Poker och 20 spänn fattigare.

Hejhej. Alltså. På onsdag börjar det. As läskigt liksom. Nej, inge kul. Typ.
Iaf. Idag så har jag och mamma varit en runda på stan. Där inhandlades det en ny väska. Sen var jag runt på lite bokhandlar för att leta efter en pokerbok. Ja, nu är det så att jag typ bara älskar poker. Jag älskar att titta på poker.  De senaste dagarna har jag både tittat på World series of poker och High stakes poker. Det liksom är bäst. Jag älskart. Iaf. Alltså, jag kan ju spelet liksom. Men jag vill lära mig att tänka rätt. Därför tänker jag inhandla iaf en bok. Vi får hoppas att mamma är generös nog att köpa 2st. Men sånnt vet man ju aldrig. Nog om poker. På eftermiddagen kom Josefine förbi. Vi skulle ta moppen till finspångsv. och lämna in den eftersom att den läcker bensin. Finspångsv. för er som inte vet ligger typ tvärs över stan ju. Men jag körde glatt dit liksom, eftersom att det var fel på crapmoppen. Iaf. När vi kommer dit så ber killen där mig att köra fram moppen till deras dörr. Jaha tänker jag typ, nu ska jag förklara lite här. Jag pekar på vart det läcker bensin. Han sträcker in handen under moppen typ, drar ut ett litet svart rör som han knippsar av en bit av, sen sätter han dit det igen. Så, klart. Jaha tänker jag. Så vare bara åka därifrån 20 spänn fattigare. Så enkelt var det tydligen. Så nu har jag och Josefine varit här hemma bara typ. Lagat lite mat. Kört lite Wii typ. Hehe. Imorgon ska jag och mormor tydligen åka runt och leta inredning till mina garderober, eftersom att korgarna där gått sönder.

BYE BYE

Spurs vs. Liverpool

As I promised så kommer slutresultatet också. Gissa. Gissa vilka som vann. Nej, inte Liverpool. Spurs ofc!
Haha :D 2-1 vart det faktsikt. Riktig läskigt där på slutet. Men, som sagt vann Spurs. HA! fick ni som trodde att vi skulle förlora. Men så vart det inte. Bäst liga start på iaf två säsonger. Hehe.

BYE BYE

Spurs vs. Liverpool

Ja, just nu spelar Spurs mot Liverpool. Eller ja, inte just nu eftersom att det är halvtid. Gissa vad det står?
Eller nä föresten, ni behöver inte gissa. Jag kan tala om det för er ist :D Just nu, i halvtid står det faktiskt 1-0 till Spurs.
Oh ja, det är sant! Vänsterbacken Assou- Ecotto fick på ett skott, egentligen bortom hans förmåga, rakt upp i krysset!
Nu ska jag absolut inte klaga mer på honom på ett tag (: Grattis till dig. Hehe.
Antagligen uppdaterar jag er efter matchen också. Om ni har tur dvs.






BYE BYE

Bara för att...

Bara för att jag uppdaterar igen.
Hehe.
Hejhej. Vad gör ni då? Äsch. Svara inte. Mest artig fråga sådär. Iaf. Jag kännde för att uppdatera lite för en gång skull.
Josefine har sovit här från igår. Innan dess har jag sovit hos mormor och på landet med Marie, Linn, Johan och Alex.
Typ så. Vet ni vad som har kommit på posten? Nä, det vet ni faktiskt inte. Våra Spursbiljetter :D Jag och mamma ska på match mot Birmingham den 29 augusti. Som kommer att synas här nere på bilden sen :D
Haha. Bara för att jag ska gå på premier league match och inte ni. Haha!
Synd om er helt enkelt. Aja. Allt för idag. Hehe. Hej då!


Bara för att...

Ja, bara för att jag kännde för att faktiskt uppdatera idag. Det har gått ett tag, jag vet. Tyvärr är det inte så att jag har något kul att komma med heller. Men jag kännde helt enkelt för att uppdatera.
Läser nu pappa och Veronicas blogg regelbundet. Kul att se att världen fortsätter utan mig. Haha, skämt å sido. Nej, men nu när jag känner stället så är det ju kul. Rekomenderar att titta (: Maephim.blogg.se.
Vad har hänt under de senaste dagarna då? Från lördag till söndag sov jag hos mormor. Vi grejjade lite och sådär.
i måndags var jag på stan med Isabelle. Inhandlade en "cardiganväst" och en vanlig cardigan. Båda i svart. Från tisdag till idag/ imorgon har Josefine sovit här. Vi har bara umgåts och haft kul (:. I morgon ska jag eventuellt följa med farmor ut till Lena och Hasse. På lördag blir det nog landet med Marie, Johan, Linn och Alex.
Vi hör helt enkelt!

BYE BYE

Inga nya uppdateringar på ett tag.

Nej, nu kommer det inte att komma några uppdateringar på ett tag. Jag orkar liksom inte.
Jag är hemma från Thailand nu. Allt gick bra. Bor just nu hos mormor och morfar. Mamma kommer hem på natten till måndag. Vill ni mig nått är det bara att smsa.

RSS 2.0