good day

Kan börja med att nämna att gårdagskvällen avlutades med glädjetjut, om det nu var någon som undrade. Haha, det var riktigt skönt, kul och bra osv. Jag är glad!

Idag så innehöll skolan basgrupp, svenskaföreläsning och lite matteplugg. Sedan vidare för en mycket fin fika på skafferiet. Inget mig emot helt enkelt, utan jag är mycket nöjd. Passade även på att springa in och fixa till mina glasögon som varit för stora ett tag nu. Känner mig duktig som gjort det nu, jag är specialist på att skjuta fråm saker om något! Anyways, tog bussen hem till mamma efter det för att hämta alla mina grejer där. Sedan kom hon och hämta upp mig för att skjutsa mig hem till pappa dit jag nu är. Har käkat lite och pluggat lite programmering sen dess. Blir även lite fotboll ikväll om jag har tur. Arsenal - Barcelona. Spännande. Har inte bestämt vem jag tänker hålla på än, men det löser sig nog ska ni se. Yesbox.

Inga outfitsbilder än, (har funderat på att börja med det igen) det har varit för mörkt hela tiden när jag kommit hem vilket gör att motivet på bilderna inte syns, vilket är lite synd. Vem vill ha svarta bilder liksom? Aja. Jag lovar mycket och har ni tur så ska jag hålla det också!

kommentarer (:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0