all the people in the crowd

Tja, hej och allt det där. Rätt fin dag idag. Mår bra! Skola idag då, as usual. två lektioner idag. Dena ena 8.15-9.15, den andra 13.30 - 15.25. Så, ja. Hade mycket egen tid mellan lektionerna. Skönt eftersom man får riktigt mycket gjort då! Asbra liksom ;). Tog en sväng på stan också efter skolan. Kollade på en ny läppenna. sen behöver jag en väska också, eftersom att mina nuvarande har gått sönder. Skulle sitta fint emd några mössor och ringar också. Men det får jag ta nästa vecka tror jag :).

Skönt med helg snart. Helt sjukt slutkörd är jag. Massor i skolan, sen sover jag för lite också. Det tråkiga är att jag inte orkar nått på fredagarna typ. Lite synd ju. Iofs vart det ju fest förra fredagen. Men mer än så orkas inte med. Imorgon ska jag och Isabelle (Kellebasi.blogg.se) se på film/idol och bara ta det lugnt. Ska bli riktigt kul och skönt :).



Like i want it



as i lay there

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Men igår hade jag inte en av mina bästa dagar precis. Inte idag heller. Total break down över skolan båda dagarna. Seriöst. Jag kommer inte klara det här. Jag är allvarlig. Nej, måste prata med min lärare imorgon osv. Aja, nu släpper vi det. Skola från 9.15 (En timmes sovmorgon♥) till 16.25. Kom från skolan vid 17.10. Kul. Hem och kolla på tv och äta. Sen vidare hem till mamma. Nu är det fotboll. Btw. Min lillebror räddade min dag idag när jag kom hem. Hade ju som sagt haf en riktigt jävlig dag. Så kommer jag hem så står Oliver där och säger: "Julia jag har en grej åt dig" Så tar han fram ett tottenhamarmband som han bytt till sig i skolan mot massor fotbollskort som han samlar på (Ungefär som Pokemon, fast med fotbollsspelare ;)). Helt underbar! Det räddade min dag.



make it or break it


new things and all that.

Ny header. Ganska nöjd faktiskt.

you're you



Random bilder.


don't bring flowers after I'm dead

Tja gott folk! Jag måste inleda med att säga att jag är så grymt lycklig och glad just nu. BARA för att min kära tröja kommit idag. (Bilder i inlägget under). Ni anar inte hur lycklig fotboll kan göra mig. Kärlek på riktigt! Anyways. Beställde tröjan i början av september och nu har den äntligen kommit! Så fuckin' awesome. Helt galet klart värt 82 pund. Aja. Skola idag som vanligt. Dock är inte allt som vanligt. Ni som vet, ja ni vet. Jag vill inte riktigt skriva om det här. Men de flesta som läser tror jag vet. Anyways. Hade biologi på eftermiddagen och sen stan ett tag. Köpte iofs inget, men kul  att leta lite iaf. Har lite saker jag skulle vilja köpa :). Skulle egentligen sprungit förbi biblioteket, men på nått sätt glömde jag det. Får ta det imorgon ist :) Nu ska jag fortsätta dricka min cola och njuta av min älskade tröja♥
BYE BYE


love love love




KÄRLEK ♥


.

"If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark"

Death cab for cutie - I will follow you into the dark


I'll follow you into the dark

Ja, det har seriöst varit riktigt dålig uppdatering i helgen. Jag ber om ursäkt för det också. Men det har hänt lite grejer och sådär. Sen har jag gjort till andra fina grejer också. Söndag idag. Som jag tror jag nämnt innan så är det min vilodag. Sjukt skönt. Har inte gjort en enda vettig sak idag (mjo, 1,5 mattetal). Aja, enough said about that.
Jag vill seriöst fixa iordning min header. En finare bild. Men, alltså. Jag har inga fina bilder. Jag gör mig sämst på bilder. Så, vet inte riktigt hur jag ska lösa den frågan. Kanske blir en bild på något helt annat eller så ist. Jo, antagligen blir det så.
Ae, nu ska jag ta och kolla lite mer på tv!
BYE BYE

make it happen

Tja! Sorry för lack of uppdatering igår. Men, hade lite stressigt schema. Eller aa, det var inte så stressigt, men ändå. Gick i skolan till halv 4, kom hem vid halv 5. Fixade mig lite och bytte om. Åkte tillbaka in till stan vid 6. Jag och Hanna skulle möta upp massor av folk för att spela brännboll med kunskaps 2:or och 3:or. Vi skulle ifs inte vara med, utan bara titta på. (Skulle spelat först men sen hade vi inte tillräckligt med folk i vårt lag osv). Men, när vi väl hade käkat och skulle åka upp mot Himpa så fick vi höra att polisen hade varit där. Så alla hade dragit där ifrån. Så vi drog upp till Johan på Nelinsgatan ist och var där under kvällen. Skulle eventuellt dragit ut till eneby under kvällen också, men blev aldrig så tyvärr. Iaf. Idag så blir det fotboll på dagen och bio med fint folk under kvällen. Kanske en trip till kulturnatten också. Får se.

stop calling, stop calling, I don't wanna talk anymore

Tja! Sitter just nu och kollar på Glee. (Ytterligar en av mina serier ;D). Sjukt bra serie faktiskt. Kul med lite musik också :) Iaf. Hänt idag då? Skolan för det mesta. 8.15 - 15.25. Ifs WS typ hela dagen. Riktigt skönt att få massor tid till att få saker gjorda! Hade två timmar kemi innan vi slutade. Eller ja, det vart inte riktigt två timmar. De första 30 minuterna spenderade vi genom att sitta och vänta på vår lärare som var spårlöst försvunnen. Vi gick runt och letade efter honom men hittade honom inte. Så precis när vi tänker gå hem så dyker han upp och säger att han suttit 30 min i kemisalen och väntat på oss. Vi som har kemi är ca 30 st. Hur stor chans är det att inte en enda kommer på kemilektionen? Så jag förstår inte riktigt varför han inte gick och letade efter oss innan? Anyways. Sprang ner till handelsbanken efter skolan för att lösa in en check också. Sen bussen hem efter det. Nu ikväll har jag vart ute och gått/sprungit med Isabelle. Riktigt skönt. Snart kommer Anders och då blir det matte i ett par timmar.
BYE BYE

always look on the bright side of life?

Om någon nu känner sig intresserad över vad jag hade på mig idag?



blandar sunt med förnuft, släpper taget och kliver, att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Tja! Uppdaterar idag igen ;) Trevligt, tycker iaf jag dårå.. Anyways. Sitter och kolla på Idol. Har missat allt för många avsnitt nu i år. Men, vad ska man göra? Iaf. Hänt idag då? Jo, skola as usual. Gick från 8.15 - 16.30 idag. Mysigt värre. Slutade även med kemiprov. Kan knappast bli bättre! Ha-ha. Iaf, kom hem runt 20 över fem och har inte gjort något speciellt sen dess. Så sjukt skönt. Blir nog lite matteplugg sen dock. Tror så iaf :) Imorgon är det matte med Anders på kvällen så jag känner att jag borde förbereda mig lite inför det, så att jag jobbat iaf några tal ;). Ska se vidare på Idol nu.
BYE BYE

you know what to do


Slänger upp lite bilder på dagens outfit och dagens inköp. Rätt fint.




Inköp;


Halsband på glitter

Läppenna från make up store


where are you going now friend, we're fighting against a dead end

Tja gott folk! I'm back and all that. Sitter just nu och kollar på det nyaste avsnittet av How I met your mother. Den serien är sjukt bra! På tal om serier, jag måste erkänna att jag älskar nu när alla serier dra igång igen i USA. Ja, jag följer ju dom där ifrån och laddar ner dom ;). Följer ju en cirka 14 serier från USA. Det blir inte så jättemycket sedan alla kommer på olika dagar. Hinner man inte med, då kan man alltid spara ett eller flera avsnitt till dagar då det inte kommer lika många serier ;). Just nu har jag ju mer plugg än vad jag någonsin haft förut, så vi får se hur mycket serier jag hinner med, tror dock inte att det ska vara nått problem. Nemas problemas så att säga. Iaf, hade matteprov idag. Gick väl helt okej tror jag. Blir antagligen bara ett VG för min del, iaf på det här provet. Ska jobba hårt för att få ett MVG. Har ju matte en gång i veckan med min morbror. (Då ska ni inte tro att det är den enda gången jag jobbar matte, nej nej. Jag jobbar matte varje ledig sekund i skolan). Anyways. Imorgon är det kemiprov. Känner iofs att jag kan det mesta redan. Kemi är iaf någorlunda kul. Ja, bara om man jämnför med biologi. Tog en sväng förbi stan också idag, köpte två saker. Kan slänga upp bilder sen ;) Aja, nu ska jag kolla vidare på mina serier och plugga lite. Måste göra det nu eftersom att det är fotboll sen. My beloved Spurs ♥

BYE BYE


.

"Hello Brooklyn, Hey LA
Take the streets allnight 'cause we sleap all day
when the world comes crashing down
who's ready to party?"

All time low - Hello Brooklyn


Hello brooklyn, Hey LA!

Ae, men tja, hej osv. En vanlig fin måndag (Fast, fin vet jag inget om?). Iaf. En. Vanlig. Måndag. Skola från 10.45 -14.10. Dock kom jag inte iväg från skolan 14.10 utan snarare 15.50. Var tvungen att plugga lite kemi eftersom att vi har prov på onsdag. Vi lyckades få vår lärare att skjuta upp provet från tisdag till onsdag. Helt asbra, typ. Imorgon har vi matteprov. Första provet i matte C, vilket också kommer att bestämma mitt betygsmål för kursen. Okej, vad dead serious jag vart helt plötsligt. Jag är annars inte så kalasbra på att vara seriös. Men ibland så, ibland funkar det. Iaf, vid 10 i fyra halvsprang jag upp på mina fina klackar till Söder tull, sedan min buss gick klockan fyra. Hann med den också ;). Kom hem och softa lite framför tvn osv. Sen käk och nu matteplugg. Eller plugg och plugg, jag har iaf tagit fram grejerna och tänkt att jag ska plugga (men vadå? Det är ju tanken som räknas va). Får se hur mycket plugg det blir. Anyways, slänger upp en (eller flera) bilder här. Ganska onödiga/ointressanta, men what ever? ;D

BYE BYE


I will try to fix you

Kör på ett tredje och sista inlägg för idag. Passa på lite när jag har något att säga, vilket jag iofs brukar att ha väldigt ofta. Följde valvakan nyss. Kul ändå, har blivit lite mer insatt på sistone. Det gör allt mycket mera roligt. Kan ju säga att jag är nöjd med resultatet (om man räknar bort SD..). Anyways. Ska försöka fixa headerna här någon dag. Har inga bra bilder bara och jag gör mig ju inte så bra på bild själv, så där har vi ett litet dilemma. FÅ sova på saken tror jag ;). Bloggen blir lite roligare om man lägger in lite mera bilder, så ska nog försöka få till en på dagens outfit (HAHA, får se hur det kommer att gå. Ni som känner mig väl vet att jag inte är så bra på att lova ut saker). Men iaf, jag ska faktiskt försöka. Dagens outfit lär ju isf komma när jag kommit hem från skolan, kommer aldrig ha tid med det innan skolan, tyvärr. Iaf. Nu ska jag ta och sussa lite. Börjar kvart i elva imorgon. Den enda sovmorgonen på hela veckan. Inte helt fel faktiskt. Godnatt då gott folk!

woooah!

Måste  ju säga att jag undrar vad jag gjort med mig själv? Idag har det hänt två saker som inte brukar hända. Hehe. 1. Jag har varit ute och gått / sprungit sista biten. 2. Jag upppdaterar bloggen x2.  Grymt gjort av mig säger jag. Riktigt stolt är jag! Iaf. Nu ska jag ta och plugga lite. Fick lite extra energi efter att ha varit ute och powerwalkat lite. Fint sällskap hade jag med mig också. (Eller snarare hade sällskapet, Isabelle, med mig). Anyways. Fint var det iaf. Men hörreni (Som är så många), nu måste jag skriva min engelska som ska vara klar imorgon ;)

BYEBYE

I'm gonna do this, and I'm gonna do this right.

Aa, okej. Nu kör vi. Nu gör jag ett seriöst försök att blogga lite fint. Kanske går det, kanske går det inte. Jag lovar iaf att jag seriöst ska försöka. Idag är det söndag. (Nähe?!). Anyways, söndag är min riktiga vilodag. Jag har aldrig planer på en söndag. Eller ja, jag ser till att aldrig ha planer på söndagar så att jag kan vila/plugga/se på fotboll. Det är vad mina söndagar är till för. Så ja, idag har jag sovit (läääänge), jag sitter just nu och kollar på fotboll och senare idag ska jag försöka plugga lite. Har en inlämning på en grej imorgon som jag inte ens börjat med, kommer iofs inte ta så lång tid att göra, men ändå. Har också två prov på tisdag jag måste plugga till. Det är sjukt mycket i skolan just nu, får hoppas att jag överlever!
Ska köra på en lite "Old fashion"-grej och avsluta mitt inlägg med;
BYE BYE


blogga?

Okej. Det var länge sen jag skrev det förra inlägget. Jag har dock funderat på att börja blogga igen, nu ett tag. Men vet inte riktigt om det är värt det. Nej, jag har inte så många läsare, men det är iofs inte det viktigaste heller. Det är skönt att ha en blogg ibland, när man bara vill få ut allt man har att säga. Men ibland känns det bara som en börda också. Man ska tänka på att uppdatera, fundera på vad man ska skriva, hitta på något vettigt osv. osv. Idag var första dagen jag var inne på blogg.se på riktigt många månader, bara för att kolla om det faktiskt fanns några som kollade min blogg. Tydligen var det nästan tre per dag. Så jag gissar väl på att de tre kommer bli glada? nu när jag skrivit något igen. Så, ni tre (om ni nu ens är så många) kan väl skriva en kommentar om jag borde börja blogga igen? Om det är värt det? Om jag ens skriver något vettigt? Och om jag nu gör det, vad ska jag skriva om?


Sämsta kameran på iPhone, jo tack. Jag vet.

RSS 2.0