It was like a time bomb set into motion, We knew that we were destined to explode and if I had to pull you out of the wreckage, You know I'm never gonna let you go

Veckorna går så sjukt snabbt. Nyss var det helg, måndag, sen helt plötsligt så är det torsdags kväll. Efter en sådan killervecka som vi hade förra veckan såg jag fram emot att få ta det lite lugnt denna vecka. Men icke, så blev det inte alls. Hela veckan har det jobbats massor med matte, fysik och svenska såklart. Nästa vecka är det muntligt NP i svenska och engelska. Även ett hemprov i matte. Ingen vila här inte. Sådant får man ta på påsklovet (om vi inte har massor plugg då, det är ju trots allt kunskap vi pratar om..). Iaf. Jag har kommit igång massor på svenskan och har kanske halva talet färdigt än så länge. Saknar dock vidare inspiration just nu så jag tänker fortsätta i helgen tror jag. Hade matte idag också. Just nu går matte faktiskt bra och jag gillar den. Ligger t.o.m i fas faktiskt, vilket känns riktigt bra. Har dock massor av VG-tal kvar att göra. Fattade inte riktigt så jag gick på MVG-grejerna istället. Haha. Löste de två uppgifterna som var där, så nu ska jag nog gå tillbaka till VG igen. Hade ett tal i eftermiddags som jag bara var tvungen att lösa. Så det slutade med att jag satt på programmeringslektionen med det. Haha. Menmen, jag löste det tillslut! y = tan x. y^2 =( 1/cos^2x)-1. Härled derivatan till tan x, tror jag om jag inte minns fel. Lyckades iaf, och jag är stolt över mig själv!

Nu ska jag nog ta och springa och duscha och sen hitta något att ta på mig imorgon. Vill ju ha shorts på mig, men det beror ju helt på vädret ute. Imorse var det liksom inte så jättelockande precis när man vaknade upp till minusgrader. Vi får se hur vädret ser ut imorgon. Annars så ska jag lyssna lite mer på All time lows nya låt time bomb. Galet bra låt faktiskt. Längtar riktigt mycket tills att deras platta kommer ut i maj. Annars ska jag kolla lite på greek och sova lite.

Say what you mean, Tell me I'm right And let the sun reign down on me

'egoo
'egoo
n




Nya bilder? Nja... Hittade dessa "godingar" längst bak i bildarkivet på bloggen och datorn. Haha. Spännande, minst sagt!


'cause we wont quit until there is a snow day in california

Inlägg som skulle postats igår..

Sovmorgon. Galet fint och galet bra. Imorgon börjar jag 11.15. Alltid lika skönt. Imorgon är det basgrupp, svenska och sen matteplugg. Plus lite svenskaws/prat med Pia om NP nästa vecka. Har även engelska NP på samma dag. Men det gör inget. Engelska är lätt. Det blir bra. Dagen idag har gått sjukt fort. Vet faktiskt inte riktigt vart den tog vägen. Skola från 9.00 till 16.25. Dagen avslutades med två timmar programmering. Började B-kursen idag. Hade 1h genomgång på kursen, resten satt vi och snackade. Riktigt roligt gäng är vi som läser kursen faktiskt. Plus Carl, lärare, som inte riktigt kan säga emot att vi pratar. Så ja, vi har det bra liksom. Denna gång pratade vi om allt möjligt, som vanligt. Svante drog lite japanskämt, vi diskuterade vad som var bäst av biologi, kemi och fysik och sen så snackade vi lite allmänt. Även lite på hur man skulle svara och hur snabbt man skulle svara på efterlängtade sms utan att vara för snabb/på. Haha. Alltid lika intressant.

Imorgon blir det massor med matte gjord. Fick faktiskt riktigt mycket med fysik gjord idag, plus lite matte på det. Så nu är jag i fas, vilket är bra. Hehe. Har inte varit det på ett tag, så det skadar ju inte. Känner  mig riktigt duktig. Blev inget kollande på the event igår, fastnade vid Regular ordinary swedish mealtime iställlet. Rolig kille det där. Haha. Riktigt underhållande! Menmen, tar the eventkollandet nu istället. Kanske lite greek på det också. Mysigt som vanligt!

What can you do when your good isn't good enough? When all that you touch tumbles down?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Tänkte inleda med att skriva "Jag gillar måndagar" ungefär tills att jag insåg att jag faktiskt inte alls gillar måndagar. Vet inte riktigt om jag gillar några dagar i veckan speciellt mycket. Kanske fredagar då, eller lördagar. Ibland tisdagar och onsdagar. Torsdagar dock, dem gillar jag absolut inte. Imorgon är det tisdag. En av de tisdagarna jag inte gillar, dvs. en utan fotboll på kvällen. Har dock ebstämt mig för att få massor med matte gjord imorgon. Antagligen lär jag inte lyckas, det gör jag aldrig, men det är bra att ha ett mål ändå tycker jag. Har faktiskt ett rätt långt hål mellan lunchen och programmeringen. Alltså från 12.00 till 14.30. matte och fysik ska jag göra då. Duktig Julia. Annars har jag massor av svenska att tänka på inför NP nästa vecka. Jag blev tydligen utvald till att göra mitt först inför alla svenskalärare för att de ska sambedömma. Pia tyckte att jag var väldigt säker på att prata och därför fick jag "äran". Jag känner mest prestationsångest samt lite panik sedan jag har 6 dagar på mig nu.

Tänkte precis sova men lyckades fastna på fb genom att sitta och kolla igenom "minnesvärda stausuppdateringar" från 2009. Riktigt härligt haha. Mycket fina minnen. Dock mycket om fotboll, haha. Nej, nu ska jag ta och slänga på ett avsnitt av the event och sen sova lite!


I remember the times we spent together, on those drives, We had a million questions, all about our lives

Ett av mina senaste tillskott in i garderoben (kan man nu säga så när det är en hatt?)



Kompenserar också med ett av mina senaste tillskott till papperskorgen...


For every time that they want to count you out, Use your voice every single time you open up your mouth

Yes. Nu har jag gjort något....oväntat. Men jag tror att det kanske kan vara bra för mig.. eller? Vet inte riktigt. Det är sånt som vi får se senare.

Så. Jag har helt enkelt gjort......lookbookpremiär.

http://lookbook.nu/look/1734164-but-then-again-we-re-all-human

Länk där. Så aa.


Navigate me

Känner att det här med bloggandet börjar avta lite. Inte så att jag tycker att det är tråkigt utan snarare att jag bloggar när det passar mitt humör. Tänkte att ajg skulle ha bloggat igår, men dog typ i min säng så fort jag kom innanför dörren. Trevlig kväll med chillkrök hos Johan inne i stan. Trevliga vänner som alltid lyckas göra ens kväll. Sånt som aldrig sitter fel liksom. Avslutades med en tur till Mcdonals och fina diskussioner om vidare vi skulle bara äta eller vidare också. jag och Emil vann, dvs. vi käkade och åkte sedan hem (iaf jag. haha). Sa hejdå till folket förutom Johan som på nått vänster försvann in på o'learys medans vi gick upp mot söder tull. 

Annars har dagen mest bestått av att ta det lugnt. Jag har gjort ett och annat mattetal också, faktiskt. Lite gitarrspelande och barnvaktssittande har också hunnits med. Har även kommit på att jag inte längre lägger ut så mycket bilder på bloggen. Ska försöka skärpa till mig på den fronten tror jag. Anyways. Just nu sitter jag och letar efter lite inspiration från lookbook. Ska se vad jag kan hitta!

 


En fin earth hour-bild. Cicci proppsade hårt på att vi skulle släcka. Jag tyckte att vi skulle tända allt som gick att tända, bara för att. Men som ni ser vann jag inte den fighten..


Because tonight will be the night that I will fall for you, over again, don't make me change my mind

Bloggade inte igår pga matteplugg. Prov idag nämligen. Gick....helt ok tror jag ändå. Skrev på två av tre MVG-uppgifter. Just den här veckan har det varit mycket plugg. Samtidigt så har jag mått halv sådär av någon anledning, lite sådär halvdåligt liksom. Sen så hör inte den personen jag vill av sig, vilket får mig att börja fundera massor. Vilket också har dragit ned mitt humör en del. Menmen, ska ta tag i det också snart. När allt annat löst sig. Det blir bra tror jag.

Iaf. Har en programmeringsrapport att skriva snart. Den ska vara klar imorgon 17.00. Det blir bra. Ska ta och sätt igång vid 10 tror jag och hinner jag inte klart så har jag ju faktiskt tid imorgon. Gick in i vardagsrummet förut och hittade mamma kollandes på antikrundan. Fin pensionärsvarning där. Nej, antikrundan kan jag inte ser hur man tycker att det är intressant. Nej, ska nog ta och skriva lite på min rapport nu.


you were talking to her, but messing with me. It's finally clear you're blurring the lines

Är det fel att känna sig helt hopplös just för att det känns som om jag inte har några snygga kläder? Är det helt fel att tycka att det inte finns något bra alls i garderoben, fast den är rätt fylld? Är det helt fel att känna att live just nu är rätt jobbigt bara för att jag inte hittar något alls att ha på sig? (kanske lite för att jag inte gjorde tillräckligt bra ifrån mig på fysikprovet)? Är det helt fel att lägga sig i fosterställning och hoppas att allt ska lösa sig? Är det helt fel att må som jag gör över just dessa i-landsprobelm?

i've got your picture in my wallet and your phone number to call it and i miss you more whenever i think about you

Jag borde plugga fysik nu. NUNUNU. Men gör jag det? Nej. Ska ta och plugga lite snart. Tror jag kan det mesta egentligen, men jag måste ändå läsa lite osv. Men förhoppningsvis ska det bli bra, förhoppningsvis ska det gå bra också. Var på jobbintervju förut. Gick bra tror jag faktiskt. Kändes så iaf. Alltis skönt när det går bra osv. Sitter och ströspelar lite gitarr för att jag ska slippa plugga. Dålig jag är. Nejmen snart ska jag ta tag i det här. Imorgon blir det matteplugg. Prov på torsdag och jag måste ha MVG. Så är det bara.

Mår allmänt bra annars faktiskt. Förutom att jag redan igår kände att det kommer komma ett par jobbiga kvällar denna månad med kläder osv. Igår lyckades jag att få till det men känner att det inte kommer att gå att hålla i styr länge till tyvärr. Men det är bara att ta sig igenom och göra det bästa av det. Om det går.

tonight i've fallen and i can't get up, i need your loving hands to come and pick me up

Fysik, fysik, fysik... Prov på tisdag. Gjorde färdigt lite uppgifter precis nyss. Känslan när man väl löst ett tal man suttit ett tag med är riktigt skön faktiskt. Den är bra. Det endra bra med att plugga, typ. Förhoppningsvis kommer provet gå bra också med lite plugg i skolan imorgon och på kvällen. Killerweek framför mig. Fysikprov, matteprov och programmeringsrapport. Sedan ska man få tid över till annat också. Ser svårt ut, men det är bara att offra lite pluggtid. Det lär nog gå bra iaf. Efter dessa prov är halva kursen klar för både matte och fysik. Hela kursen klar för programmering. Så det gäller att prestera, egentligen. Första provet kan man ta det lugnt, men inte detta. Nu måste man göra bra ifrån sig. Har MVG-mål i alla ämnen denna termin. Det ser svårt ut på matte- och fysikfronten, tyvärr. Men det är bara att försöka, bara att ta sig igenom.

Hit me with the words you got and knock me down, baby I don't care

Bra dag idag, helt klart. Först skola as usual. Från 11-14.10. Var hemma vid 14.40. Vet inte om jag någonsin är hemma så tidigt annars. Men galet skönt är det iaf. Passade på att rensa garderoben lite innan mamma kom och hämtade upp mig för att åka in till stan. Mötte upp Casandra, Marcus och Christina på Espresso house för att sedan ta spårvagnen ner till Hugos för mat. Firade att Marcus precis fyllt år. Sedan är han ju inte här så ofta heller för han bor nämligen i Schweiz. Lika mysigt och trevligt som vanligt med Kunskapsfolket. Även fast vi inte var fullt crew. Tror nog aldrig vi faktiskt lyckats med det faktiskt. Drog upp till Nelinsgatan ett tag för att sen möta upp mitt sällskap hem för kvällen. Blev lite film och allmänt mys. Fint. Tror jag ska ta och se färdigt en film och sedan kanske försöka somna någon gång innan 4....ELLER?


All i want is to mess around, and i don't really care

Sitter och kollar runt på lookbook (och känner mig lite småjobbig. Ska nog ta och gå på stan lite när nästa studiebidrag kommer. Borde rensa min garderob också. Är dock rädd för att den ska bli så...tom) och funderar på livet i allmänhet. Sånna tankar som träder fram såhär på senkvällen. Borde kanske ta och sova innan det går för långt. Är där snart känner jag.

Skola - hämta Hugo - gå hem i småbarnsfart - läsa ut bok - kolla på fotboll - skriva engelska.
Ungefär sådär såg min dag ut. Inte helfel. Imorgon blir det skola 8.15 - 16.55, ska även förbi stan och inhandla en bok. Sen hem och göra lite svenska. Fortsätta kolla på lookbook och läsa lite. As always. Inte på skrivhumör idag. Så. Godnatt fina läsare.

And i've done a few things i regret, but practice makes perfect

Fullt upp igår vilket gjorde att jag inte skrev något alls. Pluggade under dagen med fint sällskap och var på barnkalas/släktkalas/osv. på kvällen. Drack lite för mycekt cola sedan jag inte kunde somna förens klockan 3. Vilket inte är det bästa när man ska upp 07.15. Alltid lika mysigt att vara helt död på morgonen. Tackolov hade vi bara temadag idag, som vi då höll i. Det blev.....helt ok tror jag ändå. Godkänt kanske. Iaf. Slutade vid lunch och drog hem till pappa för att hämta min bettskena som jag råkat glömma där. Passade på att sova ett par timmar och fick skjuts bort till mamma vid halv 3. Har bara tagit det lugnt och läst lite bok sen dess. Hungerspelen, galet bra trilogi faktiskt. Riktigt länge sen jag läst böcker som är så här bra. Ikväll ska jag plugga lite och kolla på lite fotboll och sen förhoppningsvis sova mer än 4 timmar..

so weak i can hardly keep, shaky legs holding up my feet

Allt gör mig så förvirrad. Du är så svår att läsa, svår att få ett grepp om. Svårt att veta om man gör rätt eller fel. Inte alltid den bästa kombinationen med mig som överanalyserar allt in i minsta detalj. Vilket bara får mig att må ännu sämre...


open scar, you left a mark and you know what, no one till' you die.

Premiäranvände min nya poncho idag. Nöjd Julia. Faktiskt. Har varit på riktigt bra humör idag ända sedan klockan halv 3 i natt då ett par trevliga sms trillade in. Vet inte hur mycket den andra personen minns av samma konversation, men jag har iaf haft mycket kul och mått mycket bra utav den. Annars har jag tagit det lugnt idag fram tills ungefär klockan 5 då jag tog bussen in till stan och mötte upp Hanna och Viccy. Vi passade på att inhandla ett kort till Kära Isabelle innan vi träffa henne. Presenten hade inte riktigt hunnit hem än så vi skrev ett litet rim istället. "Känn ingen sorg (för mig göteborg) det kanske dyker upp något från Norrmalmstorg" Mycket fint och vältänkt. haha. Isabelle blev glad iaf och lite fundersam. Vad skulle kunna dyka upp från Norrmalmstorg? Det får vi kanske se nästa vecka helt enkelt! Iaf. Vi drog till Fiskmagasinet och åt en underbar fisksoppa. sjukt värt alltså. Sen tog vi bilen hem till Isabelle för att äta Cheesecake och kolla på melodifestivalfinalen. Hade riktigt mysigt och trevligt som man alltid har med det där folket. 

Nu har jag spelat lite gitarr (kan redan spela Eric Saades Popular. Vad säger det om mig egentligen?!). Nej, den låten kan jag imponera Oliver med imorgon när jag vaknar. Det blir fint. Spelade även Nicke Borgs låt Leaving home. Riktigt bra den med faktiskt! Förtjänade mer poäng än vad den fick, tycker jag iaf. Ska ta och fortsätta spela lite tror jag!


It's Friday night, I barely made it through this week, I text my friends; put on my favourite song on repeat

Haha. Känner att det halvt märks på mina rubriker vilket humör jag är på. Rubrikerna är ju då lyrics från olika låtar. Alla depplyrics är då från lite mer emolåtar medans det glada lyricsen är från mer poplåtar? typ.

Idag var det skola från 11.15 till 17.00. Brukar vanligtvis gå från 8.15 egentligen men tackar idag gudarna för lite sovmorgon (eller Claes som delat upp fysikgruppen i två labbgrupper). Hade iaf en engelskalektion innan lunch med Eva som alltid är lika rolig. Hon är verkligen min favoritlärare! Hon kan prata om precis allting och babblar gärna på under lektionerna. (Inte nog för att hon också hjälpte oss att revolta mot micke och skickade ut vårt asroliga mejl om vår annars tråkiga temadag. Bästa jag och Albin.) Anyways. Var uppe på stan ett tag också. På hemligt uppdrag. Kan inte riktigt avslöja något här eftersom man aldrig vet vem som läser. Haha! Det kommer bli bra iaf. 

Imorgon har vi hemstudiedag. Ska försöka hinna med lite programmering tror jag. Tar matten på måndag då vi också har hemstudiedag. Lärarna är iväg på resa till Island. Det låter ju också....trevligt. Kallt dock. Det gör mig ändå inget sedan vi är "lediga". Mysigt det också. Lite extra sovmorgon skadar ingen!


I love the way she fills her clothes, She looks just like them girls in Vogue


En av dessa hamnade i min garderob idag. Hittade äntligen en jag suktat efter så länge!


Always second geussing

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Har dock haft mycket annat för mig. Det har inte hänt så mycket speciellt ändå, så ni som läser detta har inte vissa något viktigt ändå. Sitter just nu och kollar på hockey på tv. Det går sådär för Leksand just nu vilket inte är bra sedan de måste vara på topp hela tiden för att ta sig till kvalserien osv. Haha. Jag sitter och försöker lugna mig lite, är galet nervös inför den otroligt viktiga fotbollsmatchen ikväll. Utgångsläget är bra, mycket bra till och med. Dock kan det sabbas så otroligt lätt. Det brukar oftast gå sprikrakt nedåt då också. Jag är rädd för det. Rädd för att må dåligt också för den delen. Det är bara att vänta och se hur det går.

Var i skolan från 11.15-14.00 idag. Tog en fika med Hägg och Viktor efter skolan. Sedan hem efter det. Har suttit och kollat på The Event (en asbra, riktigt galet spännande drama/thriller/sci-fi-serie). Har även kollat in lite smycken på Fancy Friday's hemsida. Ska ta och beställa någon ring och ett par örhängen tror jag. Är riktigt sugen faktiskt och jag känner att mina kläder kan behöva piffas upp lite. Smycken är ju perfekt då.

Nu ska jag ta och spela lite gitarr och äta lite godis och vänta på att klockan ska bli 20.45. Då smäller det. Riktigt hårt.

Doing all I can do, just to be close to you. Every time that we meet, I skip a heartbeat.


Inhandlade dessa i mörkblå idag. Har dem redan i svart och de används frekvent. Så varför inte ett par till?


So cool in lying and we try, But we try too hard, it's a waste of my time

Råkade nyss ta bort hela det inlägg jag skrev. Bra Julia!

Blev väckt av ett telefonsamtal från pappa idag. Ikväll ska Thailandsbiljetterna bokas. Ser ut som om jag kommer få resa ner själv och hem med alla andra. Mest för att jag inte känner för att missa några nationella prov i skolan. Dessutom vill jag vara hemma på min artonårsdag. Dock gör det mig inget att åka själv. Jag har gjort det förut och jag kan göra det igen liksom. Åkte till Hageby med Isabelle vid halv tre och fikade lite. Lika trevligt som alltid! Skönt att få prata av sig lite också. Gick en runda där också och jag passade på att köpa en mascara.

Just nu sitter jag och väntar på sällskap. Blir att mysa till melodifestivalen idag med lite dipp och morötter. Inte helt fel alls. Ska bli riktigt skönt faktiskt!


Mistreated, misplaced, missundurstood, Miss "no way it's all good"




En evig kärlek till kvaliteten på min cam. Helt klart.
Anyways. Dagens outfit. Fick äran att premiäranvända den nya Acnetröjan. Silkesmaterial i ryggen. Riktigt stiligt!


I wanna feel weightless and that should be enough, but I'm stuck in this fucking rut, waiting on a second hand pick me up

Fin fredagskväll. Firade Isabelle lite smått eftersom hon fyllde 18 förra veckan och tog körkort i onsdags. Inte dåligt. Skulle egentligen blivit lite finfirande, men Hanna gick och blev sjuk. Så jag, Viccy och Isabelle körde på ett lite softare firande istället. Möttes inne i stan strax innan sju och hämtade ut biobiljetter till Sanctum i 3D. (Galet bra film!). Sedan åkte vi med Isabelle till Pizza hut och premieråt där. Mycket mysigt och gott för den delen också! Sen tog vil bilen tillbaka in till stan vid halv 9. Sprang och köpte godis på hemmakväll och sen vidare till bion. Filmen var som nämnt innan galet bra. Riktigt spännande och fylld med händelser. Lite småläskig också för mig som inte riktigt gillar läskiga saker (men vem gör det egentligen?!). Fällde även några tårar på slutet också. Självklart. Jag är så lättrörd när det gäller filmer. Men det gör mig inget, det var fint såklart.

Nu ska jag ta och kolla lite på Greek tror jag. Kanske äta lite godis och sen sova läääääänge. Imorgon blir det lite fotboll och melodifestivalen med fina vänner skulle jag gissa på. Kanske ska ta och umgås med min mamma lite också. Hon är faktiskt nyhemkommen från 12dagarsjobb på Sri Lanka. Ska vara en bra dotter och umgås lite. Hehe.

To speak up and keep my conscience clean when I wake.

På nått sätt känns det så fel. Konstigt. Det är för olika, vi är för olika. Eller? Jag vet inte. Det känns konstigt. Jag vill men vågar inte. Vill, men undrar om det är ett bra beslut. Jag vet verkligen inte. Situationen just nu gör det ju knappast bättre heller. Men på nått sätt orkar jag inte med allt drama. Jag vill att det ska funka, sådär perfekt.

Blissfully painful and insanity

Blev ingen fika idag, uppskjutet till nästa vecka eller liknande haha. Hängde lite på Swedbank med Danne istället. Det var ju också trevligt. Haha. Passade även på att fixa mina glasögon. Skola 8.15 imorse. Åkte buss med typ resten av Smedby också. Alltid lika mysigt, fast nä. Jag hatar proppfulla bussar. Usch. Iaf. Kom till skolan innan åtta nån gång typ. Sedan fysik till 10. Engelska från 11.15 till lunch. Sedan var vår mattelärare sjuk idag vilket innebär att matten var inställd. Jag och Viccy gick med Isabelle till Kneippen och hämta hennes bil istället. Tog en liten tur tillbaka till skolan också. (Grattis Isabelle till körkortet. Puss). Sedan tog jag och Viccy en promenad upp till Ica för att sedan gå tillbaka till skolan och plugga lite programmering med Johan och Adam. Fick lite gjort iaf. Vi ska göra ett Black Jack-spel som uppdrag. Förhoppningsvis ska det gå vägen och så kammar vi hem ett varsitt MVG. Drog sedan upp till stan med Danne, hängde lite på Swedbank, fixade glasögonen och sen bussen hem. Har spelat gitarr, sovit och typ kollat på tv under kvällen. Har även fått lite svenska gjord faktiskt. Den ska iofs in imorgon, men ändå!

you are a sell out, but you couldn't even do that right

Skolan bestod idag utav en basgrupp (med fika!) och en svenskalektion. Efter det så fick jag lite svenska gjort, även lite matte och lite programmering. Mycket bra måste jag själv säga. Drog upp till stan med Cicci och vidare till Isabelle på NON för att få lite hår klippt. Jag klippte luggen och Cicci hela håret. Sen vidare till musikbörsen för att inhandla ett capo. Har känt att jag behövt ett for a while, så idag så tog jag mig i kragen och köpte ett.

Har käkat och spelat lite gitarr sedan jag kom hem. Just nu spelas det Dum av dig med Daniel Adams-Ray. Inget capo i den låten, men användbart ändå. Imorgon blir det skola från 8.15 med fysik. Mycket mysigt. Slutar vid tre med matte men jag tror jag måste vara kvar en del för att fixa med programmeringsuppdraget som ska vara klart snart. Sedan kanske en fika på stan om det passar sällskapet.


So your price tag has been slashed, and now you're chillin' on a half priced clearance rack

Ibland blir man så besviken på folk. Man förväntar sig något som inte händer, något som inte blir som man vill. Man vet inte riktigt vad man ska göra för att det ska bli bra heller. Samtidigt vill man inte gå för långt, man vill inte lägga ut sig själv så mycket. Man är för rädd för att bli sårad eller för att må dåligt. Just nu är jag förvirrad. Men jag vet inte hur mycket jag orkar hålla på. Vill att det på nått sätt ska vara annorlunda. Fast. Det kanske är för mycket samma för att det ska kunna bli något annat. Eller så.. är det bara inte så det ska vara helt enkelt.

Sometimes we take chances sometimes we take pills



Every word's a new regret if you say it right

Jag hatar den här känslan när inget duger, den jag känner just nu. När man känner sig sådär ful, dålig och allmänt jobbig. Brukar ofta träda fram när jag inte hittar något bra att ha på mig. Något jag godkänner, något som jag tycker ser bra ut. Vilket ofta gör att jag går in på lookbook alternativt någon blogg för inspiration. Vilket sedan resulterar i att jag mår ännu sämre för att alla har bättre stil än mig. En ond cirkel helt enkelt. Just nu ligger hela min garderob på golvet. Desperat letar jag igenom högen för att hitta något vettigt. Ändå gör jag det inte. Jag vet att jag inte kommer hitta något bra ändå, spelar ingen roll hur mycket jag letar. Har gjort det här så otroligt många gånger tidigare.

Spotlight (Oh Nostalgia)

Cause they might try to tell you how you can live your life
But don't, don't forget it's your right, to do whatever you like, you like
Cause you could be your own spotlight, e-o, e-o
You could be your own spotlight, e-o, e-o
You could be your own spotlight, you could be the star, you can shine so bright, e-o, e-o,
You could be your own, cause they're gonna tell you all the rules to break
To take away that light, somebody, somebody now
You could be your own spotlight, e-o, e-o
You could be your own spotlight.

Patrick Stump - Spotlight (Oh Nostalgia)

Every wound can be forgotten in the right light





RSS 2.0