bilder från halloweenförfest






Bilder snodda av Christina ;)


hehe


Skolfotot från förra året. Hehe Rätt bra ändå ;)


Halloweenfest

Tänkte att jag kanske skulle förklara bilderna igår lite. Halloweenfest: utklädnad militär. Min outfit på bild + militärbandana, krigsmålning och hängslen. RIktigt fint. Mina fina vänner vara också snygga as hell. Borde komma lite bilder på fb snart så kan jag lägga upp hur vi såg ut ;D

-



I fall without my wings

Struntade i att blogga igår för att jag, jag kände för det? Dessutom var jag tvungen att plugga lite kemi och sådär. Har prov på fredag på saker jag typ kan? Vår lärare la till nya saker som vi skulle kunna typ i förrgår så det har blivit mycket kemipluggande. Imorgon har vi dock WS typ hela dagen så då ska jag passa på att plugga massor. På kvällen kommer ju Anders. Funderar på att byta ut matteplugget mot kemiplugg. Eller så kör jag matte iaf. Hade matteprov också i går. Det gick bra tror jag. Löste alla tre MVG-uppgifterna. Var dock lite osäker på en av dom. Hoppas dock att jag får MVG iaf. Skulle vara otroligt skönt om det går bra i iaf ett ämne!

Känner att min blogg är ganska tråkig. Tyvärr. Vet inte riktigt vad jag ska försöka skriva mer om heller. Jag gjorde ett fint försök med att modeblogga. Gick sådär huh. Skulle kunna blogga om fotbolll, men nää. Finns inte så många av mina läsare som intresserar sig för det. Det är ju synd. Så då är det bara mitt "intressanta" liv kvar att skriva om. Berömmer er läsare som faktiskt läser. Grymt gjort av er!

PUSS



bad

Blä vad avundsjuk jag blir på alla på lookbook.nu. Brukar kolla för att få insperation. Brukar dock sluta med att jag bara deppar för att jag vill ha kläderna och deras utseende. Haha..

oh shit


 


most of it

Gosh. Nu bloggar jag äntligen. Hehe. Jag är så grym på det här. Aja. Det kom lite saker i mellan. Bloggar ju nu iaf. Det är ju alltid något! Fin dag idag. Sovmorgon♥ Kärlek på det. Forreal. Iaf. Kom hem tidigt idag sedan jag inte hade med mig några böcker till skolan idag så att jag kunde plugga. Lite synd. Aja. Kom hem och satte mig framför datorn ist. Pluggade lite matte sen iaf. Men jag tror att jag kan det här nu. Får hoppas att det går bra på provet imorgon. Imorgon har jag iaf lovat mig själv att jag ska stanna kvar länge och plugga kemi. Prov på fredag. Ska bli riktigt skönt med lov nästa vecka! Funderar på att inte röra mig en cm faktiskt. Lär nog få göra det, men man kan ju alltid önska. Eller hur?

Missade Paradise Hotel idag igen. Fick ladda ner avsnittet ist. Mycket bättre. Då slipper jag reklamerna iaf :) Ska ta och se på det snart tror jag. Ska försöka sova någorlunda bra i natt tror jag.

 


as if

Trevlig bio igår. Kul att se 3D-film. Trodde dock att det skulle vara "roligare". Liksom, mer grejer som kommer farande mot en osv. Men nej, det var inte så mycket sådant tyvärr. Aja. Bra film iaf. Ska bli kul att se fortsättningen!

Idag har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite matte typ, kollat på serier osv. Fin söndag. Inte så mycket mer att säga. Slänger upp en bild från igår och säger tack för mig!


oh.

12 hours off sleap and I'm on top again! Så sjukt skönt att få sova ut. Nu mår jag bra igen. Ikväll blir det bio med Viccy och Isabelle. Viccy fyllde år igår så vi kör ett stillsamt firande av henne idag. Kan ju inte göra för mycket när Hanna är borta i Tyskland. The last airbender i 3D står visas i salongen där vi kommer att sitta. Låter riktigt bra. Kul med 3D-bio också. Får se hur det går med glasögon på glasögon. Men det löser sig nog. Jag klarar ju av labbglasögon, så jag borde klara av ett par 3D-glasögon också.

Nyss var det fotboll. Tottenham - Everton. 1-1 vart slutresultatet. Hade ju hoppats på en vinst, men lika duger. Simon var ju där och kolla. Mest synd om honom att han inte fick se dem vinna. Livefotboll är ju helt amazing ändå. (Förut när laget förlorar, då är det hemskt). Hoppas att jag kan få åka nått mer den här säsongen, men man vet aldrig.

Just nu sitter jag och kolla på IFK - Sundsvall. IFK är ju egentligen redan klara, men det kan vara kul att se hur det går i den sista matchen ändå. 0-0 står det just nu. Dock har det bara spelats ca. 15 min ;).



Your head up high



I should come here no more

Förlåt för att jag inte bloggade igår! Plugga matte från att jag kom hem från skola till att jag gick och la mig. Nödvändigt faktiskt :) Fick en projektuppgift i matten idag. Vi fick en MVG-uppgift (för oss med det som betygsmål) som vi skulle lösa och sen förklara hur vi tänker muntligt för klassen. Sen kommer det att betygssättas. Det kommer bli ganska kul faktiskt. Ska bli spännande att se hur bra jag kommer att kunna förklara. Fick reda på mitt biologiprov igår också. VG med ganska stor marginal. Riktigt stolt över mig själv är jag sen jag absolut inte trodde jag skulle klara VG.

Ser fram emot en kväll med godis, läsk och Idol. Har inte tagit det lugnt på jättelänge nu. Ska bli riktigt skönt! Nästa fredag blir det ju Haloweenfest. Trevligt. Känner att jag måste ta det lugnt och sova ut. Har sovit typ 6 timmar per natt ca. den här veckan. Det funkar inte riktigt med tanke på hur mycket vi har att plugga. Så, jag får ta och sova igen lite den här helgen. Ska bli rktigt skönt!

Fick en fin fotbollskommetar igår också. Trevligt att en "gooner" hittat hit. Skriver ju inte så enormt mycket om fotboll sedan de flesta av mina läsre inte riktigt intresserar sig lika mycket för det som jag gör. Iaf. Jag svarade på hans frågor på hans egen blogg. Det vart fint. Jag gillar alltid fotbollsdiskussioner. Diskuterade lite om Bale med några Arsenalfans på facebook här om dagen. Alltid trevligt. Dom vart rätt ägda där när dom tyckte att Clichy var bättre än Bale. Haha. Synd om folket.. ;)


design

Ja, vart ju aldrig riktigt nöjd med den andra designen så jag bestämde mig för att ändra lite igen. Är mer nöjd nu iaf. Tröttnar dock rätt snabbt, men då ändrar vi om lite igen. Det går så bra så. Hoppas de nya designen blir omtyckt av er läsare också!

embarrassed

Jag skäms. Usch. Förnedring på hög nivå. Jag lider av att se det, verkligen. Snart åker tvn av. Usch!

.

Oh you´ll never find the time to make your future look
bright
I wanna see a smile on your face when your old
You know the future´s yet to be told
press hold, press hold, press hold

I know you wanted to grow, as a person inside
but all your dreams collide

Johnossi - Press hold

nice

Ibland älskar jag biologi. Eller okej, älska är väl att ta i. Provet gick bra iaf, vilket innebär att jag är stolt över mig själv. Nu kan jag softa resternade dagar i veckan. Nästan, iaf. Imorgon är det ju matte med Anders som vanligt. Ska hjälpa Isabelle med hennes matte innan på dagen också. Det är fint. Hon läser ju Matte B som jag redan är klar med. Kul att kunna vara till nytta ibland också ;)

Blir ingen bild på dagens outfit idag. Har kommit in en fulperiod känner jag. Alla kläder känns fula. Inget passar på mig och allt är jobbigt osv. osv. Inte så kul precis, men så är det. Har lite fulperioder då och då. Taskigt läge för självförtroendet liksom. Men samtidigt kan man ju inte springa och köpa nya kläder hela tiden heller. Det funkar ju inte. Har inte köpt kläder på jättelänge nu. Det är bra jobbat. Studiebidraget kommer ju snart och då kan jag köpa lite grejer. Det känns bra. Kan inte gå in på Monki längre. Hittar alltid (iaf nästan) saker där. Så jag brukar undvika att gå in där så att jag slipper hitta saker jag vill ha. Ganska bra metod.


damn

Min biologibok och jag har inte riktigt ett ömsesidigt förhållande. Lite synd. Skulle vara fint om vi gick bra ihop. Imorgon ska jag göra slut. Iaf till tre veckor framåt! Kanske blir det att hänga lite med kemiboken/matteboken osv.? Aja. Fint.


you don't see me come around


come along

Jag älskar hur dålig och oinressant min blogg är egentligen. Jag älskar att jag försöker blogga om mode och annat men att det går så dåligt. Haha, Anyways. Det är ju faktiskt inte det allt handlar om. Jag kör mitt race. Det är fint det.

Skolfoto i skolan idag. Kul att jag typ är helt inkapabel av att se bra ut på en bild. Det går liksom inte. Fick se gruppbilden efter att det var klart. Såg rent ut sagt förjävligt ut. Kul! Kul att man ser ut så i skolkatalogen som typ alla kommer kunna se. Nice. Enpersonsbilden vart helt okej ändå. Duglig är nog rätt ord. Men den ser ju ingen, det är ju rätt taskigt läge..

Borde plugga biologi nu. Ska vara barnvakt åt mina två bröder ett tag sen ikväll så då ryker lite pluggtid. Men det är ju så tråkigt. Undrar gång på gång varför jag valde natur. Har fortfarande inte hittat nått svar på den frågan..


worried ground

Från 20 cm lugg till typ 8 kanske? Var en snabbis hos frissan på hageby centrum. Kom på att det är skolfoto imorgon och kände att jag borde göra något åt min lugg. Om man nu kunde kalla den lugg? Den sträckte sig ner till hakan. Iaf. Nu är den till ögonbrynen igen. Skönt. Riktigt trevlig frisör på Hageby också. Kan verkligen tänka mig att gå dit igen! Fick med mig en produkt mot torr hårbotten också. Fick veta att det var min mössa som var boven i dramat. Synd. Jag älskar min mössa.. Aja. Får försöka att hålla mig borta från den ett tag och se om det blir bättre. Köpte med mig ett puder och en puderborste från HM. Höll på att köpa örhängen och ringar också, men lyckades hålla mig. Någon måtta får det ju faktiskt vara!

Skön skoldag idag. Engelska först fram till lunch. Jag gillar engelskalektionerna nu mera. Mycket prat på engelska blir det och det gillar jag. Engelska är iaf något jag är bra på. Det är nog därför jag tycker om det. Kommer ihåg att jag hatade engelska något enormt typ hela grundskolan. Nu har det dock blivit det roligaste ämnet. Efter engelskan var det biologi. Vi redovisa om miljömål och rödlistade arter. Sen plugga lite till biologiprovet på onsdag. Jag borde plugga nu också, men jag har verkligen ingen ork till det. Usch. Får dåligt samvete över att jag inte pluggar ordentligt.


Luggen.


as if.



i think i'm in love



Sista Johnossibilden, promise♥


but all your dreams collide

Sitter och lyssnar på Johnossi. Fortfarande helt uppe i varv efter fredagen! Ska börja kolla upp tåg/buss till Huskvarna redan nu. Skulle vara den bästa födelsedagspresenten man skulle kunna få. Jaja, nu ska jag sluta prata om Johnossi. Hehe. Idag ska jag försöka plugga lite till mitt biologiprov på onsdag. Känner mig duktig som började plugga en hel vecka innan provet. Det har nog aldrig hänt förut, kanske för att jag aldrig behövt det heller.. Dock känner jag nu att jag måste det. Men det blir nog bra.

Hjälpte Robin nyss med några historiafrågor på fb. Sjukt hur snabbt man glömmer saker alltså. Läste ju Historia A förra året och nu insåg jag att jag typ inte kommer ihåg något alls? Det verkar ju bra. Iofs, så läser jag ju natur så historia kanske inte är så väsentligt. Men ändå.

Mamma skulle gå till Ica nyss och undrade om hon kunde ta min Johnossitygpåse som väska. Inte en chans! Det måste vårdas ömt. Den är ju signerad av John och Ossi ju. Kan inte låna ut den till vem som helst. Jag vill ju ha den i skolan som väska, men frågan är om jag vågar. Vill ju absolut inet att den ska gå sönder ju! Det skulle vara helt hemskt...

Slänger in en fin bild också. Bara för att jag har lust!


I want..

Fjäderörhängen, ringar och en mobilväska. Sjukt sugen på att köpa. Men, köpförbud ja... Det suger.
Lindex har fått in riktigt snygga ringar! En snygg mobilväska också för den delen. Riktigt sugen ju. Fjäderörhängen från typ glitter också. Skulle sitta riktigt fint. Får se hur det blir med det. Kanske kan få mamma att bidra. Då är det ju faktiskt helt ok.

love

Jag älskar fotboll. Jag älskar hur lycklig jag blir av en bra match. Jag älskar längtan jag känner till nästa match. Jag älskar glädjen jag känner när jag tänker på fotboll. Jag älskar glädjen jag känner när jag tänker på Tottenham. Jag älskar känslan jag känner när jag är i London för att se livefotboll. Jag älskar mitt leende när jag går hela gatan ner för att komma fram till White Hart Lane. Jag älskar hur jag inte vill gå därifrån när matchen är slut. Jag älskar allt som har med Tottenham och fotboll att göra!




or just lay on the grass and act to pretend


A line of boxes in an open field

Jag är helt lyrisk och helt överlycklig. Johnossikonserten var helt fantastisk, helt asbra! Jag och Viccy spånar redan om vi ska gå igen på min födelsedag. Inget mig emot. Iaf. Kvällen började med käk på fiskmagasinet med fina vänner. Jättemysigt. Fortsatte sen mot flygeln där vi fick vänta ett tag innan Johnossi gick på. Men jag kan lova att pengarna och väntan var värt det, för helt underbart var det! Kan knappt beskriva det. Tog lite bilder och filmade massor. Men ljudet blir dåligt på filmerna, så lägger inte upp dom. Köpte en tygväska efter konserten också. Fick den signerad av både John och Ossi. Awesome♥. Tog även foton tillsammans med John och Ossi. Kan ju inte bli bättre. Så är det bara. Inget fick förstöra kvällen och inget kunde det heller. Mitt humör var, och är fortfarande, på topp!

Skolan idag var också helt okej. Mest för att jag taggat till Johnossi hela dagen. Fick rätt mycket gjort i skolan och det kändes bra. Hann ju bara hem och vända innan det var dags att åka in till stan och käka. Men det var rätt skönt. Nu ska jag ta och kolla på lite serier och fortsätta mitt bra humör. Det blir fint.


Världens bästa Johnossi!



läs om du orkar, annars, aa.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? - Inte en aning!
Vilken svordom använder du mest? - Fan..
Äger du en iPod? - nej
Är det okej om jag frågar vad din föräldrar heter? - Sure, go for it
Isåfall vad heter dom? - Peter och Eva
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - 07.10, oftast
Hur många resväskor äger du? Två, tror jag
Använder du flip-flops? - Nej, gillar inte..
Var köper du dina matvaror ifrån? - Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - Beror på i vilket tillstånd jag är i ;)
Vilken var den senaste filmen du såg? - Revolutionary road, dålig film btw.
Du är ledig, umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? - Vän. Helt klart.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - Kläder♥
Har någon någonsin kallat dig lat? - Haha. Always.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? - Nope.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? - Har ju inget CD-spelare så att..
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? - Fall out boy, always.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? -Hm.. Nja?
Vad åt du till middag senast? - Lax och ris.
Använder du huvtröjor? - Nja.
Kan du vissla? - Ja
Vem var den senaste som ringde dig? - Mamma, tror jag
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? - No idea
Tittade du på tecknat när du var liten? - Alltid.
Hur många syskon har du? - två
Är du blyg inför det motsatta könet? - Nja.. Nej.
Vilken film kan du alla replikerna till? - Hm, film vet jag inte. Men serier, One tree hill, typ.
Äger du några band t-shirts? - Yes. Fall out boy♥
När flög du senast? - 1 september ;)
Hur många stolar står kring ditt köksbord? - 4 hos mamma, 6 hos pappa 
Läser du för skojs skull? - När jag har tid
Pratar du några andra språk? - Engelska ;)
Diskar du din egen disk? - Nej, diskmaskinen gör det åt mig :)
Har du en stationär dator eller en laptop? - Laptop och stationär
Försöker du alltid lära dig nya saker? - Skolan är ju mitt liv så att aaa.. 
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - Ja.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? - Spelar ingen roll ;)
Kan du kasta macka? - Nej, faktiskt inte..
Vad har du med dig in på bion? -  Godis och ett fint sällskap.
Vem är din favoritlärare och varför? - Inte Micke iaf.
Har du dejtat någon av en annan religion? - Nej
Vad har du för väder? - Kallt!
Har du en blogg? - Yes.
Gillar du att flyga? - Helt ok
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? - Snäll, omtänksam, pratglad.
Gillar du din boende-situation? - Sure
Vilken är din mammas hemstad? - Norrköping
Din pappas hemstad? - Norrköping.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - minst 8, typ.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - Mjo..
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - Nej.
Vilken är din favoritfrukt? - Äpple, I think
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? - Nej :D
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 17
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? - Ja!
Tror du på liv på andra planeter? - Borde ju finnas nått annat solsystem med en "jord" också.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? - Micke!
Tror du att Gud är man eller kvinna? - Tror inte på gud
Vad var det senaste du åt? - Fisk och ris.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? - Inte den blekaste..
Gillar du senap? - Usch nej
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - Nej.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? - Nej.
Tycker du om att krama folk? - Sure
Skulle du säga att du är trendig? - Jovars?
Äger du en digitalkamera? - Yes
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Vet inte riktigt..
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - Haha, ja. Lite
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? - Hm. Vet inte..
Vad är du allergisk mot? - Inget :)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - Nej.
Är du nöjd med ditt namn? - Det duger.


pictures of the day



<3

<3


everything and everyone

It kind of sucks att ha köpförbud. Tog en runda på stan och en fika med Isabelle på stan efter skolan. Mycket trevligt! Iaf. Såg att lindex hade fått in massor snygga ringar. I want 'em. Sucks to be me. Iaf. Det är ju dock för mitt eget bästa liksom. Imorgon blir det iaf att köpa en Johnossitygpåse/tröja eller liknande. Ska bli riktigt kul. Först är det käk med massor folk på fiskmagasinet. Ringde och bokade bord idag. Vet inte om det behövdes, men vi skulle bli åtta personer, så det var lika bra ändå liksom. Sen blir det ju Johnossi såklart♥ Haha, jag har taggat grymt mycket nu hela veckan. Ska bli så jäkla bra. Köpte ju biljetterna redan i augusti.

Skön skoldag idag. WS hela dagen. Lyckades inte få massor gjort precis, men det duger. Jag har ju imorgon på mig också. Sen i helgen blir det biologiplugg. Mysigt! Prov på onsdag på ekologi. Inte helt kul precis. Gillar inte biologi. Tackar vet jag kemi. Det tycker jag seriöst är riktigt kul! Haha, det är nått fel på mig.. Iaf. Ikväll blir det matte som vanligt. Ligger faktiskt före i matten vilket typ är världens åttonde under? Men det är ju bara bra iofs. Idag ska vi fortsätta jobba. Har längtat lite efter att jobba matte faktiskt. Herregud! Det är seriöst nått fel på mig..
Nu ska jag ta och titta på hellcats. C U!



call everyone I know



make a u-turn and head back

Inget plugg idag. Iaf inte ikväll. Otroligt megaskönt. Får dock massor att göra i skolan imorgon istället, men äsch det blir bra. Har typ WS från nio till halv två, så jag ska nog få lite saker gjorda. Ganska okej dag idag, hatar egentligen onsdagar. Vi går från kvart över åtta till halv fem. Kul idag var ju också att jag hade tandläkartid klockan tio över sju. Drog åt rälsen lite till. Gör så satans ont alltså. Men det är bara att stå ut, kanske ska få ta ut den i december! Iaf. Skolan var ju.. ja, skolan helt enkelt. Sista två timmarna såg vi biologifilm. Helt okej kul faktiskt. Sov en liten stund trots att jag drack cola, men det funkade. Missade inte så mycket.

Var ju international suit up day idag också, evenemang på facebook. Ni som kollar på How I met your mother fattar vad det är, ni andra, ja. Tråkigt, men jag orkar inte riktigt förklara. Jag hade iaf kavaj på mig i skolan. Det var faktiskt flera som kom i kostym idag. Kul att se att folk faktiskt går in för det. Jag gick ju bara in för det halvt, men det är ju en stor grej för mig, att ha på mig kavaj alltså.

Nu ska jag ta och kolla på lite serier. Vart inget serietittande igår eftersom att jag var tvungen att plugga. Sen var det ju hockey och fotboll också. Ganska fint. Har haft lite fotbollsabstinens de här två veckorna. Ska bli skönt att det kommer igång igen på lördag!


international suit up day



Suddiga bilder så jag vet inte vad. Sorry..


what i've never had

Jag tror jag har läst mer under dessa två dagar än vad jag gjort på flera månader. Riktigt stolt över mig själv! Nu har vi bara allt annat kvar. Jag ska egentligen se filmen också, men jag funderar på att strunta i det. Fotbollen ikväll gå lite före ;). Jag måste dock berömma mig själv sedan jag ligger före i matten. Det tror jag aldrig har hänt innan? Stolt över mig själv! Äsch, det är bara att ta sig igenom veckan. På fredag är det ju trots allt Johnossi♥. Spenderat hela eftermiddagen hemma och läst i min bok. Nu tar jag igen mig lite med hockey och laddar upp för fotbollen.

Rotade lite i garderoben igår och hittade en gammal skinnjacka som jag tyckte kändes ganska bra just nu. Har saknat en skinnjacka att ha nu när det är lite kallare. Bild hittar ni på den i inlägget under.
Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon. Känns som om jag skulle behöva lite nytillskott till gareroben. Synd att jag har köpförbud hela Oktober (med undantag för eventuella Johnossisaker på fredag). Det är ju...jobbigt. Får fönstershoppa lite istället och sukta efter saker. Fint det också.



take me as i am, or something like that.



FYI



come on

När man har mycket plugg får man inte riktigt tid till datorn och blogga. Sorry för det. Har läst ca. 80 sidor i min bok idag. Tummen upp för mig! Bara 130 to go. Men det klaras av imorgon! Har ju bara mig själv att skylla att det blir så många sidor på två dagar. Man borde inte kunna skjuta fram saker. Varför finns det ingen vid min sida som skriker åt mig att läsa? Aja. Iaf. Skola från 10.45- ca. 15.00. Skön dag med välbehövlig sovmorgon. Insåg att den här veckan kommer bli jobbigare än vad jag tänkt mig, men det är bara att bita ihop och köra på! As always.

Just nu sitter jag och målar naglarna och funderar över livet i allmänhet? Nej, okej, det gör jag inte. Sitter och funderar på varför läsarantalet har dalat drastiskt? Är min blogg så tråkig? Om så är fallet får gärna någon vänlig själ kommentera vad ni vill läsa om. För ert eget bästa, typ. Sen kanske vad ni vill ha i "fashion"-kategorin. Om det nu är någon som uppskattar den. (Nu vet jag att det inte kommer vara någon som kommenterar. Men snälla, kan ni inte bespara mig känslan av att ingen bryr sig och kommentera något iaf? Vad som helst helt enkelt!)


Audere est facere

Att våga är att göra

Jag borde inte få ha det som ordspråk sedan jag knappast följer det. Finns mycket jag skulle vilja göra men inte vågar. Nu kanske jag inte riktigt menar att jag inte vågar hoppa fallskärm, utan lite andra saker. Men jag tar sakerna i mitt tempo. Så är det tyvärr..

something so little

Jag kom och tänka på en sak som hände i fredags. Vi tog ju spårvagnen in till stan på kvällen. På spårvagnen träffade Alex några från eber som han pratade en stund med. Dom var skapligt onyktra, men iaf. Jag och Isabelle presenterade oss för dom vi inte kännde osv. Så säger en av killarna till mig nått i stil med; "Snygga glasögon du har!". Visst han var onykter, men det innebär ju bara att han menar det liksom. Något så litet som "vilka snygga glasögon du har" kan få mig att bli så glad. Han hade ju ingen aning om att mina glasögon är en av mina kännsliga grejer. Därför gjorde det så mycket att få höra något sådant. Det höjer på nått sätt min acceptans? (antagligen inte rätt ord, men jaja) med mina glasögon. Det låter ganska fel sedan jag haft glasögon sen jag var 5, men jag har ju aldrig gillat det. Så förhoppningsvis kan jag ändra på det också. Vi får väl se..

Revolutionary road

Rekomenderas inte att läsa. Sjukt tråkig bok. Kul att jag ska läsa 300 sidor till typ tisdag. Sen måste jag se filmen också. Kan det bli roligare? Usch. Skolan </3

nothing like it
















i just wanted to


five days left

"Once a failure, always a retard
go through the books just dream
I went to school with an offer for my teacher
he thought, please don´t look down on me
But I will, oh oh oh oh"

Johnossi 5 dagar kvar♥


Inga kan ta fel på varann som vi

Jag som skulle plugga idag. Bra det gick. Hur mycket tror ni jag fått gjort då? Inget, nada, nothing, zero. Typ så. Kul att jag kommer få läsa ut hela min bok typ imorgon? 300 sidor to go. Mys♥. Aja. Jag har ju satt mig i den situationen själv. Annars då, har jag inte gjort så mycket heller. Datorn, musik, serier allmänt softande. Fikat lite har jag gjort också. Trevligt värre. Asskönt för den delen också. Jag går och myser i shorts och fotbollströja. Jag seriöst bor i min tröja. Jag tar med den mellan mamma och pappa VARJE gång jag "flyttar", vilket är typ 2-3 gånger per vecka. Jag tar ALLTID på mig den när jag kommer hem från skolan. Jag sover i den osv. Kärlek till den. Har tyvärr ingen ny bild på den just nu. Tog precis på mig kläder liksom. Men kolla under "awesomeness" så hittar ni bilder!

Som sagt kommer Isabelle hit sen. Då blir det käk och film typ. Med småbröderna då. Det blir fint. Nu ska jag forsätta göra det jag gör (Vad det nu är) så bloggar jag kanske mer ikväll sen. Tror så iaf ;)


Gör din tolkning, häll mig full med svar



Take it or leave it


Is this how it's supposed to be?

Rätt konstig, men ändå kul kväll. Åkte bussen in till stan för att möta upp Cicci runt 10 över 6. Tar spårvagnen med henne till haga och Alex. Där var vi ett tag och snackade och bara umgicks. Rätt skönt liksom. Vi drar ner till Mcdonalds runt nio för att käka glass. På vägen får Alex ett samtal där en kompis till honom undrar om vi vill komma till en fest. Sure tänkte vi, liksom. Vi gick ner och käka glass och väntade på Isabelle som skulle komma efter jobbet. Hon dök upp och vi taggade fest ett tag. Sen ringde Alex upp kompisen som ringt honom för att kolla vart festen var och om han kunde ta med oss. Kul sammanträffande var ju då att festen var hos Tomas. Helt plötsligt ändrades taggningen. Alex ringde och snackade med Tomas och frågade hur han kände med att jag kom och vi fick väl svaret att det inte var så uppskattat. Det är dock helt förståerligt. Så vi drog inte till stan och var där ett tag istället. Gick runt och kollade efter en Johnossi-poster att sno, hittade dock ingen. Drog tillbaka till Haga och åkte med Isabelles syrra hem.

Imorgon blir det lite plugg på dagen (förhoppningsvis), sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt min två småbröder medans pappa och hans fru ska bort. Blir mysigt att vara hemma med bröderna och bara vara. Isabelle kommer och underhåller oss en stund också. Det blir fint. Taggar Johnossi nästa helg. 7 dagra kvar♥




I've missed it

Kom nyss hem från en promenad till Ica med mamma. Nu är det hockey som gäller. Saknat hockey lite faktiskt. Vart inte så mycket av det förra året när pappa inte var hemma. Fotboll är självklart 100 gånger bättre än hockey, men jag gillar det ändå starkt!

Vi halv nio, kvart i nio kommer Anders och då blir det lite matte. Ganska bra att iaf få matten gjord idag. Kan inte precis skryta med att jag fått massor gjort idag. Snarare typ, ingenting. Läste ca. 10-20 sidor i min bok, men det var typ allt. Får fortsätta läsa senare ikväll och imorgon. Det ska nog bli bra!

Bloggar kanske något senare om jag kommer på nått fint att skriva, annars blir det mera imorgon.

If i want to, i will


To do

Under dessa hemstudiedagar ska jag:

* Läsa ut Revolutionary road
*Ladda ner filmen
*Göra de två sista C-talen samt delstegstestet
*Skriva "lika löser lika"-labbrapportet
*Rätta "bereda lösningar"-beräkningarna
*Titta på rödlistade arter och miljömål

Sounds like fun?


i need to get over myself

Om jag bara kunde komma över, om jag bara kunde släppa allt. Allt skulle bli mycket bättre då. Jag är på väg att släppa och jag jobbar hårt på det, men en del av mig vill inte släppa taget. Jag gillar tanken, jag gillar känslan. Men inget är ömsesidigt längre. Det försvann för länge sen. Synd att jag inte kunde släppa taget samtidigt.

En del av mig vill ta tag i allt och fixa saker, en annan del av mig vill inte. Snarare, vågar inte. "Hur fel kan det gå?" frågar jag mig själv ibland. Ja, det kan man ju undra. Men jag antar alltid det värsta. Det känns som om det inte kommer gå bra. Som om allt kommer gå åt helvete. Jag vet inte om jag orkar med allt i så fall. Men samtidigt kan det gå bra, samtidigt kan allt bli bra. Men jag kan inte, orkar inte vara så positiv. På nått sätt har jag gett upp mitt positiva tänkande någonstans på vägen.

Jag vet inte vad jag ska göra och jag är förvirrad. Vad borde jag göra? Vad ska jag göra?
De frågorna är fortfarande obesvarade och kommer antagligen fortsätta vara det. Tills jag hittar något otroligt svar inom mig, vilket av erfarenhet inte kommer hända under den snaraste framtid.

we'll be fine

I'll be fine. Hemstudiedagar nu torsdag-fredag. Skönt att få andas lite. Skolan gick dock bra idag. Kände att matten lättade lite, tror faktsikt jag förstår nu. Dock så känner jag att biologin inte känns så bra. Har nästan svårt för biologi. Det finns liksom ingen logik i det hela. Bara massor av begrepp. Anyways. Jag önskar att jag skulle kunna säga "Nej, nu tar jag helg", men tyvärr går inte det. Jag har massor, nej okej inte massor, plugg framför mig. Måste läsa ut min engelskabok, skriva två labbrapporter och göra lite matte. Förhoppningsvis blir jag klar med det mesta imorgon så att jag kan vara helt ledig på fredag. Har dock en känsla av att jag inte kommer få så mycket gjort hemma sedan min självdisciplin saknas helt. Jag ska dock göra mitt bästa!

Tog en runda på stan när jag väntade på bussen också. Det är båda bra och dåligt att ha en skola som ligger inne i stan. Köpte mig iaf en till läppenna och en pennvässare på makeup store. Nu har jag lovat mig själv att det är sluthandlat för hela oktober. Kommer bli väldigt svårt, men måste försöka. Men sluthandlat menar jag shopping för mina pengar. Mammas pengar säger jag ingenting om. 

Ska nog ta och kolla färdigt på one tree hill nu. Sen kanske lite glee och andra serier. Alltid fint. Måste ju dessutom fira att jag får sova länge imorgon och på fredag. Det är happieness på riktigt kan jag lova!


let it go



Ten days left

Är så sjukt jäkla taggad. Ska bli asbra, så är det bara. Ingen ska få förstöra den kvällen, inte en enda person.
Kommer bli sjukt amazing, sjukt awesome, sjukt bra. Älska ♥


.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


My three favorite pieces

Okej. Nu har jag snackat ett tag (några dagar) om att jag ska lägga upp mina tre favoritplagg. Nu äntligen är inlägget här!



Halvt transparent/melerad over size-tröja från Acne. Bästa toppen jag äger, helt klart. Den passar perfekt till allt! Du kan ha den instoppad, du kan ha den till jeans, du kan ha den till tights osv. Jag använder ofta inte tighta tröjor dessutom, eftersom att det får mina ben att se ännu större ut. Därför föredrar jag med over size-tröjor som denna.


Ridbyxor, jodphurs från Filippa K. Otroligt sköna och snygga byxor. Perfekt istället för leggins men kan också användas och ha instoppade toppar i. Absoluta favoritbyxorna sedan jag köpte dem 2008. Kan absolut inte ersättas ;)


Sammetschinos från JC. Nytillskott till garderoben i somras. Älskar dem verkligen! Kör mycket på instoppade toppar just nu och då passar ett par chinos perfekt. Lite roligare när de är i sammet än i vanligt tyg.

 


I'm the proud owner of



jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka

Tisdag. Antagligen den bästa skoldagen på hela veckan. (Observera att jag skriver bästa skoldagen på veckan). Dagen börjar med två timmar kemi vilket idag innebar prov. Det gick rätt okej faktiskt. Provet gick upp till MVG och jag fick till och med ner något där. Sen får vi väl se hur rätt det är, men det är ju en annan sak. Kemi följs utav matte. Normalt gillar jag matte rätt mycket, men sedan vi börjat med Matte C är allt mest förvirrande och frustrerande. Jag måste erkänna att jag antagligen inte skulle klara mig utan Anders mattehjälp på torsdagar. Very appreciated! Jag skickade honom ett fint sms under mattelektionen när jag insåg att jag skulle vilja käka 700 gram socker (Naturare förstår SKÄMTET). Skrev något i stil med att matte suger och att jag ville ha hjälp på torsdag. Fick tillbaka ett sms att det gick jättebra och att matte inte alls suger. Själv kunde jag inte riktigt hålla med om det.. Fick ett mms lite senare också med den här bilden;


Det får avsluta mitt inlägg.  BYEBYE


för dig ska jag göra det tusen gånger om


you can't have to many friends, or pair of shoes



you're underneath my skin



baby, please don't let me go

Ganska bra dag idag, ändå. Mina måndagar börjar med sovmorgon till kvart i elva. Välbehövlig sådan kan jag lova! Sen är det engelska i ca. en timme. Vilket bara är kul, sedan jag gillar engelska. Efter engelskan har ju liksom halva dagen gått och det är lunch. Efter lunch vankas 90 minuter biologi. Vilket då är mindre kul kanske. Men, idag var ett undantag. Idag bytte vi ut biologin mot kemi istället och min dag vart helt plötsligt mycket bättre. Vi behövde en kemilektion sedan det är prov imorgon, igen. Det var bara två veckor sedan vi hade kemiprov sist. Men, jag tror jag kan det mesta. Jag tycker ju trots allt att kemi är rätt kul. Laddar inför plugg med lite cola och godis. Mycket bättre än mat eller frukt, godare iaf.

Planerar på att lägga upp lite bilder här snart. Några tillhörande fashionkategorin och några på "dagens outfit". Kanske kan det bli ett inlägg med mina tre favoritplagg. Kan vara så att det blir av idag. Får se. Har iaf tagit tillhörande foton, så jag är på god väg.

gonna pour some crap out

Vet inte varför jag skriver det här, men vill bara göra det. Ok?

Jag har aldrig haft något självförtroende under min uppväxt. Jag kan inte tänka tillbaka och minnas att jag någonsin kännt mig självsäker. Hela min uppväxt har kantats av att jag haft problem med kompisar, blivit dåligt behandlad osv. Det pågick såklart inte hela tiden. Under 6års till klass fem så var allting ändå helt okej. Jag hade en bästavän som jag umgicks med för det mesta, men vi bråkade ibland vi två precis som bästavänner gör ibland. Sedan fanns det även utomstående personer som jag inte kom överens med. Oftast var det jag som tog allting hårdast. På nått sätt började det där.

Till sexan bytte jag till en annnan skola (vilket inte hade något att göra med kompisar och så, utan jag ville gå i en idrottsklass och jag bytte därmed skola). På den skolan började det nästan direkt med folk som var på mig om olika saker. Ett tag kan jag rent ut sagt säga att jag blev mobbad. Jag hade såklart andra vänner, men det var ändå en/flera personer som inte betedde sig bra mot mig.

Under den tiden hade jag otroligt lågt självförtroende. Samtidigt spelade jag också fotboll. Jag har aldrig varit otroligt bra på fotboll vilket jag var väl medveten om. Dessutom hade jag riktigt höga krav på mig när det gällde min prestation på planen och det fick mig att må riktigt psykiskt dåligt. Det bidrog också till mitt dåliga självförtroende. Jag tänkte väl inte riktigt då att det här var dåligt för mig, utan jag fortsatte att spela fotboll, och må dåligt periodsvis.

Det fanns dock en grej jag var bra på. Jag var duktig i skolan. Jag fick bra resultat på mina prov och jag gjorde allmänt väldigt bra ifrån mig. "Det måste väl bidragit till ett bra självförtroende", kanske ni tänker. Nej, det gjorde det inte. För sen när har folk i ens egen ålder tyckt att det har varit "bra" att vara bra i skolan? Inte mycket. Man blir kallad pluggis och annat som också bidrar till dåligt självförtroende. För om det har varit något som tar på mig så är det vad andra folk tycker, kommande från dåligt självförtroende, såklart. Inte nog blir det bättre av att jag har glasögon. Jag har aldrig tyckt om mina glasögon, mest för att det alltid kopplas samman med att vara en "nörd". Det kommer helt klart fördomar med att ha glasögon, så är det bara. Filmer framställer folk med glasögon som nördar, böcker gör det. Det är inte samhällets fel att det är så. Vi har liksom blivit lärda att det är så det är.

Om det är något som jag någonsin varit stolt över hos mig själv, så skulle det nog vara mina kläder. Hur jag klär mig, vad jag har för kläder osv. Jag har alltid varit lite bortskämd när det gäller kläder samt att min mamma har en stor garderob att låna sake ur. Under hela år 6-9 var mina kläder det jag kunde "stoltsera" med. Bara för att det var det ända jag var någorlunda stolt över. Jag har aldrig under år 6-9 kännt mig snygg, bara någorlunda snyggt klädd. Lite så är det nu också. Jag har aldrig riktigt varit nöjd över min kropp eller hur jag ser ut i övrigt. Möjligtvis för att jag aldrig under min uppväxt fått höra att jag ser bra ut av någon som då inte är min familj. (Familj räknas inte, för det är deras uppgift att säga så). Nu när jag är äldre är det bättre. Men jag är ändå inte nöjd. Jag jämnför mig alltid med andra, vilket självklart får mig att bli mindre nöjd. Jag må vara smal, men jag hatar ändå hur mina ben ser ut och jag undrar om det någonsin kommer att släppa? Jag hoppas det, men just nu är det inte så. Kläder är fortfarande otroligt viktigt för mig, det kanske inte längre är det enda jag är stolt över men det är fortfarande den största grejen. Jag hatar att känna att jag inte har snygga kläder på mig, vilket händer rätt ofta när man går på en skola där alla klär sig otroligt bra. Jag hatar att känna att jag inte har några snygga kläder i garderoben (vilket också händer allt för ofta). Bara för att jag är så pass osäker. Jag har inte självförtroendet att riktigt tro på mig själv, vilket är riktigt synd egentligen. För det får mig bara att må dåligt, det finns verkligen inget positivt i det. Jag gör dock mitt bästa för att ändra på det och jag tror och hoppas att det är på väg uppåt.

Jag har ingen aning om varför jag skrev det här, inte den blekaste. För er som faktiskt läst allt säger jag bra jobbat, för jag gissar på att de flesta struntar i att läsa den när de ser längden. Men det är såhär det ligger till och jag ville bara skriva av mig lite. Det är väl det en blogg är till för, eller hur?

take what's left

Kvällen igår vart rätt fin ändå. Som tidigare nämnt lite käk osv. Skönt att bara ta det lugnt liksom. Folket stack vid tolv ungefär, så efter det kollade jag lite film och käka lite chips typ. Rätt mys. Iaf. Idag har det varit rätt lugnt. Jag har kollat på lite How I met your mother, dammsugit lite osv. Nu sitter jag och kollar på fotboll och skjuter upp mitt pluggande så långt som möjligt. Jag O.R.K.A.R inte. Har massor (okej, inte massor) med biologi att göra. Tar säkert inte så lång tid när jag väl börjar, men som sagt. Jag ska ju börja också. Jaja, jag skjuter fram det lite till och gör det senare ikväll istället.

Kanske blir något inlägg i "fashion"-kategorin sen. Har funderat på att göra ett inlägg på mina tre favoritplagg. Får se hur det blir med det. Har ju lite viktigare saker att göra också, tydligen. (Biologin :()


Bjuder på en fin.


a pleasant surprise

Det vankas käk med fint sällskap ikväll. Ska bli riktigt nice! Återkommer sen med mer bloggning och kanske lite bilder? Finfint!

I'm gonna be me

Okej. Ska göra en såndär fin "Svara på frågor". Bara för att det är kul och för att ja. Jag har lust? ;D

STEG 1
Namn:
Julia Amelie
Födelseplats: Norrköping
Bor: Norrköping
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Brun
Skostorlek: 37
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär: Nej

STEG 2
Skor som du bar idag:
Vita converse
Dina svagheter: Lättretad, lättpåverkad
Rädsla: För vad folk tycker
Målsättning: Att lyckas med det jag vill.

STEG 3
Första tanke när du vaknar:
"Shit vad kallt det är" eller "Oh shit vad trött jag är"
När du somnar: Inte en aning

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
 Cola♥
McDonalds eller Burger King: McDonalds/Max
Adidas eller Nike: Adidas, I guess
Lipton Ice Tea eller Nestea: Dricker inte
Choklad eller vanilj: Choklad♥

STEG 5
Svär du?:
För ofta
Sjunger du? Haha, ja. Men mest för mig själv ;)
Duschar du varje dag? Ibland. Varannan för det mesta
Röker du? Nej
Gillar du skolan?: Mjo, är ju trots allt naturare
Tror du på dig själv?: Ibland.
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jovars, det funkar

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol?
Ja
Rökt?: Nej
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Haha, nej. Would never do
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Nej
Stulit något?: Nej
Ljugit?: Antagligen
Rakat dig?: Haha, ja.
Kysst någon? Ja
Kramat någon?: Ja
Haft sex?: Nej

STEG 7
Har du någonsin..
Varit full?:
Ja
Blivit kallad hora? Nja?
Blivit nerslagen?: Nej :) 
Busringt någon? Ja
Gjort något som du ångrade?: Mycket
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Nej
Kastat en sten på nån ruta?: Nej ;)

STEG 8
I framtiden..
Hur ska du bo?:
Inte den blekaste
Bil?: Nån dyr, fin sak
Namn på barn?: Inte en aning
Hur vill du dö?: Sömnen, I guess.

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?:
Ett par, sådär
Antal CD-skivor du äger? : Två Fall Out Boy plus lite gamla?
Antal piercings?: Två i öronen
Antal tatueringar?: Inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Inte en aning. ett par?

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?:
Jobba hoppas jag.
Vad ska du göra i vinter?: Vila upp mig
När tar du studenten?: 2012. 1,5 år kvar♥
Vad gör du efter gymnasiet?: Pluggar vidare/Börjar leva
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Vet inte
Vad händer till helgen?: Vila upp mig + fotboll. 
Vad vill du helst göra just nu?: Sova :)

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?:
Har typ inte tid osv.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Personligheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Inte en aning ;)
Vem är den perversaste person du känner?: Fredrik ;)
Hur många gånger har du varit utomlands?: Sjukt många gånger.
Vilket ställe tyckte du bäst om?: Thailand/London
Hur gammal är din största kusin?: 13
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar?: Dom står ut med mig? :)
Bästa sommaren i ditt liv, och varför: 2009. Thailand 4 veckor. Komma bort från allt osv.


I think

Jag läste lite kända bloggar förut idag. Hittade att en av bloggarna särskrev exakt allt hon skrev. Jag vill inte klaga eller så, men när man är en stor och relativt känd bloggare tycker jag att det är viktigt att kunna skriva bra, stava rätt och framför allt, inte särskriva. Jag påstår inte att jag är bäst på att skriva själv eller att jag aldrig skriver fel. Men jag är heller inte någon storbloggare, eller hur? Nej precis. Men jag försöker ändå stava så bra jag kan. En blogg blir mycket bättre om bloggaren skriver på ett bra sätt och skriver korrekt. Men det är bara min åsikt. Just wanted to say it.

say what you want

Sluta skolan tidigt. Vem älskar INTE att sluta skolan tidigt? Slutade 12.00. Sjukt skönt. Hann med en runda på stan också. Fick med mig ett par kängor hem. Som jag längtat. Äntligen hittade jag ett par bra! Varma och sköna är dom också :)

Skapat en ny kategor här. "Fashion". Får se vad jag fyller den med. Lite saker jag vill ha, lite saker jag äger, lite nya inköp. Kanske lite plagg ur min garderob? Vi får helt enkelt se tror jag. Ska försöka blogga om lite mer än vad jag gör i skolan om dagarna liksom. Känns som att det är här jag börjar. Skulle även vilja fylla upp min fotbollskategori lite mer, men har en känsla av att det inte är så många som uppskattar just den. Speciellt inte när jag för det mesta skriver om tottenham. Men, vi får väl se hur det blir. "Fashion"-kategorin blir den första ut i mitt steg mot en bättre blogg!

Helg, äntligen. Som jag nämnt innan blir det att ta det lugnt. Fest var uppe på tal tidigare i veckan, men nej orkar inte det. Efter den veckan jag har haft skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova bort hela helgen, återhämta mig lite. Det blir nog det jag gör också. Se lite idol, lite film. Äta massor godis /ben and jerry's, dricka cola♥ osv. osv. Pretty good weekend ändå. Nästa vecka blir det att ta nya tag med skolan. Går trots allt bara tre dagar i skolan. Hemstudiedagar torsdag-fredag. Inte helt fel ändå!




I'm the proud owner of


ask me




RSS 2.0