alright

Yes. Nu kör vi på ett till inlägg. Vad har hänt idag då?.
Tjaaa. Imorse så kom inte bussen när den skulle. Så det blev ju så att man fick stå ute och vänta typ en halvtimme. Sen fick jag ringa ner mamma så fick hon skjutsa mig till skolan ist. Kom väl typ 15 min sent kanske? Iaf. Det gick ju bra ändå liksom. Sen efter det har det varit skola hela dagen fram till 15.30. Vi var uppe en sväng på stan för att käka och så. Orkade inte med skolmaten idag. Får lite halvt dåligt samvete när jag säger så, eftersom att det finns abrn i afrika som svälter. Men. Bara för att jag käkar min skolmat så betyder ju inte det att dom får mat heller. Ae, nu lämnar vi det. Iaf. Skola till 15.30. Sen hem. Plugga lite naturkunskap och så. Sen vart det att rensa garderoben. Det känns ganska tom numera. Måste fylla på den :) Är ju inte helt fel direkt. Aja. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och sådär. Ska nog strax duscha. Sen blire att se PH. Missade ju i tisdags eftersom att det var fotboll då. Självklart går Spurs före PH. Även fast jag gillar PH mycket :). Imorgon blire skola, lite tandläkarbesök och sen träffa Tomas :). That was it. Have a nice night typ. 
BTW, langar en bild på Gareth Bale för din skull Oscar!



past days

ja, vad har hänt de senaste dagarna då?
Jo, pappa och familjen har ju nu kommit hem. Tillbringade tisdagen åt att möta upp dem på Kungsängen och sen följa med dem hem. Spendera kvällen där för att sedan ta bussen hem och tapetsera :). Idag hämtades jag på skolan runt 13.15 för att tas med på husvisning. Långängsgatan 21 A. Sen drog vi en snabb visit uppe i lägenheten på G. Ö-vägen. Har inte varit där tidigare, så det var rätt kul :). Vi bestämde rum och grejjade lite. Imorgon börjar flyttlassen gå mot lägenheten och vi får se om det blir klart eller inte. Jag lär nog däremot tillbringa eftermiddagen med plugg. Har hamnat lite efter sedan jag var ledig i tisdags. Men det är ju sånt som löser sig :)

gareth bale

Tänkte inviga min nya kategori awesomeness. Lite blandade saker som jag råkar tycka bra om. Så, första inlägget kommer handla om Tottenhams vänster ytterback Gareth Bale.

Jag har alltid gillat Bale som spelare. Har alltid tyckt att han varit bra. När spurs leddes av Ramos fick Bale spela mycket och såg väldigt lovande ut. Men när Redknapp tog över så fick Bale mindre speltid. Samtidigt som Assou-Ekotto utvecklades och blev bättre. Men nu har Bale fått spelchans igen och verkligen imponerat. Då inte bara på mig. Han är en spelare som kan dra fram på vänsterkanten när Modric eller Kranjcar går in mot mitten. Vi kan även behöva en spelare som kan slå vettiga frisparkar när Huddelstones frisparkar antingen går 10 meter över eller tar i muren. Iaf. Jag vill hylla Gareth Bale. Han får ta plats i min "Awesomeness"-kategori :)

klart

ja, äntligen är det omgjort och klart i mitt rum. Har just assisterat under tapetsering i mitt rum. Jag var ju grym, så är det bara ;) Haha. Anyway, bra vart det faktiskt. Jag lägger in bilder på tapeten här nere. De andra väggarna i rummet är vita.






listor

Ja, nu är det så att jag och Oscar har lovat varandra att vi ska sätta ihop två listor. Ja, fotbollslistor då :) En lista med spelare som borde få spela mer och en lista med spelare som borde att få spela mindre. Vi har börjat lite fint med listorna men vi är inte klara än. Självklart har vi riktat in oss på Spurs och Chelsea. Men vi kanske kan få till lite andra spelare om ni har tur :) Listorna publiceras så fort de är klara! :)


julia drar fram den kreativa sidan...

Haha. Jo, jag har ju gjort det. Kanske inte världens mest lyckade grej, men ändå. Iaf. Som sagt så kommer min pappa, Veronica och mina två bröder Oliver och Hugo hem från Thailand efter 7 månaders vistelse imorgon. Självklart kommer jag att vara där och möta upp dem på flygplatsen :) Ledigt från skolan och grejer :) Men iaf. Självklart ville jag göra nått roligt som överraskning när dom kommer. Så jag bestämde mig för att göra ett litet "plakat" där det står "Välkommen hem" och då självklart på Thailändska. att skriva på thailändska är ju inte det enklaste som finns kan jag ju meddela. Människan som kom på språket och skriften måste ha haft jäkligt roligt.. Iaf. Jag gjordet ju självklart iaf. Resultatet vart... Ja, ni får nog bestämma själva. Lägger in en bild här nere :)


welcome to my life

Ja, passande rubrik eftersom att jag lyssnar på den låten just nu :). Simple Plan är faktiskt inte helt fel. Jag gillar den typen av musik. Emo, alternativ rock eller vad du nu vill kalla det. Bra musik skulle jag kalla det :D.
Iaf. Egentligen kan jag lyssna på lite allt möjligt, men jag föredrar alternativ rock. Såsom Fall Out Boy, Green Day och Simple Plan. Men jag gillar även Jimmy eat world, Kid Down, Cobra starship och lite sådär. Dessutom kan jag även lyssna på lite r'n'b ibland. Väljer jag radiokanal så blir det absolut east fm. Typ så. Har ni några musiktips så kommentera gärna ;)


mhm, så äre.

Yes. Hej på er. Uppdaterar lite fint nu. Vet inte riktigt vad ni vill att jag ska skriva om? Kan köra igenom lite vad som hänt idag och igår typ :). Igår så var det lite chill hos Josefine. Lite Pes-spelande, lite film och lite allmänt awesome. Vart även lite fotboll :/. Iaf. Idag så vaknade jag runt 13.40 tror jag? Haha. Äsch, det är väl inget fel på att sova bort hela dagen?. :). Iaf. Spelade lite Pes. Sen kom Tomas. Vi har kollat lite film, lite tv och haft det allmänt mys liksom. Trevlig ;). Nu drog han precis och jag ska nog sätta igång att dammsuga lägenheten. Roligare kan man ju nästan inte ha.. He-he. Iaf. Imorgon börjar skolan 11.45 med basgrupp.  Sen går vi till 15.00 och efter det ska jag nog dra mig till Josefine :). Blir rätt bra. Ae, men det var nog allt från mig nu.

newssss

yes, nu har jag även fått upp en ny header. Är nog ganska nöjd, tror jag. Hehe. Iaf. Det var fredag igår, nähä? liksom. Iaf. Jag var borta hos josefine. Tog det lite lugnt. Film, Wallander - Dödsängeln, lite chips, lite popcorn och lite annan awesomeness. Riktigt bra faktiskt. Eller ja, det är alltid awesome :). Just nu sätts det upp en gardin i mitt rum. Verkar inte gå så bra, tydligen. Haha. Känns det som om man kan misslyckas med att sätta upp en gardin? Egentligen inte.. Vi får väl se hur det blir. Jag ska nog bort till Josefine sen igen. Dra bort till netto och köpa MnM peanuts. Kan vara grymt gott alltså. Kan vara det. Iaf. Vet inte om det finns något mer vettigt att berätta? Liksom. Så äre. Kanske fixar till ett till inlägg ikväll? Annars kanske det blir ett imorgon, eller så. Sånt som märks helt enkelt.


jag saknar värmen. Mycket.


all over again

ja, jag tror seriöst att jag ska börja blogga igen. Jag har inga läsare kvar, förutom typ en tror jag. Ingen aning om vem det kan vara faktiskt. Men, det kan vara kul att skriva även fast det inte är någon som läser, liksom. Iaf. Innan så har jag väl kännt att bloggen hört ihop med thailand och med pappa och sådär. Det var därför jag slutade blogga i somras. Men nu kommer pappa och familjen hem på tisdag, så ja. Jag ska ge mig på att blogga igen. Vi får se hur det går. You never know.. Ska väl kunna få till ett inlägg om dagen? Ska väl inte vara så svårt. Se vad vi hittar på att skriva om. Sånt som märks senare liksom. Iaf. Headern ska fixas till så fort jag tagit något vettig? bild. We'll see when that happens.. Iaf. Den som är nu får duga tills dess. Iaf. jag ser fram emot tisdag.
5 days left. Eller ja, 4, om man tänker på vad klockan är.  Blir nog sova för mig nu. Efter ett avsnitt av The secret life of the american teenager. Eller typ liknande?


RSS 2.0