Var i skolan från 11.15 till 15.30. Fick lite svenska gjord, fick mitt PM godkänt och hann tröttna rejält på matten (Allt är PIs fel. ALLT). Drog upp till stan och köpte min fina skor. Sen bussen hem för att sedan åka iväg till mina kusiner och sitta barnvakt. Råkade somna vid sisådär 8 tillsammans med barnen och vaknade sen upp strax efter nio. Haha. Imorgon börjar jag skolan vid 13.30. Men tror nog att jag tar och åker inte till lunch kanske? Måste öva på min svenska lite. Tal på fredag. Nervöst. Får se om jag sällskap hem eller liknande imorgon efter programmeringen vid 5. Man vet aldrig. Sånt som märks helt enkelt.

Nu ska jag ta och kolla på stylisterna och sen lite greek. Bytte även header nyss. Vet inte riktigt om jag gillar den, men det kändes som om den förra var lite för gammal. Så, vi får se om denna får duga eller om den lär bytas igen. Who knows?

Are you worth your weight in gold?

Nu är jag nervös. Riktigt nervös. Stor fotbollsmatch på G och man vet aldrig hur det kan gå. Real Madrid. Santiago Bernabeu. Inte lätt. Inte ett dugg. Menmen, det är bara att göra. Kör på. Vi kan göra det här.

Övrigt så är det mesta bra just nu. (Förutom min nervositet). Har det rätt lugnt idag, imorgon kommer bli jobbigare och torsdag jobbigare än imorgon. Men det är några dagar framåt. Sådant som man kan oroa sig för senare. Nu har jag min fotboll att oroa mig för. Jag kanske återkommer ikväll. Beror helt på hur matchen slutar.


Hey! Hey! We are a hurricane! Drop our anchors in the storm.



Inhandlar dessa fina saker imorgon!


I wanna see your face and know I made it home, If nothing is true, What more can I do? I am still painting flowers for you

Vanlig måndag. Ordinary är väl rätt ord. Engelskaprovet gick bra. Haha, inte så svårt. Fick också mitt svenskatal framflyttat till fredag vilket känns riktigt bra faktiskt. Nu har jag gott om tid till att göra det bra. Annars känns allt som vanligt nu, fast ändå inte. Man känner sig inne i skolan, sådär som att man kan göra nästan vad som helst. Fast ändå känns allt konstigt på något sätt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad exakt. Nej, det är svårt att säga. Menmen, det är bara att köra på, precis som vanligt. Annars så lever jag rätt mycket på musik just nu. Panic! at the disco har nyss släppt en grym ny platta. Imorgon släpper Fm Static en och i maj så släpper all time low sin nya. Kommer bli helt galet bra. Är lite småspänd på Fm Static. Har hört tre låtar redan och dom är riktigt bra faktiskt. All time lows kommer bli asbra, det vet jag redan. Dom kommer förövrigt till Götet i juni. Är så jävla suger på att dra dit. Problemet är att jag måste få med mig lite folk också, tyvärr är det bara jag som är ett riktigt fan av deras låtar. Menmen. Sånt som löser sig hoppas jag. Haha, känner nu att jag bara spyr ut saker, vet inte riktigt vad jag skriver egentligen. Kollar lite på stylisterna och har kommit på att Andreas Wijk sjunger asbra (plus att han är förjäkligt snygg). Alltid något iaf. Nej, nu ska jag nog sova snart. Imorgon är det fysiklabb @ 8.15. Sen lite matte och fysikplugg efter det. Dagen avslutas med en programmeringslektion. Alltid lika mysigt!.


Yes. There it is.


you'll dance to anything


Idag gjorde jag hattpremiär. Happy. Tack för lånet Isabelle!


give me a sign, i wanna believe

Känns bra att komma på nu att man har engelskaprov imorgon. Haha. Iofs, vi får faktiskt inget betyg på det men jag känner ändå att jag vill göra bra ifrån mig. Borde egentligen skriva lite mer på mitt tal, men på nått sätt är jag verkligen out of ideas. Inger inspiration alls, vilket inte är bra. Tror jag tar och skjuter upp det till imorgon och diskuterar lite med Viccy och Danne när vi har håltimme. har annars haft en rätt bra helg (minus lite fotboll). Fredagen blev bio med Viccy och Hanna. Filmen var väl sådär, lite småkonstig handling och väldigt förutsägbart slut men samtidigt lite småmysig. Lördagen spenderades först en stund med Tomas. Lite fotbollstittande. (Jag hade iaf en halvlek där jag hade kul åt att United låg under. haha). Han drog vid fyra och då började annan fotboll som inte är värd att nämna. Kvällen spenderades först här med Isabelle och Viccy. Lite fin mat och prat som vanligt. Tog en trip in till stan till ett gäng killar som förfestade. Umgicks där ett tag tills dom skulle vidare och vi drog hem igen. Idag så har jag mest tagit det lugnt, var borta hos Isabelle en stund och pratade lite. Trevligt som vanligt. Annars har det inte hänt överdrivet mycket mer. Har pluggat mycket minder än vad jag tänkt i helgen (dåligt av mig). Få försöka plugga massor nu i veckan. Vi har faktiskt mer i skolan än vad man kan tro. Nu ska jag fortsätta att måla mina naglar, sen bör jag sova.


Ny bild. ...Eller?


RSS 2.0