i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Skön dag idag. Vaknade runt halv 2 tror jag av ett sms. (Haha, Noah i Askim ska tydligen till tandläkaren igen. Han måste gett fel nummer för detta är det andra smset jag fått om hans tandläkartider. Spännande). Sedan dess har jag inte gjort så mycket. Kollat på the big bang theory, varit på Ica och handlat, bakat kladdkaka och käkat lite. Just nu sitter/ligger jag i sängen och dricker Coca Cola Vanilla. Sjukt asgod. Riktigt underskattad faktiskt. Lyssnar lite på Veronica Maggios låt Jag Kommer också. Inte riktigt min musiksmak i vanliga fall, men just denna låt är faktiskt riktigt bra.

Har lite smått dåligt samvete för att jag inte pluggat något idag. Iofs, så pluggade jag massor matte i måndags, men ändå. Borde kanske ta och läsa lite i min engelskabok. Har annars en vädligt fin tendens att skjuta, speciellt på bokläsning, till sista dagen vilket gör att jag måste plåga mig igenom ca. 200 sidor på en dag. Kanske ska försöka undvika det den här gången. ...Eller?

I always swore to you that I would never fall apart

Ovanför mitt fönster i mitt rum (hos pappa) finns det en bit vägg på ungefär 30cm upp till taket. Har funderat på att göra något med mitt rum och har nu kommit fram till att jag nog tänker skriva något roligt där uppe. Liksom, som ett livsmotto eller liknande. Kom och tänka på det nån gång när jag låg i sängen. Eftersom att den är mitt mot fönstret så känns det på nått sätt som om det är bland det första man ser när man vaknar. Något som kan betyda massor eller liknande. Iaf. Googlade lite efter schabloner idag efetrsom jag själv inte innehar någon speciell artistisk förmåga så att jag skulle kunna handmåla. Detta är ett ex. av det jag hittade (har skrivit mottot själv. Betyder ungefär Att våga är att göra):


I know you're wearing thin down to the cor

Sitter och spelar lite gitarr (igen). Just nu, eller ja nyss, så spelade jag Fall for you med Secondhand serenade. Riktigt fin låt må jag säga.

Kom hem idag vid två typ. Käkade lite lunch och kollade på lite fotboll. Rätt bra fotbollsdag sedan Liverpool förlorade mot West Ham (I'm forever blowing bubbles. Bästa Green Street Hooligans). Sedan så förlorade även Arsenal mot Birmingham i ligacupfinalen vilket innebär att de fortfarande inte vunnit en titel sedan 2005. Vilket till och med Tottenham har gjort (!). Annars så har jag bara tagit det lugnt, tittat lite på the big bang theory och spelat lite gitarr. Är sjukt trött också sedan jag inte sovit så mycket de senaste tre dagarna, har kommit lite andra saker ivägen osv.

Imorgon står sömn på schemat. Kanske även lite plugg. Vi har ju trots allt hemstudiedag.


Bjuder på en gammal bild. Tagen hösten 2009.


this earthquake weather has got me shaking

Länge sen jag bloggade nu! Har haft fullt upp de senaste dagarna!

Fredagen spenderades på flygvapenmuseumet i Linköping med familjen. Sjukt intressant faktiskt. Var verkligen över mina förväntningar, vilket var bra. Jag tog min tid och gick runt och läste lite, kollade på vraket efter DC-3an som legat på botten av Östersjön mellan 1952-2003. Riktigt coolt. Tog en snabb tripp hem innan Cicci kom och gjorde mig sällskap till Ica och sen bort till mamma. Vi käkade lite osv. Sen anslöt sig lite fler folk. Fin kväll med fina vänner helt klart! (Har inga bilder, för Cicci har dem på sin kamera. Så de kommer när jag får dom av henne helt enkelt!).

Imorse kom pappa och hämta mig hos mamma och så åkte vi upp till Borlänge. Checkade in på hotell och bytte om för att åka till Leksand för att kolla på Hockey. Årets match Leksand - Mora (Slaget om Siljan) väntade på uterink byggt just för denna match. 17319 personer var där. (För er som inte har koll brukar vanliga rinkar ta typ 7000 personer). Riktigt coolt faktiskt! Nu så gick det ju inte riktigt som vi ville, men det var ändå en sjukt grym upplevelse!

Imorgon bär det hem vid 10.30 någonstans. Så det blir nog hem och plugga lite så kanske jag slipper göra det på måndag, så kan jag ta ledig istället!


Cockpit på DC-3an


Vänstersidan av vraket


Jag och Cicci i badkaret av någon anledning..


En av långsidornas läktare


Rinken


15 000 marschaller i gropen bredvid Tegera Arena till förmån för diabetesforskning.


i'll sail the world to find you

Inköp från Sthlm. Förövrigt ser skorna riktigt bra ut till shorts. Just nu vill jag ha värme!



everyone's a let down, it just depends on how far down they can go

Sitter just nu och spelar lite gitarr. Just nu låten good riddance av Green day som är en favorit. Den är rätt kul att spela också. Kollar för övrigt lite på the big bang theory också. Nördhumor. haha. Ungefär lika bra som How i met your mother. (Dock slår inget how i met your mother som är överlägset bättre än alla serier).

Har annars inte gjort så mycket idag. Sovit lite, pluggat lite, hämtat Hugo, softat lite med Oscar. Kollade på kick-ass gjorde vi. Rätt kul film ändå. Bättre än vad man kan tro faktiskt. Mycket sköna människor i filmen, även om den blir lite överdriven ibland.

Annars inte så mycket. Imorgon ska jag med familjen någon stans under dagen för att sedan träffa trevliga vänner för lite chillkrök. Låter asbra enligt mig.

make it count when I'm the one who's selling you out

Tänkte lägga in bilder på det jag köpte igår. Men min iPhone bestämde sig för att inte synka till datorn. JAG FÅR SPEL. Usch.

to bring an end to promises, that I make in times of desperate conversation

Uppdaterade inget igår. Var för arg för att göra det. Fotboll is the reason.

Anyways.
Hade en jättebra dag i Sthlm med fina vänner! Träffade även Helge ett tag och tog en fika inne i stan vid plattan. Annars så var det shopping som gällde. Vi sprang runt på Åhlens, Drottning, Sergelg, Sergelgången, Gallerian osv. Mycket trevligt och roligt! Jag fick med mig ett par skor och en jeansväst hem. Nöjd Julia. Tog tåget hem vid 18.23 och landade hemma vid typ 20.40. Såg lite CL-fotboll ett tag inann jag slog över till matchen som jag taggat hela dagen för att se. Den blev dock inte så kul.. Slutade med att jag var så sur att jag bestämde mig för att gå och lägga mig vid typ 23.00. Haha. Händer aldrig annars, men jag igår så, ja.

Nu har jag precis städat mitt rum. Ska hämta min bror på skolan vid 4 och sen så ska jag vidare!


Don't make this easy,I want you to mean it

Inviger mitt sportlov med att plugga matte. Trevliga matte D, fast nä. Kul att jag fastnade på några fina G-tal, jag som vill ha MVG. Fint. Anders råkar just nu vara i alperna också, (tror jag iaf), så inte kan jag fråga honom heller. I'm on my own, tydligen. Jag känner mig iaf mycket duktig som tar mig tid till att göra matte på lovet! Haha, iofs går jag på kunskap och så ligger jag efter = lovplugg. hehe.

Imorgon så bär det av till Sthlm vid 08.40. Ska bli riktigt fin faktiskt. Massor av shopping och lite fika med en efterlängtad Helge! Kan ju nästan inte bli bättre. Har även börjat planera lovet lite smått. Lite fest på fredag kanske, osv.? Känns mycket bra!

Nu måste jag återvända till min matte ett tag om jag ska ta igen allt jag ligger efter. Ses kanske senare!



hoping my night could be better than theirs in the end, Just say when.

Jag överanalyserar saker, jag tänker för mycket och läser saker mellan raderna som inte ens är sanna. Jag tror inte tillräckligt på mig själv för att inse att det kan hända mig bra saker också. Jag är starkt förvirrad och tror att jag ska sabba saker hela tiden. Unfortunately that's the truth. 

All this running and running has got me shattered and lonely

Sprang hem från Isabelle för att käka lite fin mat. Ska strax tillbaka igen, tänkte bara käka lite godis och uppdatera er en liten snabbis. Jag gillar faktiskt att blogga nu. Men jag är ju lite så, det går väldigt UPP och sen mycket NER med saker. Så ni får njuta av min blogglust ett tag nu, sedan kommer den att försvinna för att sedan återuppstå igen.

Iaf. Har hjälpt Isabelle med NkA-provet nu. Haha, lite saker som jag nyligen läste i Bi A, vilket gjorde att jag lätt kunde förklara för Isabelle. Lite nya grejer också som jag fick läsa på lite om för att kunna förklara bra. Jag gillar faktiskt att lära ut saker, believe it or not. Det är kul när man verkligen ser ljuset gå upp, när någon hajar något på riktigt.

Ska slänga i mig lite godis och sen dra igen. Hörs kanske senare!


blinded by the dark

"Blinded by the dark Blinded by the dark
I've been trying to say this to you
Things can fall apart and the end can start now"

The Pusher - Blinded by the dark

the low road for the fast track, make every second last

En trött och lite småsliten Julia bestämde sig för att inte göra något ikväll. Skulle kanske ha träffat Viktor ett tag, men det blev en fika veckan efter lovet istället! (Ja, Viktor. Nu skriver jag det här vilket gör att det inte kan avbokas!). Så jag har tagit det lugnt, kollat lite på melodifestivalen (Which sucks anyways). Sen så har jag kollat lite på film, fotboll, varit iväg på kalas också. Mycket har jag faktiskt hunnit med.

Imorgon ska jag träffa Isabelle och hjälpa henne att plugga till hennes Nk A-prov hon har på måndag. Något är jag ju bra för och några fördelar ska det väl finnas med att gå natur, så därför tänker jag hjälpa henne att plugga. Jag är så snäll ibland. Haha.

Annars har jag även bokat Stockholm på tisdag. Shopping står på schemat med kunskapsfolk. Ska bli riktigt fint faktiskt. Fram med sparpengarna bara, så ska jag se till att hitta något bra att spendera dem på. Annars finns det inte så mycket inbokat på lovet. Träffa folk, sova och plugga lite ser det ut att bli. Även lite barnvakt och hockey ska hinnas med.

Nu ska jag ta och tjuta lite till The Last Song. Haha. Fin lördagsnatt. Annars kanske det blir lite Big bang theory eller så. Man vet aldrig!

theres only one thing two do three words four you.

pics from y-day (snodda av Christina)








you can count on me like one, two three and i'll be there

Haha. Skrev ju att jag kanske skulle lägga upp vad jag hade på mig igår, men tiden blev lite knapp och ljuset var inte riktigt det bästa. Därför blev det inget. Iaf. Hade en trevligt kväll med fina vänner, först på förfest inne i stan och sen vidare. Drog in till stan med Isabelle ett tag för att käka på McDonalds innan vi tog sista bussen hem. Slängde mig i sängen direkt.

Just nu är jag lite småtrött och halvsliten. Får se vad som händer ikväll. Det blir nog något bra iaf.

Bloggar kanske lite senare osv. Ikväll eller liknande!


this song of freedom

Fredag. Fredag är en bra dag. Jag börjar 11 och slutar 14. Inte mycket fel på den dagen helt enkelt. Idag fick jag dock inte min sovmorgon. Tandläkartid 7.20 stod på schemat, men det var värt det. Tandställningen är nu väck och mina tänder sitter fint. Dock tycker jag att det ser grymt konstigt ut eftersom att jag är van vid att se metall så fort jag öppnar munnen. Räknade lite på hur länge jag har haft den och kom fram till att det var 1 år och 9 månader lite mer exakt.

Annars så firade vi Isabelle lite under lunchen. Hon fyller 18 nästa vecka, men vi vet inte om kommer ses allihopa. Därför passade vi på att ge henne en liten fin present från oss. Medans Danne fick en plunta och en flaska Jack Daniel's så kände vi inte att Isabelle kanske ville ha samma sak, därför så köpte vi henne en Tomas Sabo-berlock till hennes armband. Hon blev jätteglad och nöjd, vilket var bra! (Och nej, jag är inte ALLS sugen på att fylla 18 själv, nej...)

Ikväll blir det fest med fina kunskapare plus några okunskapare. Blir säkert mycket trevligt. Kan lägga ut en bild på vad jag tänker ta på mig när jag har bestämt mig!


Såhär ser jag ut utan tandställning!


'cause all i ever have, redemption songs


that's how we do it

def fredag() :
johan, julia = drinkar
drinkar = int(raw_input(baccardi, cocos-juice, vodka jordgubb))
  if johan, julia == däckade
    print "lyckad kväll"

Johan skickade mig ett litet programmeringsskämt. Ett bra sådant också. Haha. This is us.


Just let go of what we used to be, 'cause yesterdays are no use to me

Låååång skoldag som slutar med jag jag är dösdtrött. Typ. Är grymt sugen på glass också.

Andra delen av programmeringsprovet idag. Det gick helt..ok tror jag. Jag gillar programmering. Fick också tillbaka mitt prov från i tisdags, MVG, nöjd Julia. Har fått mycket mer prestationsångest i år. Känner att jag verkligen MÅSTE göra bra ifrån mig för att vara nöjd. Mitt "jag-är-nöjd-med-VG-eftersom-att-jag-inte-orkar-plugga" är long gone. Jag jobbar hårt med matten och fysiken, men det är svårt utan Anders. Jag behöver honom, tror jag..

Anyways. Imorgon ryker metallgrejen i min mun. No more tandställning. Ska bli så galet skönt. 1,5 lååånga år och nu är det dags. Askalasbra. Får lägga upp en lite snygg bild på mitt nya smile imorgon, så får ni se hur det ser ut utan grejs på tänderna. Hihi!


Problems

Problem, problem, probelm. They never seem to go away. Nej, jag tror nog att det är så. Precis som energi, de kan aldrig förstöras, bara omvandlas. Det enda jag vill är att det ska lösa sig på något bra, smärtfritt sätt. Att allt bara blir typ, bra eller något. Jag tror verkligen att det skulle bli bra den här gången. Jag är inte likadan länge, jag är bättre. Just nu är det bara så mycket ivägen, så många saker som måste fixas till och lösas innan det kan bli bra. Det som måste fixas till är inte litet heller, jag vet inte riktigt hur jag ska göra, vad jag ska säga och liknande. Men det blir bra, tror jag.

good day

Kan börja med att nämna att gårdagskvällen avlutades med glädjetjut, om det nu var någon som undrade. Haha, det var riktigt skönt, kul och bra osv. Jag är glad!

Idag så innehöll skolan basgrupp, svenskaföreläsning och lite matteplugg. Sedan vidare för en mycket fin fika på skafferiet. Inget mig emot helt enkelt, utan jag är mycket nöjd. Passade även på att springa in och fixa till mina glasögon som varit för stora ett tag nu. Känner mig duktig som gjort det nu, jag är specialist på att skjuta fråm saker om något! Anyways, tog bussen hem till mamma efter det för att hämta alla mina grejer där. Sedan kom hon och hämta upp mig för att skjutsa mig hem till pappa dit jag nu är. Har käkat lite och pluggat lite programmering sen dess. Blir även lite fotboll ikväll om jag har tur. Arsenal - Barcelona. Spännande. Har inte bestämt vem jag tänker hålla på än, men det löser sig nog ska ni se. Yesbox.

Inga outfitsbilder än, (har funderat på att börja med det igen) det har varit för mörkt hela tiden när jag kommit hem vilket gör att motivet på bilderna inte syns, vilket är lite synd. Vem vill ha svarta bilder liksom? Aja. Jag lovar mycket och har ni tur så ska jag hålla det också!

Earcuff

Älskade smycke jag köpte på glitter i helgen. Är helt förälskad redan, haha. Gillar korset som hänger också (om det nu inte syns på bilden, haha). Funderar på att införskaffa mig lite ringar också. Har gjort en inköpslista i min loggbok på allt jag vill ha. Det är ett bra sätt att hålla koll, något jag nyligen börjat testa. Men jag gillar det!


aa fast nä

Så var det det här med att blogga också. Som vanligt är jag inte så vidare värst bra på det, men jag gör mitt bästa! Bloggade inte igår eftersom jag kom hem sent. Var barnvakt åt mina småkusiner under kvällen och kom hem runt kvart i 10. Då satte jag mig och pluggade till första delen av programmeringsprovet jag hade idag. (Det gick bra, tror jag). Sedan gick jag och la mig så att jag skulle få sova lite mer än 7 timmar under natten.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20.45. Fotbolls står på schemat och jag har längtat hela dagen. Jag vet att jag är konstig men jag längtar verkligen. Det ska bli grymt kul/jobbigt. Har ingen aning om kvällen kommer sluta med glädjetjut eller tårar. Sådant som märks senare antar jag..

Funderar på att göra om designen lite på bloggen. Möjligtvis lite nya bilder (dvs. en ny header) och kanske lite ljusare vårfärger? Måste bara hitta tiden till det också, men det ska nog lösa sig hoppas jag!

Three, two, one go.

Okej. Jag har bestämt mig. Jag ska försöka blogga. Suget har uppstått och insperationen är tillbaka antar jag. Hur länge jag kommer finnas kvar här har jag ingen aning om. Det jag vet är att jag kommer blogga ett tag, sluta, för att sedan ta upp det igen. Ett vanligt mönster inom saker jag gör. Åker även till Thailand över jullovet i år vilket innebär bloggning under dessa dagar, that's for sure.

Anyways. Har pluggat massor av engelsk litteraturhistoria och tog nyss en paus. Det är ju så jäkla tråkigt. Men, måste man så måste man. Right? Oliver ligger uppe i soffan sjuk. Feber. Hugo har varit i veckan och fram tills igår och nu Oliver. På nått sätt känns det som om det är jag som står på tur. Dock vägrar jag att bli sjuk. Imorgon vill jag vara frisk, för imorgon är det en bra dag. En sjukt bra dag. Mycket fint som kommer att hända hoppas jag och jag vägrar missa någor för att mina bröder smittat mig med feber. No way in hell. Känner iofs nu att jag har ont i huvudet och känner mig lite sådär småjobbig, typ sjukkänsla. Men nej, sjuk tänker jag inte bli. Borde käka lite och sen fortsätta att plugga lite litteraturhistoria.Har ju trots allt prov imorgon och jag tänker inte misslyckas på detta prov också, för nu har jag faktiskt ingen ursäkt längre.

Hoppas att det finns några läsare som uppskattar detta. Egentligen vet jag att det finns det, hihi. Jag älskar er alla.

RSS 2.0